Arama sonuçları: *

• Users: Osman_0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Yardım APK YÜKLERSEM IMEI GİDERMİ ?

Merhaba arkadaşlar elimde yurt dışı Xiaomi telefon var mesela telefonu sıfırlayınca IMEI gidiyor tekrar yüklenmesi gerekiyor APK uygulama yuklersemde gidermi bilgisi olan varmı
  2. O

Yardım Hisse senedi gözükmüyor

Merhaba arkadaşlar işbankası üzerinden hisse senedi aldım cumartesi günü almada sıkıntı yok ama satışa bastığım zaman yatırım hesabınızda satış talimatı verebilecek herhangi bir hisse senedi bulunamadığı diye hata veriyor neyi yanlış yapıyorum hesap annemin adına 18 yaş üstüde
  3. O

Yardım Bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden

Arkadaşlar dedemin telefonuna format attım açıldığı zaman Bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihaza senkronize edilen bir Google hesabı ile oturum açın diyor ama. Ben hesabı bilmiyorum YouTube dan denedim yapamadım ne yapmalıyım yardım edin
  4. O

Yardım Modemi 5 GHZ yaptım internet gitti Yardım

Arkadaşlar interneti modem arayüzden 2.5 GHz den 5 GHZ yaptım internet gitti wi-fi den adı falanda gözükmüyor ne yapmalıyım
  5. O

Rc araba ESCye ne kadarlık batarya takmalıyım

Merhaba arkadaşlar rc arabaya https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/6-12v-2s-4s-esc-320a-esc-fircali-esc-gemi-tekne-motor-hiz-kontrol-karti-cihazi-motor-kontrol_pdp_763676298 Bu esc yi bağlamayı düşünüyorum ama bende 18V lik batarya var bu esc ye fazla gelirmi
  6. O

Steam An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları Hatası

Merhaba Arkadaşlar Setam dan oyun alıcam ama karşıma An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz. Yaşattığımız rahatsızlık için özür dileriz. diye hata veriyor ne yapmalıyım
  7. O

Telefonu Şarjda kullanmak bataryaya zarar verirmi

Merhaba arkadaşlar telefonu şarjda kullanmak bataryaya zarar verirmi kimileri verir diyo kimileri vermez diyo
  8. O

Yardım Bu hata neden oluyor

Merhaba arkadaşlar arkadaşımın bilgisayarından bu hatayı alıp duruyorum diyor çözümünü bilen varmı
  9. O

Yeni aldığım laptopun ekranında sorun var

Merhaba arkadaşlar Monster laptop aldım ekranın köşesinde bir şey farkettim ekrana yukardan bakınca beyaz bir şey var resimde olduğu gibi bu nedir ürünü değiştirmeli miyim
  10. O

Laptop ısınma sorunu

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım laptop şarjda kullanırken sıcaklığı bi anda 55° den 70° lere çıkıyor normal kullanırken sıkıntı yok ama şarjda kullanırken sıcaklık artışı normalmi yoksa laptopta sorunmu var
  11. O

Laptopu şarjda kullanırken bi anda ısı artışı

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım laptop u şarjda kullanırken ısı'sı bi anda 50° den 70° lere çıkıyor bu normal mi yoksa laptopta bı sıkıntımı var Birde şarjda kullanmak bataryanın ömrünü azaltır mı
  12. O

Windows ürün anahtarı

Arkadaşlar ben yeni laptop aldım ve freedos Windows 10 yükledim ürün anahtarı istedi bende eski bilgisayarımdaki girdim oldu da bir sıkıntı olurmu
  13. O

Windows u etkinleştir

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım laptopa Windows 10 yükledim windowsu etkinleştir diyor bunu nasıl yapicağim
  14. O

Windows 10 yükleme yardım

Merhaba arkadaşlar yeni laptop aldım freedos olduğu için Windows yukliycem ama ürün anahtarı istiyor burada ne yapmalıyım ürün anahtarım yok umu seçiyim
  15. O

Bilgisayar fiyatları düşer mi

Merhaba arkadaşlar laptop alcam ama fiyatlar her geçen gün daha çok artıyor almak istedim laptop https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v17-1-1/ Fiyatlar düşer mi beklemelimiyim yoksa hemen almalımıyım Bilgisayar bütçem 13 bini geçmemeli başka bir bilgisayar tavsiyeniz varmı ?
  16. O

Hangi laptop'u almalıyım

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g513ih-hn002-amd-ryzen-7-4800h-8gb-512gb-ssd-gtx-1650-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000005Q1J2?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail Bumu yoksa https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v17-1/
  17. O

XIAOMİ wifi guclendirici

Beyler benim evimde Xiaomi nin wifi sinyal güçlendirici var 1 tane ben 1 tane daha alsam aynı modeme 1 den fazla bağlanabiliyormu
  18. O

İ5 11400H vs ryzen 5 5600H

Beyler hangi işlemci
  19. O

Asus rog pugio 2 Armory Crate hata

Merhaba arkadaşlar Asus rog pugio 2 Armory Crate e girdiğim zaman cihazlar kısmından mouse yi seçiyorum yarım saat dönüyor dönüyor en sonda Üzgünüz Cihaz sayfasında sorun oldu uygulama şimdi cihaz sayfasını yeniden yükleyecek (2005) yazıyor bu hata neden oluyor uygulamayı denetim masasından...
  20. O

400 TL ye kulak içi kulaklık

Merhaba arkadaşlar 400 TL civarında kulak içi kulaklık öneririmisiniz
Geri