Arama sonuçları: *

1. U

Öneri 240 - 256 GB sata SSD önerisi

Arkadaşlar merhabalar 430 tl bütçem var Kingston - kioxia - ıntenso - JD arasında kaldım hangisini almalıyım ?
  2. U

Bilgisayar aniden kitleniyor

Arkadaşlar merhabalar 2. El 1 anakart aldım anakart görüntü veriyor 1 problem yok ama 30 saniye sonra klavyenin ışıkları sönüyor ve hiçbir tuşa basamıyorum kitleniyor sorun neyden kaynaklı olabilir (not : biosu resetledim hdd takılı değil )
  3. U

en az 3 saat yetebilicek ups tavsiyesi

arkadaşlar merhabalar elimde i3-9100f gt9800 8gb ramlı 1 bilgisayarım var elektirikler gittiğinde işimi bu bilgisayardan yaptığım için problem oluyor (sahibinden üzerinden ilan girişi yapıyorum) en az 3 saat götürebilcek 1 ups gerekiyor bütçe problem yok ama abartıya kaçmadan f/p ups önerirminiz
  4. U

Bios pili takılı olunca bilgisayar görüntü vermiyor

Arkadaşlar merhabalar bios pilini çıkarttığım zaman sıkıntısız biosa girebiliyorum fakat bios pilini taktığım zaman bilgisayar görüntü vermiyor (pili ters çevirip 1 dakika bekledim yine aynı sonuç ) ne yapmam gerekiyor ? (Bu arada boota girip win10 yüklemeye çalıştığımda böyle 1 hata veriyor )
  5. U

Anakart CLR_CMOS pinlerinden tetik alıyor

Arkadaşlar merhabalar Anakart CLR_CMOS pinlerinden tetik alıyor sebibini anlamadım ne yapmam gerek ?
  6. U

8 tane molex kablosunu arka arkaya bağlafım problem olur mu

Patlamaz dimi ?
  7. U

Hem çalışan hem çalışmayan ekran kartı

Arkadaşlar merhaba elimde 2 adet sistem var (1.sistem i3-9100f 8gb ram h310 m gt 710 ) (2.sistem x3440 8 gb ram turbox h55 gt 730 2 gb) Sorun şu ki gt 730 2.sistemde görüntü vermez iken 1.sistemde görüntü veriyor gt 710 ise her iki sistemdede rahatlıkla görüntü veriyor ne yapmam gerek
  8. U

1000 tl bütçe ile sadece mikrofon önerisi

arkadaşlar merhaba max 1000 tl bütçem var güzel 1 mikrofon önerebilir misiniz?
  9. U

elim çok büyük 300-350 tl f/p mouse önerebilir misiniz?

arkadaşlar merhaba elimi açıp ölçtüğüm zaman 22 cm hangi mouse tercih etmeliyim
  10. U

uzun ömürlü f/p 1 tb ssd önerir misiniz?

arkadaşlar sürekli veri yazıcam uzun ömürlü fp 1 ssd önerirmisiz ?
  11. U

arkadaşlar gigabyte sitesine giremiyorum

sadece bendemi sıkıntı var yoksa sunucular mı çöktü yardımcı olabilirmisiniz ?
Geri