Arama sonuçları: *

• Users: victreX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. victreX

1080p'de RTX 5070 ile R5 9600X darboğaz yapar mı?

1080p düşük ayarlarda sanırım Valorant, CS2 gibi oyunlarda darboğaz yapıyor ama bir de buradan fikir almak istedim. Sizce bu iki parçayla sistem kurmak mantıklı mı?
  2. victreX

9800X3D Sistem Toplama Önerisi

Genelde CS2'yi 1280x960 çözünürlükte oynayan biriyim onun için X3D işlemci tercih ettim. ETS2, Forza Horizon 5 ve BeamNG.drive oynuyorum. Monitörüm 1080p. İşlemci: Ryzen 7 9800X3D - 20600TL https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9800x3d-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html...
  3. victreX

5000 Lira Hotswap Klavye Önerisi

Büyüklüğü önemli değil low profile olursa çok daha iyi olur ve ışıkları yandığında tuşların gece görülebilir olması lazım var mıdır böyle bir klavye çok araştırdım bulamadım
  4. victreX

7800X3D ile Çalışacak Ekran Kartı Önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  5. victreX

Laptop Yük Altındayken Kapandı ve Açılmıyor

Oyun açıktı 5-10 dk afk bırakıp gittim geldiğimde bilgisayar kapanmıştı. Acaba kapatıp unuttum mu diye düşündüm açmak istedim ama açılmadı. Adaptöründen çok az bir ses geliyor, arıza sesi mi normal sesi mi bilemedim. Her adaptörden çıkan sesi duyuyorum ama arkada saniyede bir tık sesi geliyor...
  6. victreX

Bu parçalardan oluşan bir sistem F/P olarak nasıl?

İleride parçalarını yükselterek kullanmayı düşünüyorum ondan mümkün olduğunca kaliteli parçalar seçmeye çalıştım. Elimde SSD bulunduğndan listeye eklemedim. Fiyatı 59.500 TL'ye geliyor. F/P olarak nasıl? Parçalar fiyatını hak ediyor mu?
  7. victreX

Rekabetçi oyunlar için ram önerisi

CS2, Valorant gibi oyunlar için ramlerde mhz mi cl değeri mi daha önemli? En düşük gecikme için ddr4 ram tercih etmek daha mı mantıklı olur? ddr5 ler in cl değeri çok yüksek
  8. victreX

4070 Ti ile darboğaz yapmayacak işlemci önerisi

1080p de 4070Ti'ı çok rahat besleyecek AMD işlemci arıyorum darboğaz 0 olmalı bu monitör ile kullanacağım.
  9. victreX

45-50 bin TL bandında sistem önerisi

Uzun zamandan beri piyasayı takip etmiyorum 45-50 bin liraya hangi sistemler alınır? İşlemcide fazla takıntılı değilim ama ryzen olursa iyi olur.
  10. victreX

M.2 SSD Soğutma Hakkında

Şu anda notebook içinde 970 Evo Plus kullanıyorum ve oyunlarda 70°C'leri görmekte. Bu sorunu çözmek için, bu ürünü alıp SSD ve soğutucu arasına da termal pad yapıştırarak soğutma yapmayı planlıyorum. Aklımda birkaç soru var. Termal padi hangi kalınlıkta almalıyım (arka kapağın kapanmasını...
  11. victreX

Termal Macun ve Termal Pad Önerisi

Termal macunu bir kez kullanacağım, onun için gramajı en düşük olan ürünleri atarsanız iyi olur. Termal macun için bütçe 200TL M.2 SSD için termal pad arıyorum. Üzerinde samsung yazan kağıt gibi bir şey var sanırım o da soğutma sağlıyor az da olsa. Termal pad alınca o kağıdı söküp mü...
  12. victreX

Itopya'daki Ryzen 5500 Sistem Alınır mı?

1-2 gün içinde alacağım daha fazla dolar yükselmeden bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim? https://www.itopya.com/taa-101_h23540
  13. victreX

50 bin TL'ye FPS Oyunları İçin Sistem Önerisi

Sadece FPS oyunları oynamak için bir sistem toplayacağım. Yanında ekipmanlar da olacak. Öncelikli amaç en düşük input lag yapacak parçaları ve ekipmanları seçmek. Muhtemelen 360Hz bir monitör kullanacağımdan FPS 360+ olmalı. Zaten CS:GO'da en fazla 400 FPS sınırı var diye biliyorum. Aklımda şu...
  14. victreX

i3 3210ve GeForce 210 Sistem Kaç FPS verir?

i3-3210, GeForce 210 sistem LoL' de low ayarlarda kaç FPS verir? (1360x768)
  15. victreX

CS:GO 7000TL Bıçak Önerisi

Bıçak almayı düşünüyorum. Steam pazarından alacağım. Normalde çok araştırırım ancak pek vaktim yok. Sizin de fikirlerinizi alayım dedim. Bütçe 7000TL ile sınırlı değil 750-1000 lira oynayabilir.
  16. victreX

AK-47 Asiimov İçin İsim Önerisi

Bu silaha isim etiketi almayı düşünüyorum. Troll bir şey olursa güzel olur :)
  17. victreX

En fazla 750 TL kulak içi Bluetooth kulaklık önerisi

Aktif gürültü engelleme olursa iyi olur. Onun dışında aradığım bir özellik yok kaliteli olsun yeter. Bütçe en fazla 750 TL. ANC'siz ama fiyatına göre çok iyi dediğiniz kulaklıklar varsa onlar da olur. Şu anda almayı düşündüğüm dört model var; TCL Move Audio S600 Huawei FreeBuds SE Haylou W1...
  18. victreX

Bilgisayar Formatlandıktan Sonra Chrome'daki Yer İşaretlerini Bulamıyorum

Bilgisayar formatlandı, google ı açtım ancak kullandığım uzantılarım ve yer işaretlerim gelmedi. Senkronizasyon açıktı ancak bir türlü bulamıyorum kullandığım bütün uzantılar vs gitti. Önceden de bilgisayarım formatlanmıştı ancak hesabıma giriş yaptığımda otomatik olarak onlar de gelmişti. Bu...
  19. victreX

Yardım Bilgisayara Format Atıldığında D sürücüsü de silinir mi?

C: kısmında windows kurulu. Tanıdık bir bilgisayarcıya format ve genel bakım için götüreceğim. Windows C: kısmında olduğu için sadece orası silinir diye düşündüm D'de önemli dosyalarım ve anısı olan resimler var silinmesini istemiyorum. Özellikle belirtmem gerekir mi sadece C: sürücüsü...
  20. victreX

FACEIT Premium'u Ne Zaman Almalıyım?

Senelik premium alacağım ayda 20TL'ye geliyor. Üyelik istediğimde iptal oluyor mu? Mesela 5 ay oynayıp bırakacağım o zaman iptal edebiliyor muyum? Birde görevler için ne zaman alınmalı ay başında sıfırlanıyor diye biliyorum ay başına denk getirirsem üyeliği daha iyi mi olur?
Geri