Arama sonuçları: *

• Users: Waxen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Waxen

Microsoft Word Hakkında

Biliyorum yanlış ama , acilen microsoft word kullanmam gerekiyor. Ücretsiz bir şekilde kullanmam gerekiyor malum durum :) Yardımcı olabilirmisiniz ?
  2. Waxen

Windowsu nasıl ücretsiz kullanabilirim ?

Korsan olmayan windowsun desteklediği yeri gelince ürün kodunu girip orjinal hala getirebileceğim bir dosya arıyorum şimdilik kullanabileceğim yardımcı olurmusunuz ?
  3. Waxen

Yardım Ram karşılaştırması f/p

Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming Ram (Bellek) = 687,46 TL Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram= 614,67 TL Oyuncular için bu fiyat farkı almaya değermi aradaki 400 mhz farkı fps veya hız değerini ne kadar etkiler ?
  4. Waxen

Yardım Yurt Dışı Oyun Satış Siteleri

Arkadaşlar yurt dışında bynogame ve gamesatış gibi siteler varmı ? Bildiğiniz ?
  5. Waxen

Yardım Steamdeki parayı nakite çevirmek

Steamdeki parayı zarar etmeden nasıl nakite çevirebilirim ? (güvenilir)
  6. Waxen

Yardım Core i9-10900K ÇIKTI !

Kartlar yeniden dağıtılıyor arkadaşlar.Intel Core i9-10900K, 10 çekirdek ve 20 iş parçacığıyla birlikte 3.7 GHz taban saat hızına sahip ve ihtiyaç duyulduğunda bu hızı 5.3 GHz'e kadar çıkarabiliyor. Neler düşünüyorsunuz :) Fiyatı 488 dolar değermi ?
  7. Waxen

Yardım Ekran kartları arasındaki bit farkı nedir ?

Ekran kartlarında 192 bit ile 256 bit arasındaki fark nedir ? Ne farkeder ?
  8. Waxen

Yardım Palit ekran kartı güvenilir mi ?

Palit GeForce RTX2060 Dual 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı iyimdir ? sizce ?
  9. Waxen

Hazır sistem önerisi alabilirmiyim ?

Bütçem 7 k .Oyunlarda (cs,lol,ageof,totalwar,rocket,dontstarve vs.) orta ayarlada zevk alabileceğim hem de adobe programlarında (ai,ps,ae) güzel performans önerisi istiyorum en fazla 7 k.
  10. Waxen

Google'dayken ekran gelmiyor ? Yazılımcılar buraya.

Eski laptopbumdan hiçbir siteye giremiyorum.Resimde görüldüğü gibi. (Lütfen format önerisi yapmayın)
  11. Waxen

Google ile alakalı sorunlar

Resimde görüldüğü gibi sorun bu. Sadece çözüm cevapları bekliyorum.
  12. Waxen

Hangisi daha iyi ?

Merhabalar, iyi sahurlar herkese. 1. sistem 3 4 sene beni götürsün diyenlere 2.sistem ilerde bi ekran kartıyla uçarayım diyenlere Tavsiye vermeden (bu paraya daha iyi toplanır felan demenize gerek yok ) hangisinin daha iyi olduğunu nedenleriyle birlikte söylermisiniz ?
  13. Waxen

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN !

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM. BUGÜN BÜTÜN ÇOCUKLARIN DOĞUM GÜNÜ ! BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ! Sanki her tarafta var bir düğün. Çünkü, en şerefli en mutlu gün. Bugün yirmi üç Nisan, Hep neşeyle doluyor insan. *** İşte, bugün bir meclis kuruldu, Sonra hemen padişah kovuldu. Bugün yirmi üç Nisan, Hep...
  14. Waxen

Yardım İnternetten sosyal yardım isteyebileceğim bir yer varmı ?

Babam 3 senedir çalışmıyor. Tek annem çalışıyor . Ben kyk alıyorum. Bir kardeşim var . konu başlıktaki gibi nerden yardım alabilirim ?
  15. Waxen

Sizce sistem nasıl ?

Şöyle bir sistem alsam ekran kartı uyumsuzluk sorunu yaşarmı render yaparken ? Sadece darboğaz vs. ne gibi sorunlar yaşarım ? ( Neden böyle yaptığımı sormayın veya tavsiye vermeyin) AMD Ryzen 5 3600X 4.4GHz 6/12 Çekirdek İşlemci MSI B450 GAMING PLUS MAX Anakart GSKILL 16GB (2...
  16. Waxen

İnceleme Drug Dealer Simulator

Önceki geceden kalma kafanız güzelken uyanıyorsunuz kanepenizin üzerinde bekar dairenizde. Koca iş adamısınız, çok yakışıklısınız durur mu telefonlarınız hiç, durmaz. Telefon çalıyor, arayan o bölgenin tedarikçisi. Size diyor ki "meydandaki parka gel 2 tüttürelim hem de iş para konuşalım"...
  17. Waxen

Wd mi Seagate mi ?

WD Black 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD1003FZEX) Fiyat = 750 tl Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Disk ST1000DM010 Fiyat= 300 tl Not : Seagate'de bu hata çıkıyor Reboot and select proper boot...
  18. Waxen

Öneri TR CS:GO Overwatch

Bu oyuncuları Overwatch görevlerinde daha aktif olmak için teşvik edici bir yazıdır. Artık bir gerçeği görmemiz lazım. Hileli oyuncular CS: GO'nun son zamanlarda oldukça fazla sayıda oyuncu kaybetmesine yol açtı. Sadece benim bile, bireysel olarak tanıdığım insanlar arasında hileciler yüzünden...
  19. Waxen

Öneri Bannerlord Yetenekli Yoldaş Bulma Rehberi !

Yeni bir M&B rehberi ile karşınızdayım. Cerrah = Karakterin veya yoldaşın hekim yeteneğine bağlıdır. Askerler yaralandığında iyileşme hızlarını arttırır. Mühendis = Karakterin veya yoldaşın mühendislik yeteneğine bağlıdır. Kuşatmalarda ve eğer ki vali atarsanız bina yapımında zaman kazandırır...
  20. Waxen

Forumdaki yenilik !

Ben her sayfayı yenilediğimde o videonun oynaması zorunlumu ? Nasıl engellerim ?
Geri