Arama sonuçları: *

1. OTTOMAN_FORCE42

Yardım Mouse yazılım sorunu

Daha dün bir fare aldım. Dün hiçbir sorun yokken bugün farede bir sorun var. Bilinmeyen USB Aygıtı şeklinde bir yazı yazıyor. İnternetteki bazı şeyleri denedim ama olmadı yardımcı olabilirmisiniz. 1633550136 Mouse: Rampage Centaur SMX R-13
  2. OTTOMAN_FORCE42

Monitör durduk yere kapanıyor

Başlıkta da yazdığı gibi monitör boş yere kapanıyor ve birkaç saniye sonra kendi kendine tekrar açılıyor. Bunun çözümü nedir?
  3. OTTOMAN_FORCE42

RAM'e overclock yapma

2 adet Corsair 8 GB Vengeance LPX RAM'ım var. Normal hızları 3000MHz bunlara overclock yapsam performasda artış olur mu ya da yapılır mı? Anakart: Gigabyte B450M h
  4. OTTOMAN_FORCE42

1500 TL Monitör Önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  5. OTTOMAN_FORCE42

Monitör açıkken mavi, yeşil, kırmızı, beyaz renkler yanıp sönüyor

Monitörüm AOC 144Hz oyuncu monitörü alalı 1 ay oldu ama başlıkta dediğim gibi renkler yanıp sönüyor. Neden olabilir?
  6. OTTOMAN_FORCE42

Ekran kartı VRAM'leri kart boştayken yüksek hızda çalışıyor

Ekran kartım: XFX RX 570 4 GB. Ekran kartı boştayken normalde 300MHz'de çalışırken şimdi 1750'de yani son hızda çalışıyor ve bu gereksiz ısınmaya yol açıyor bunun sorunu nedir?
  7. OTTOMAN_FORCE42

Oyunu açınca monitörde giriş bulunamadı yazıyor

Bilgisayarda herhangi bir oyunu açtığımda giriş bulunamadı hatası çıkıyor ve ekran kararıyor. DP (Display Port) kullanıyorum. Ekran kartının ya da monitörün kablosunu çıkartıp taktığımda görüntü geliyor bu sorun neden oluyor.
  8. OTTOMAN_FORCE42

RX 570 4GB EKRAN KARARMA SORUNU

Bilgisayarda günlük işlerimi hallederken veya oyun oynarken ekran birden kararıyor ama sadece ekran kararıyor diğer ekipmanlarımın ışığı yanıyor bunu sorunu nedir. Ekran kartı: XFX RX 570 4GB
Geri