Arama sonuçları: *

• Users: anilpro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. anilpro

Oyun Oynarken CPU'nun 100°C'ye Çıkması

HP Victus 15 gaming laptop kullanıyorum.Isınma sorunu ve fps drop sorunu olduğu için garantiye gönderdim.Şu an oyun oynarken 90 üstü derecelere ulaşıyor.100 dereceye çıkıyor arada ama genelde 90 üzeri. Garantide laptop temizlendi termal bakımları yapıldı. Özellikleri:Ryzen 5 5600H RX6500M 4GB 16...
  2. anilpro

Çözüldü✓ Diskteki Kayıp GB'Lar

237 gb ssd'm var. Tek disk kullanıyorum (C:) Disktekileri hesapladığımda 100 gb yapıyor 74 gb boş gözüküyor 63 gb nerede bilen var mı?
  3. anilpro

Modemim adsl mi vdsl mi ?

modemim türk telekom tp link 300 mbps wireless n usb vdsl 2 modem router bu modem adsl mi vdsl mi vdsl olduğunu düşünüyorum öyle yazıyor ama emin değilim yardım edin lütfen
  4. anilpro

Yardım Jak Kablosunu Mikrofon Olarak Kullanma

Elimde iki ucu 3.5 mm olan bi jak kablosu var mikrofonlu. Aslında bu b, kulaklığın kablosuydu kulaklık kırıldı. Şimdi bunu mikrofon olarak kullanabilir miyim ? Kullanabilirsem nasıl ?
  5. anilpro

PC Harddiskini Laptopa Takma

PC harddiskim var ve laptop almayı düşünüyorum masaüstü harddiskimde hali hazırda fortnite csgo valorant gta 5 var bu harddiski laptopa nasıl bağlarım? Hep takılı kalsa sıkıntı olur mu ?
  6. anilpro

Ryzen 5 3500X + RX 580 8 GB vs Ryzen 5 3500X + RX 5500XT 4 GB vs Ryzen 5 1600 + RX 590 8GB

https://www.incehesap.com/pch-e-class-1-0-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-44501/ https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-0-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-43952/ 3 üde aynı fiyat rx 580 li sistemi rx5500 xt yapınca fiyat değişmiyor Soru 1:Başlıktakilerden hangisi ? Soru 2 :4299 tl ye böyle sistemler...
  7. anilpro

Bu PC Fortnite Açar Mı ?

Bilgisayarım fortnite açar mı ? Özellikler : AMD Athlon x2 250 3.00 ghz 4 gb ram 1333 mhz Radeon HD 4650
  8. anilpro

DDR 3 Anakarta DDR 5 Ekran Kartı Takılır Mı ?

Bi arkadaşım DDR 3 anakartlı pc sine gtx 750 ti takmak istiyor ama abisi izin vermiyor. Onu ikna etmeye çalışmak ve sorunun cevabını almak için yardımlarınızı beklşyoruz... @Abdullah Hacıgül reiz sen cevaplarsan belki ikna olur çocuk eski oyunlardan harap oldu gt 710 u var Bi el atın 1591607465
  9. anilpro

Sessiz Gaming Klavye Önerisi

Sessiz gaming klavye arıyorum çünkü mekanik klavye çok ses yapıyor. Mekanik klavyenin tuş yapısı çok iyi ama sesi yüzünden vazgeçtim. Sessiz bir gaming klavyee önerisi lütfen tuşlar sallanmasın sağlam olsun. Bütçe 400 tl
  10. anilpro

F/P Mouse Önerisi

Fiyat performans gaming mouse önerisi bütçem:300-350 tl bütçeme göre olur daha ucuza olur kaliteli uzun ömürlü gaming mouse önerisi. Önerilerinizi bekliyorum.
  11. anilpro

Yüksek CPU ve Ram Kullanımı + Kasma Sorunu

CPU ve RAM kullanımı çok yüksek googleda 1 sekme ve discord açıkken. PC kasıyor discordda mesaj yazınca geç gidiyor. Ram 4 gb 1333 mhz İşlemci Amd Athlon x2 250 3.00 ghz 2 çekirdekli 1590753808 cevap bekliyorum
  12. anilpro

Ucuz Oyun Bilgisayarı Önerisi

Ucuza oyun bilgisayarı önerisi oynayacağım oyunlar rdr 2 ,gta 5 ,csgo,pubg,the withcer 3 gibi yüksek sistem isteyen oyunlar bu oyunlarda en kötü orta ayarlarda bi 70 fps csgoda 180 fps felan almak daha iyiside olabilir. Kısacası ucuz iyi bir oyuncu sistemi istiyorum, Önerilerinizi bekliyorum..
  13. anilpro

GTA Online

GTA online da helikoptere binince paraşütü oyun kendiliğinden veriyor mu ? Silahçıda açık olmasa bile Ve sadece sürenemi helikopterdeki herkese mi veriyor ?
  14. anilpro

Oyunu Tam Ekrandan Çıkarmak FPS Yer mi? Yani azaltır mı ?

Oyunu tam ekran 800x600 de mi daha akıcı daha fps si yüksek oynarım yoksa 800x600 de pencere modunda mı ?
  15. anilpro

Windows 7'ye format

Windows 7'ye format atacağım c ye atsam formatı F: ve E: disklerindeki dosyalar gider mi ? C ye formatı nasıl atacağım ?
  16. anilpro

HD 4650 Ekran Kartı Gta V Açar mı ?

HD 4650 Ekran Kartı Gta V Açar mı ? SADECE AÇARMI ? Kasacağını herkes biliyor. Pubg lite açmadı dx 10.2 olduğu için dx 11 i desteklemediği için ? Peki GTA 5 açar mı
  17. anilpro

RTX 2060 VS GTX 1660 Ti

Kısaca sorayım oyun oynamak için hangisi daha iyi olacaktır ve fps yi yüksek tuacaktır ? Ryzen 3900X ve 1660 Ti mı ? Yoksa i5 9400F ve Rtx 2060 ?
  18. anilpro

HD4650 Overclock

Elimde Power Color Radeon HD4650 var şimdilik idare ediyorum. Overclock yapmak istiyorum. Sizce yapmalı mıyım ? Yaparsam nasıl yapmalıyım ?
  19. anilpro

Toshiba Satellite C50 b13g

Toshiba Satellite C50 b13g laptop format atarken windows loading files dedikten sonra starting windows ekranında kalıyor? Çözümü nedir ?
  20. anilpro

Toshiba Satellite C50 b13g Format

Nasıl format atacağım bu laptopa ? USB diskini hazırladım. İso to USB ile?
Geri