Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Ev İnternet Önerisi Düşük Bütçeli

İyi günler arkadaşlar, şuan netspeed internet kullanıyorum önümüzde ki ay zam uygulayacaklar ve fatura 500 tl'yi geçecek, zaten askere gidicem evde annem ve babam olacak 16'lık internet hayli hayli yeterli olacaktır. Sizlerin kullanmış olduğunuz uygun fiyatlı ev interneti var mı ? Yani hız falan...
  2. A

Online oyunlarda lossless scaling kullanınca fps düşüyor

Öncelikle merhabalar, lossless scaling programı kullanırken özellikle online oyunlarda fps yükselmiyor zaten oyun içi 60-70 fps alıyorken , programı açtığımda daha düşük fps almama neden oluyor.Oyunları programla açarken hepsini pencere modunda açıyorum. Dead Island 2 oynarken ya da ETS offline...
  3. A

Volta VS2 modele uygun sele kılıfı önerisi

Yeni motor aldım bulunduğum mahallede çok fazla kedi var. Motor selesini korumak için sele kılıfı arıyorum kullandığınız kılıflar varsa öneri alabilirim. Motorun modeli Volta VS2
  4. A

ETS 2 KAR MODU NASIL İNDİREBİLİRİM ? ( OFFLİNE )

Selamün aleyküm arkdaşlar ets 2'ye kar etkinliği gibi bir şey gelmiş bunu nasıl kurabilirim? Sadece offline ets oynuyoyorum yani truckers mp kullanmıyorum , kendi oyunumda bunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
  5. A

Dishonored 2 Türkçe yama önerisi yapabilir misiniz ?

İnternette biraz araştırdım fakat emin olamadım. Bazıları DARK GLYPHS den indirmiş virüs falan var demişler. Karar veremedim başka bir yaması var mı bu oyunun ya da kullanan birisi varsa nasıl kurduğunu anlatabilir mi? Yamayı indirirken herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
  6. A

2022 Motor ehliyeti kaça mâl olur?

A2 ehliyet düşünüyorum harç pul her şey dahil kaça gelir fikri olan var mı?
  7. A

VİDEO İZLERKEN EKRAN 1 SANİYELİĞİNE TAKILIYOR ( YARDIM!')

Laptop özellikleri: Monster Abra A7 V12.4 Intel i5-10200H GTX1650 Ti 4GB GDDR6 17,3" FHD 1920x1080 144Hz 8GB (1x8GB) DDR4 2933MHz Ekran kartı driver ı güncel windows güncel Format attım ama düzelmedi herhangi bir anonim programda yüklemedim sizce neden yapıyor olabilir İnternet hızım 17 indirme...
  8. A

Çözüldü✓ Ekran Kartımı güncelleyemiyorum

Gtx 1650Tİ ekran kartım var sürekli hata veriyor önceden böyle yapmıyordu. Format attıktan sonra böyle oldu
  9. A

PC VİDEO İZLERKEN TAKILIYOR

Laptop özellikleri: Monster Abra A7 V12.4 Intel i5-10200H GTX1650 Ti 4GB GDDR6 17,3" FHD 1920x1080 144Hz 8GB (1x8GB) DDR4 2933MHz Ekran kartı driver ı güncel windows güncel Bu sorun DriverBooster yükledikten sonra oldu.Sildim yeniden başlattım ama düzelmedi Aşırı gıcık bir olay internetlede...
  10. A

Everest KB-73M Minico kullanan var mı?

https://www.hepsiburada.com/everest-kb-73m-minico-usb-rainbow-aydinlatmali-q-mini-klavye-p-HBCV00001FFBF6?magaza=eco.shop&url_src=and-product-detail Bu klavye çok hoşuma gitti fiyatı da mâkul Kullanan varsa iyi ve kötü yönlerini yazabilir mi Çok hırslı bir oyuncu değilim laptop kullanıyorum...
  11. A

Apu sistem toplayacağım yardım eder misiniz?

Selamun aleyküm arkadaşlar; Apu sistem toplamaya karar verdim ilk önce Msi mag 100r kasa aldım sonra Rampage monitör aldım. Sistemde r5 3400g işlemci, Msi b450 pro max Anakart, 8+8 Xpg 3200 Mhz Cl16 ram , 500 Wattlık power supply, Sandisk Ultra m2 ssd 500 GB düşünüyorum sistem sizce uygun mu...
  12. A

Apu sistem toplayacağım yardım eder misiniz?

Selamun aleyküm arkadaşlar; Apu sistem toplamaya karar verdim ilk önce Msi mag 100r kasa aldım sonra Rampage monitör aldım. Sistemde r5 3400g işlemci, Msi b450 pro max Anakart, 8+8 Xpg 3200 Mhz Cl16 ram , 500 Wattlık power supply, Sandisk Ultra m2 ssd 500 GB düşünüyorum sistem sizce uygun mu...
Geri