Arama sonuçları: *

• Users: kivanc_k
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kivanc_k

14 pro max telefon çatlak

14 pro max telefon arka camda böyle bir çatlak oldu orijinal masrafı ne kadar veya satarsam değerinden ne kadar kaybeder bilen var mı
  2. kivanc_k

DHL kargom gümrükten geçti mi

Merhabalar Corsair RMA işlemi ile gelecek olan kulaklığım için DHL den bir mesaj aldım ve sitesinde de böyle yazıyor ne yapmam gerek ürün gümrüğe takılmadı sanırsam gümrüğe tabidir yazmıyor bilgisi olanlar yazabilir mi
  3. kivanc_k

corsair hs35 rma süreci adres

merhaba corsair rma işlemine başvurdum ve bana şu şekilde bir mail yolladılar Hello KIVANÇ, In order to replace your Corsair item we'll need a full address in English. Please note that it must be a street address as we're unable to ship to a PO BOX. Please respond with your address in this...
  4. kivanc_k

Corsair HS35 garanti süreci

Merhabalar. İncehesap'tan almış olduğum yaklaşık 10 aydır kullandığım kulaklığım Corsair HS35 kafa bandından kırıldı, garantisi devam ediyor. İncehesap mesajlar kısmından yolladım, mesajımı ancak hızlı dönüş alabilir miyim veya Boğaziçi Bilgisayar'ın sitesindeki Corsair müşteri hizmetleri...
  5. kivanc_k

Fifa 21 yaz indirimi

Fifa 21 yaz indiriminde 139 tl altına düşer mi kariyer için oynayacağım
  6. kivanc_k

Fifa forza uyumluluk

Fifa 21 ve forza için her kol uyumlu mudur öneri yaparmısınız
  7. kivanc_k

7500 tl sistem tavsiyesi

7500 ve ya altı sistem tavsiyesi yapar mısınız monitör dahil değil
  8. kivanc_k

İtopya yeni stok pcler

Arkadaşlar merhaba yeni stok geldi bu pc nasıldır i510400 yerine i5 10400f seçsem ne olur birde mhz den dolayı pişman olur muyum https://www.itopya.com/kendinemuzisyen-superx-msi-geforce-gtx-1660-super-gaming-x-6gb-intel-core-i5-10400-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/
  9. kivanc_k

Gaming gen hazır sistem nova

Arkadaşlar öncelikle gaming genden sistem alan ve ya tanık olan varsa yardımcı olabilir mi ve forumda bu sistem önerildi https://www.gaming.gen.tr/urun/51366/nova-10400f-intel-i5-10400f-asus-dual-gtx-1660-super-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Sizce nasıldır ve i5 10.nesil yerine r5...
  10. kivanc_k

r5 3500 1650 super dual fan 7500 tl ye uygun mudur

Arkadaşlar merhaba incehesapta r5 3500 1650 super dual fan lı bir hazır sistem var fiyatı 7500 tl ye özelleştirdim öncelikle incehesaptan rahatlıkla alışveriş yapabilir miyim ve ürün fp olarak iyi midir
Geri