Arama sonuçları: *

• Users: mustafa00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Silverstone Air Blazer 120R Asus B450M Dragon da kullanabilir miyim?

Selam dostlarım uzun araştırmalar sonucu bu fanları almaya karar verdim gerek argbleri gerek Cfm değeri çok güzel anakartımda argb desteği yok galiba şimdi ben bu fanları nasıl anakartımda kullanabilirim lütfen yardım edin İnternetten bir parça alıp bunu halletmem mümkünmü? şimdiden...
  2. M

Silverstone Air Blazer 120R alınır mı?

Selam dostlarım, kasamın hava sirkülasyonunu arttırmak için fan arayışı içerisindeyim. Benim için performansı ve görüntüsü çok önemli. SilverStone Air Blazer 120R RGB'leri aşırı hoşuma gitti ve 94CFM gibi yüksek bir değeri olması da çok iyi. Bu fanlardan 3 tane alsam, bir egzoz fanı olarak iki...
  3. M

Reeven Hans işlemci soğutucusu alınır mı??

Merhaba arkadaşlar ryzen 5 3600 işlemcime soğutucu arıyorum bu soğutucuyu ısrarla öneren oldu ama markası bilinmedik olduğu için içimde bir şüphe var sizce performansı nasıldır alınır mı? bütçem 300 tl bundan daha iyi bir soğutucu varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden yardımlarınız için...
  4. M

Snowman T4 performansı nasıldır?

Merhaba arkadaşlar bu işlemci soğutucusunu beğendim RGB olmasıda çok hoşuma gitti sizce performansı nasıldır bu fiyat bandında önerebileceğiniz en kaliteli soğutucu hangisidir bütçemi 300 TL'ye çıkartabilirim ürün budur...
  5. M

Amd Wraith Prism alınır mı?

Merhabalar tasarımını ve rgblerini çok beğendiğim için amd wraith prismi almak istiyorum şuan internet üzerinde stoklarda bulamadım letgoda hiç kullanmamış 250 TL'ye satıyor sizce bu fiyata alınır mı? yoksa daha iyi önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  6. M

Snowman T5 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. İşlemcim Ryzen 5 3600. Güzel bir soğutucu arıyorum. Bütçem maksimum 400 TL. RGB ve tasarımı çok güzel bir soğutucu arıyorum. Snowman T5'i çok beğendim. Bir de aklımda Dark frezer X126 var ama o hem daha pahalı hem de 4 bakır borusu var. Sizce Snowman T5 alınır mı? Bunun gibi...
Geri