Arama sonuçları: *

1. Y

Lenovo ideaPad 3 15ITL6 m2 ssd önerir misiniz

Selamlar bende bu laptop var iş için kullanıyorum çok yavaşladı hızlandırmak için m2 ssd düşünüyorum öneride bulunursanız çok sevinirim
  2. Y

İş İçin Hızlı ve Dayanıklı Laptop Tavsiyesi

Selamlar bende şuanda lenovo ideapad 3 var bu aralar çok yavaşladı format attım yinede fayda yok ben Arçelik çağrı merkezinde çalışıyorum iş için laptop tavsiye verir miisniz çok pahalı şeylere ihtiyaç yok sadece hızlı olsun ve beni uzun yıllar götürsün şimdiden teşekkür ederim
  3. Y

SİZCE PS5 SLİM ALINIR MI

Selamlar, Şu anda bir oyun bilgisayarım var: Ryzen 5 7500F, RTX 4060 ve 32 GB RAM’li bir sistem kullanıyorum. Daha yeni The Last of Us Part 1 ve Part 2’yi bitirdim. Son günlerde PS5 alma hevesi oluştu. Garanti konusundan dolayı MediaMarkt gibi yerlerde daha pahalı, fakat internette Hepsiburada...
  4. Y

HANGİ KULAKLIK TERCİH EDİLMELİ

Selamlar sizce hangi kulaklık alınır https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1146703510.html...
  5. Y

SİZCE HANGİ KULAKLIK TERCİH EDİLMELİ

https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik?srsltid=AfmBOoqGti3vREbi1A4rBIuOyhG7iXxD92YMhzqCX_vgm-Khn5yVeQA5&variant=49668066771137 https://www.gaming.gen.tr/urun/731155/mchose-v9-pro-icy-white-7-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-hw-v9-5/
  6. Y

OYUNCU KULAKLIK ÖNERİSİ

Selamlar bende Havit Gamenote Fuxi-H7 var kulağa takarken bir anda kırıldı bana oyuncu kulaklığı ödenebilir misiniz beyaz olursa iyi olur siyahta önerebilirsiniz kablosuza alıştım ona göre bir öneride bulunabilir misiniz
  7. Y

E-KPSS HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YAZABİLİR Mİ

Selamlar ekpss sınavı 19 nisanda sizce sıfırdan başlayan biri için şuan çok mu zor olur öneriniz var mıdır
  8. Y

EKPSS YE NASIL HAZIRLANMALIYIM

Selamlar herkese ekpss sınavına girmek istiyorum sınav 19 Nisan da yapılacak sizce geç mi kaldım sınava hazırlanmak için normal kpss konu anlatımı yapan hocaları mı yoksa ekpss yapan hocaları mı izlemeliyim şimdiden teşekkürler
  9. Y

ERKEK BURUN KIL İÇİN MAKİNE ÖNEREBİLİR MİSİNİZ

Selamlar sizlerinde kullandığınız veya bana önerdiğiniz iyi bir burun kıl alma makinesi var mı şimdiden teşekkür ederim
  10. Y

MESH DEN AKVARYUMA BUNDAN DA MESH KASAYA GEÇMEK MANTIKLI MI

Selamlar daha önce mesh kasa olarak thermaltake s200 tg kasa kullanıyordum daha sonra akvaryum kasaya heveslendim zoko king siyah kasa aldım şuan bundan sıkıldım gözüme büyük kaba gelmeye başladı ve mesh kasaları daha çok beğendiğimi anladım sizce tekrar mesh kasaya geçmek mantıklı mı...
  11. Y

AKVARYUM KASADAN MESH KASAYA GEÇMEK İSTİYORUM

Selamlar şuanda zoko king siyah akvaryum kasa kullanıyorum daha önce thermaltake s200 tg mesh kasa kullanıyordum kullandığım anakart atx ve 360mm sıvı soğutma var kasanın üst bölmesine takılacak bir kasa önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler
  12. Y

MESH KASADAN AKVARYUM KASAYA GEÇMEK

Selamlar daha önce Thermaltake S200 TG kasa kullanıyordum akvaryum kasaya heveslendim Zoko king siyah kasa aldım şuanda akvaryum kasadan sıkıldım tekrar mesh kasa almak istiyorum belli ki mesh kasalar çok daha hoşuma gidiyor öneriniz var mıdır kullandığım işlemci 360mm kasanın üst bölmesine...
  13. Y

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON TÜRKÇE YAMA LİNKİNİ ATABİLİR MİSİNİZ

Selamlar epic games Mafia 1 ve 2 aldım 1 den oynamaya başlayacağım bana en güncel türkçe yama linkini atabilir misiniz şimdiden teşekkürler
  14. Y

OYUN SATIN ALMADAN ÖNCE İLK VERSİYONU ALMAK ŞART MI

Selamlar belki ücretsiz verilir diye bu ay sonuna kadar bekleyeceğim eğer olmazsa epig games bir kaç oyun alacağım örnek olarak rdr 2 mafia 2 marvel spiderman 2 ve defort merak ettiğim şey oyunların ilk versiyonundan oynamaya başlamazsam oyunun hikayesi veya oyunu anlamama gib durum olur mu yani...
  15. Y

RDR 2 SİZCE ALMALI MIYIM ?

Selamlar daha önce hikayeli oyunlar oynamadım epig gamesin bedava verdiği hogwarts legacy yükledim İngilizce olduğu için anlayamadım rdr 2 almak istiyorum Türkçe dil desteği onda da yok yani Türkçe dil desteği olmayan oyunları oynayamıyorum ne yapmam lazım Türkçe yama yapma yada farklı bir yol...
  16. Y

BURUN KILI İÇİN MAKİNE ÖNEREBİLİR MiSİNİZ

Selamlar burun kılı için makine arıyorum bir çok olumlu ve daha çok olumsuz yorumlar görüyorum önerdiğiniz makine var mıdır veya kullanıl memnun kaldığınız şimdiden teşekkür ederim
  17. Y

BURUN KILI İÇİN MAKİNE ÖNEREBİLİR MiSİNİZ

Selamlar burun kılı için makine arıyorum bir çok olumlu ve daha çok olumsuz yorumlar görüyorum önerdiğiniz makine var mıdır veya kullanıl memnun kaldığınız şimdiden teşekkür ederim
  18. Y

BURUN KILLİÇİN MAKİNE ÖNEREBİLİR MiSİNİZ

19. Y

BURUN KILI İÇİN MAKİNE ÖNEREBİLİR MİSİNİZ

20. Y

İLK DEFA FORTNİTE OYNUYORUM YARDIM

Selamlar ilk defa fortnite oynuyorum oyunda bir kostümü beğendim almak istiyorum para yatırdım ama bir sorun oluyor yardımcı olabilir miisniz acaba eksik mi aldım
Geri