Arama sonuçları: *

• Users: Rody
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

RİOT GAMES HESAP KURTARMA

İyi günler Yaklaşık 1 hafta önce girebildiğim LoL hesabıma aynı kullanıcı adı ve şifresi ile girebildiğim halde şu an hesabıma girdiğim de kullanıcı adım ve şifremin sistemde kayıtlı uyuşmadığını ardına tekrar girdiğimde ise böyle bir hesabın olmadığını söylemekte hesabımın ne kullanıcı adını ne...
  2. R

Günceleme sonrası yavaşlama

İyi günler. Geçen Windows 10 güncelleme geldi o günden sonra PC açılırken çok yavaş açılıyor. 5 dk sonra açılıyor bu nu nasıl çözebilirim?
  3. R

Sadee steam oyunlarında ısınma sorunu

Merhaba ilk önceliklerle ben steam oyunu oynarken nedense oyunlarım 80 ve 75 arası çok ısınıyor ve baya ses geliyor ama başka oyun oynarken valorant veya steam dışı oyunlar onlarda hiç bir sıkıntı olmuyor bu sorunu nasıl çöze bilirim mesala crackli oyunoynarken onlarda hiç bişekilde ısınmıyor...
  4. R

Steam oyunları ısınma

Merhaba ilk önceliklerle ben steam oyunu oynarken nedense oyunlarım 80 ve 75 arası çok ısınıyor ve baya ses geliyor ama başka oyun oynarken valorant veya steam dışı oyunlar onlarda hiç bir sıkıntı olmuyor bu sorunu nasıl çöze bilirim mesala crackli oyunoynarken onlarda hiç bişekilde ısınmıyor...
  5. R

cs go ekran karıtı sıcaklığı

İti günler ilk öncelikle ben cs oynarken ekran kartım 72 derece görüyor ve fan sesi çok bu normal beşeyim ekran kartım gigabayt gtx 1650 süper tek fan
  6. R

Oyun oynarken ekran kartımın 70 derece olması

İyi günler Hikaye modlu oyun oynarken ekran kartım derecesi 70 dereceye kadar çıkıyor u normal beşeyimi ekran katım gtx 1650 süper . Ekran kartı yanma bi şey olurmu yeni oyun indirirken hep böyle oluyor ekran kartımın sıcaklığı artıyor
  7. R

Yeni Bilgisayar sorunları

İyi günler ilk öncelikle ben 3 hafta önce yeni bir pc aldım 2.el 2 3 aylık kulanılmış ve 6700 tl ye aldım bakımı her şeyi tam. Sistem gerksimlerim ryzen 3 3100 gtx1650 super 2x8 gb ram 240gb ssd a320m anakart var ben sorum şu ki pc açılınca çok ses çıkması fandan bişey olur mu korkuyorum...
  8. R

Yardım internet alt yapı yoğunluğu

Merhaba ilk öncelikle ben Konya'da bir köyde yaşıyorum internetim Türk Telekom ADSL internet kulanı yom bizim burada bakır altyapısı var saha dolapları var ve benim sorunum akşamları internet sorunu yaşıyorum akşamları pink yükselmesi hız düşmesi yaşı yorum aylık 95 TL para veriyorum ve bu...
Geri