Arama sonuçları: *

1. Unreal Adam

Her bileşenin fiyatı yükseldi, artık dayanamıyorum be!

Artık sıkıldım be tam 1 yıl 3 aydır PC alamadım İstediğim PC ozamanlar 9k idi şimdi 16k.Şimdi telefonumda bozuldu telefon fiyatları 3k dan aşağı değil en azından eski bir telefon var onu kullanıyom ama arkadaşlarım gülüyor gücüme gidiyo be. Şu ekonomi beni çok sinir ediyor . Keşke 4 yaşıma geri...
  2. Unreal Adam

Kardeşim 13 yaşında 8 e gidecek yanaklarında ve çene altında tüylenme var .

Çene altında tüyler biraz daha uzun yanaktakiler kısa 13 yaşında 8. sınıfa gidecek sizce bu normal mi boyu kısa kalır diyenler var psikolojisi bozuluyor kısa kalcam diye.
  3. Unreal Adam

Bana bir laptop önerisi

Ekran kartı olmadığından laptop alacağım çünkü 2022 ye kadar düzelmez .16 GB ram ve en az 500 GB depolama olsa iyidir .
  4. Unreal Adam

Sizce ekran kartlarının fiyatları ne zaman düşecek?

Bence bu fiyatların hayvan kadar olmasının tek sebebi minigciler değil. Dolar yükselince fiyatlar yükseliyor ama dolar düşünce fiyatlar hala yüksek kalıyor. Satıcılarda bizi kazıklıyor .
  5. Unreal Adam

17 Mayıstan sonra sınav yapılacak deniyor ama bence yapılacaksa kolay yapılmalı?

Kolay derken 2 3 konu filan ilk dönem 2 konudan olacaktık ama sınavlar ertelendi.Ee 1. dönem sınav olanlarla bizim farkımız olacak öğretmenler 4 5 konu diyor yuh.Bide uzun sınavlar.
  6. Unreal Adam

1080p de rx 5700 xt mi alsam rtx 2060s mi ?

1080p 144 hz 1ms monitörün var ve hem yeni hemde eskiden oynamak istediklerini oynayacam. Hangisini alabilirim? İnsanlar sorduğumda bazıları bişey olmaz diyor bazıları ekran kartı bozulur diyor.Ama YouTube de 1080p oyun FPS testleri oluyor yani rx 5700xt 1080p de kullanılmaz mı?
  7. Unreal Adam

Ethereum Temmuz'da düşer mi ?

Temmuz'da etherium 2.0 kullanılacak ethereum Temmuz'da düşer mi?
  8. Unreal Adam

Steam her satıştan yüzde kaç komisyon alıyor ?

Steam her satıştan yüzde kaç komisyon alıyor ?
  9. Unreal Adam

Markam olmasa bile oyunumu Steama koysam çalabilirlermi?

Markam olmasa bile oyunumu Steama koysam çalabilirlermi?
  10. Unreal Adam

RPG PC oyunu yapsam tutarmı ?

Oyunum tutarmı yoksa tutmazmı. Ve hangi ülkede tutar tahminde yürüyün. Sizce.
  11. Unreal Adam

Steam'de Oyun Yayımlarken Marka Tescili Olmadan Logo Koyulabilir mi?

Steamda bir oyun yayınlayacağım marka tescili olmayınca oyuna logo koyabilirmiyim? Oyunu uydurduğum isimli bir marka tescili alıp oyunu çalarmılar?
  12. Unreal Adam

Ekran kartı fiyatları ne zaman düşecek?

Ekran kartı fiyatları ne zaman düşecek?
  13. Unreal Adam

Assasin's Creed Odasey vs Witcher 3

Ben kararsız kaldım.
  14. Unreal Adam

Ben Steama oyun koyacağım marka tescili olmayınca oyuna logo koyabilirmiyim?

Steamda bir oyun yayınlayacağım marka tescili olmayınca oyuna logo koyabilirmiyim? Oyunu uydurduğum isimli bir marka tescili alıp oyunu çalarmılar?
  15. Unreal Adam

Steamda oyun yayınlayacağım bunun için markam olmak zorunda mı?

Ben Steamda oyun yayınlayacağım ama marka tescili gereklimi? Ben bağımsız olarak oyun yapmaktayım.
Geri