Arama sonuçları: *

• Users: Hrz20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hrz20

Sistem yükseltme önerisi

Merhaba arkadaşlar, 3 yıl önce 15 bin liraya topladığım aşağıdaki sistem için sizden yükseltme önerileri almak istiyorum. Genellikle online fps oyunları oynamaktayım ama ara sıra hikayeli oyunlarda oynuyorum. İşlemci : AMD Ryzen 7 3700X Soğutma : Corsair H100i RGB Platinum 240mm Sıvı Soğutucu...
  2. Hrz20

Öneri 2000 tl butce ile mouse ve mousepad onerisi

Arkadaslar basliktada belirttiğim gibi mouse ve mousepad ihtiyacim var. Genellikle fps oyunlari oynuyorum. Elim orta kucuk arasi sayilir. Kablolu mouse tercihimdir. Ikisi icin toplam 2000 tl butce ayirdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. Hrz20

HyperX kulaklık seçimi

Merhaba arkadaşlar bir süredir kulaklık arayışındaydım. Genellikle FPS oyunları oynadığım için ses kasabileceğim bir kulaklık almak istiyordum tabii bütçemi aşmayacak bir kulaklık almalıydım. Birkaç arkadaşın tavsiyesiyle Logitech G PRO X almaya karar verdim ama fiyatı bir türlü düşmedi ve...
  4. Hrz20

msi mpg x570 gaming pro carbon wi-fi anakart ısınma proglemi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim anakartı satın almak istiyorum fakat bir arkadaşım bu anakartın kronik ısınma sorunu olduğunu ve bu kartı alırsam sorun yaşayabileceğimi hatta kartın yanabileceğini söyledi ve içime kurt düşürdü birde sizlere danışmak istedim bu anakart hakkında bilgisi olan yada...
Geri