Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Delegatif Panteizm ve Panenteizme Bağlı Din Görüşüm

Yeni din kurdum, katılmak ücretsiz, soruları alabilirim Kozmik-Evrimsel Sistem Modeli 1. Üstün Tanrı / Mutlak Evren Evren = Üstün Tanrı. Mutlak güç ve varlık kaynağı. Tüm kuralların ve yasaların yaratıcısı. Ama doğrudan müdahaleci değil; özgür irade korunuyor. 2. Alt Tanrılar / Doğa...
  2. stereohearts

Günlük Kullanım ve Oyun İçin Laptop Tavsiyesi

Merhabalar, eski laptopumu ablama vereceğimden ötürü kendime günlük kullanımlık ve oyun oynatmalık bir laptop arıyorum. Bütçe olarak bilerek belirtmedim çünkü aradığım özelliklere sahip F/P önerirseniz daha iyi olur. Genelde Cs2, Valo, LoL, R6, BF1, BF5 ve diğer çeşitli online FPS oyunlarını...
  3. stereohearts

Miles&Smiles Hangi Bankanın Hangi Kartını Seçmeliyim?

Merhaba, Miles&Smiles programında yer alan bankalardan hangisini ve hangi kartı seçmem daha mantıklı olur? Hangi banka daha çok mil kazandırıyor ve hangi bankanın daha çok anlaşmalı noktası var?
  4. stereohearts

600-700 bin TL Otomatik Araba Önerisi

Merhaba, ara sıra şehirlerarası çoğunlukla şehiriçi kullanılacak bu fiyat bandında otomatik araba arıyorum. Mümkünse km düşük ve daha yeni bir araç olsun (2017 den itibaren üretilmiş modeller). Hatchback veya sedan çok fark etmez ama tercihen hatchback. @Denizgezen üstad sence ne alınır
  5. stereohearts

🔥İndirim DEICHMANN BÜTÜN ÜRÜNLERDE 2. ÜRÜNE %50 İNDİRİM

Şu anda bütün Deichmann mağazalarında bu kampanya başlamış durumda, ne aldığınız fark etmeksizin düşük fiyatlı olan ürüne %50 indirim var. Adidas Court aldınız diyelim yanına bir de Adidas çanta alıp indirimden faydalanabilirsiniz. Aynı marka olmasına gerek te yok. İnternet sitesinde yarın...
  6. stereohearts

Türkiye Geneli 22 Temmuz Ürün Zamları

Merhaba Donanım Arşivi Forum ailesi, maalesef ki bugün sizlere iyi haberlerle gelemiyorum. 22 Temmuzdan itibaren ülke genelindeki ayakkabı, tekstil, kozmetik ve gıda ürünlerinde çok ciddi fiyat artışları olacak. Ben Deichmann mağazasında çalışıyorum ve en basit court modeller bile 3-3.5k...
  7. stereohearts

Erkek Parfüm Önerisi(Boyner)

Yarın Boyner’den parfüm alıcam, bütçem 2k. Güzel kokan, hafif ve mümkünse uzun süre kalıcı bir parfüm önerebilir misiniz?
  8. stereohearts

Dertleşelim, İçimizi Dökelim

Evet dostlar, iş olur ilişki olur ailevi olur şahsi olur; sizi rahatsız eden ve içinizi yiyen dışarı kusmanız gereken dertleriniz varsa dökün kurtulun diye bu konuyu açıyorum. Tavsiye isterseniz ekstra belirtebilirsiniz. Ben başlıyorum: Çalıştığım iş yerindeki yöneticimin psikolojik sorunları...
  9. stereohearts

Rehber Ayakkabılardaki 1. Kalite, 2. Kalite Nedir ve Nasıl Anlaşılır?

Merhabalar, son zamanlarda ayakkabılardaki kalite ve garanti konusunda bazı konulara etiketlendiğim ve toplu bir cevap verme isteği duyduğumdan ötürü bu konuyu açma gereği hissettim. Öncelikle bu bilgileri anlatmadan evvel kendimden bahsedeyim, Ziylan Holding ve Deichmann Ayakkabıcılık da dahil...
  10. stereohearts

Genel Tartışma Konusu

Medeni bir şekilde, karşı tarafın argümanlarına odaklanarak genel konular hakkında tartışmak isteyen kişiler için bir konu açmak istedim. Her bir kişi herhangi bir konu hakkındaki düşüncesini (hiç fark etmez, din ve takım katmamak daha iyi olur saçma kavgalara sebebiyet verebilir) yazacak ve...
  11. stereohearts

Klima Önerisi Yapabilir Misiniz

Arkadaşlar valla pervane artık tek başına yetmiyor, klimasız olmuyor. Marka olarak kaliteli ve güvenilir olsun, bütçe olarak 10-18k diyeyim.
  12. stereohearts

Vantilatör Önerisi (Oda Tipi)

Valla vantilatörsüz durulmuyor, kullandığınız ve memnun olduğunuz vantilatör önerebilir misiniz? Lütfen sadece kullanan kişiler yorum yapsın kullanmadığınız ürünün linkini atmayın.
  13. stereohearts

Forumdaki Atatürk Düşmanlarına

Forumdaki bütün Atatürk düşmanlarınadır bu alıntılar: "Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz, görürsünüz ki ulusu yok eden, tutsak eden, yıkan kötülükler hep din kılığı altındaki küfür ve lanetli davranışlardan gelmiştir." "Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanlara...
  14. stereohearts

Derin Deniz ve Dev Kalamar

Şöyle kabataslak bir düşündüğümüzde bile dünya yüzeyimizin ne kadarının su olduğunu kestirmek çok zor değil, yaklaşık olarak %70-%75. Bu kadar büyük bir kısmı su olmasına rağmen bu suların sadece %20 kadarını keşfetmiş olmamız oldukça heyecan verici değil mi? Neslinin tükendiğini sandığımız veya...
  15. stereohearts

Mavi Ekran Oyun Oynarken Mavi Ekran

Sürekli olmasa da arada bir mavi ekran yiyorum ve bu benim çok canımı sıkmaya başladı. Dump dosyası okumayı bilmediğimden aşağıya link bıraktım anlayan varsa yardımcı olabilir mi? https://drive.google.com/drive/folders/1ESnPzZj-gm9hXNexh0eimc_lcwzlzsEl?usp=share_link
  16. stereohearts

Valorant Hata Mesajı Vermeden Kendi Kendine Kapanıyor

İlk başta hata vermiyor sanıyordum ama otomatik bir hata kopyalamış sanırsam, yapıştır yapınca bu kod çıkıyor: Fatal error! Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION reading address 0xffffffffffffffff IP: 0x00007ffbd56bea32 0x00007ffbd56bea32 (module + 0x000000000008EA32)...
  17. stereohearts

20-25K Civarında Oyun Laptopu Önerisi

Kuzenime laptop alacağım, bu civarlarda hem oyun hem de genel kullanım için bir laptop önerisi yapabilir misiniz? Cayır cayır yanmasın, iyi performans versin ve oyun dışı sessiz çalışsın yeter
  18. stereohearts

Drop Plus Müzik İçin EQ Ayarı Önerisi

Kulaklığım drop plus, ses kartı olarak sound blaster cinema 6 var onun programından yapacağım ayarı. Şöyle basslı basslı yüksek seste dinleyeceğim şarkılarda beni tatmin etmesi lazım ayarın. Ben ekolayzer ayarından gram anlamadığım için yardıma ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler
  19. stereohearts

Kaliteli F/P Havya Önerisi

Orta kalite, F/P bir havya kalemi arıyorum. Kullanan varsa kullandığı kalemi önerebilir mi? Kullanıp ta kesinlikle şunu alma diyenlerin de önerilerine açığım.
  20. stereohearts

Her Hafta Doğaçlama Şiir!

İçimden geldikçe buraya her hafta şiir eklemeye çalışacağım, sizler de ekleyebilirsiniz. Tek isteğim trollemeden, ciddi şiirler yazılması. Geceler bitmez oldu, gündüzler çekilmez oldu Sen gittin gideli, gönlümdeki buhran dinmez oldu Aşkını aradım karada, hayallerim çok havada Seni bekledim...
Geri