Arama sonuçları: *

1. B

1200 tl ye akıllı saat önerisi

arkadaşlar 1200 tl ye uzun yıllar kullanabileceğim güzel duruşlu bir smart saat istiyorum
  2. B

11.sınıf eşit ağırlık test kitabı önerisi

arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe farketmez
  3. B

rockstar games epic games e bağlama

arkadaşlar ben gta 5 i ücretsiz olarak epic games den aldım indirdim rockstar games e giriş yaptım fakat gta 5 sayfada satın al yazıyor ben ikisini birbirine nasıl bağliyacağım
  4. B

call of duty sıralaması nasıl

call of duty arkadaşlar ben oyuna başlamak istiyorum ama nasıl hangisinden başlicağımı bilmiyorum yardım eder misiniz
  5. B

günlük kullanım için kulaklık

bluetooth özelliği olan güzel bir kulaklık arıyorum
  6. B

165 hz alamıyorum yardım

asus monitörüm var 144 hz alıyorum 165 olmuyor dp kablosunuda taktım
  7. B

300 TL F/P Kulaklık Tavsiyesi

arkadaşlar ucuz ama f/p olan gaming rgb olursa güzel olur ama olmasada olur
  8. B

arkadaşlar kulaklık önerisi f/p

arkadaşlar yeni sistem topladım ve tek eksik kulaklık çok pahalı olmasına gerek yok oyun performansı yüksesk olursa güzel olur ucuz yollu
  9. B

arkadaşlar monitörüm 165 hz ama 144 alıyorum

arkadaşlar ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q1R monitör markam bu ve kasamda donanım arşivi gt1 hdmı bağlı olduğu için mi 144 alıyorum dısplay port taksam 165 alabilir miyim
  10. B

arkadaşlar fiyatlar düzelir mi

arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum beklemeli miyim sizce
  11. B

arkadaşlar sistem alacağım yardım lazım

https://www.incehesap.com/battle-silver-webtekno-gaming-pc-fiyati-43357/ bu kasada işlemciyi ryzen 5 3600 ssd kararsızım kasa GamePower Horizon Gaming MESH Panel 750W 80+ Bronze Dahili PSU 4*120mm
  12. B

Sistem Almak için Beklemeli miyim?

arkadaşlar sizce pc almak için beklemeli miyim yoksa hazırda param varken hemen almalı mıyım bu ekonomi ve bu piyasa düzelir mi. (daha yeni monitör aldım boşta dursa sıkıntı olur mu )
  13. B

İtopya DH-FPS Sistem Alınır mı?

https://www.itopya.com/dh-fps-amd-ryzen-5-3600-gigabyte-geforce-gtx-1660-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-espor-pc-1/ bu sistem alınır mı
  14. B

amd ekran kartı mı yoksa rtx mi

arkadaşlar amd 5500 xt mi yoksa rtx 2060 mı daha iyi her konuda
  15. B

165 hz monitöre 60hz laptop bağlamak

beyler ben yeni bi monitör aldım 165 hz ve benim bi laptopum var 60 hz ve 70 fps falan alıyor idare etmek için aldım yakın zamanda yeni sistem toplicam bağlasam sorun çıkar mı
  16. B

sistem önerisi yapar mısınız çok kararsızım (sadece kasa)

10.000 tl ye kadar güzel bir sistem önerisi yapar mısınız ?
  17. B

donanım arşivi tahminen ne zaman sistem çıkarıcak

geçenki da sıstem 5 i kaçırdım şuan bekliyorum ne zaman çıkar tahminen
  18. B

hangisini almalıyım kararsız kaldım

https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-vg249q1r-238-1-ms-165-hz-freesync-premium-full-hd-ips-monitor-1575966?magaza=vizyonbilgisayar&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  19. B

Ekran Kartı ve yeni pc toplama

arkadaşlar ben yeni bir pc toplicam monitörle birlikte 12.000 tl bütçem var nasıl bir sistem almalıyım
Geri