Arama sonuçları: *

1. İbrahim_Talha

Yardım LG 24gn650-B Ekranda garip pikseller

Mac'i kapatmaya bastığımda Monitörümün ekranı bu şekilde oldu. Hem windows hem mac bağladım sadece pikseller ve renkleri yerleri vs. değişti. Resmi çekerken Monitöre bağlı hiçbir hdmi veya dp bağlantısı yok. Lg24gn-650b
  2. İbrahim_Talha

SE-214 XT Performansı

Ryzen5 5600 işlemcim için 650 küsür TL'ye gelbura sitesinden aldığım ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu bugün geldi. Kurulumunu yeni yaptım. Telefon kamerasıyla çektiğim için üzgünüm. Almayı düşünenler için bir fikir oluşturması adına sonuçları aşağıda paylaşıyorum. Daha...
  3. İbrahim_Talha

214 XT H.o. mu G.o. mu

R5 5600 işlemci için aldım. @Kürşat Kütükçü hocama yardımları için teşekkür ederim.
  4. İbrahim_Talha

Kasama Hangi Bileşenleri Almalıyım ?

Öncelikle Öylesine takılmış olan soğutma ramlere baskı yapıyor ve bir ram hafif eğik duruyor. Görselini bırakıyorum. O kısma hangi bileşeni almalıyım ? Sistemim: ryzen 5 5600 işlemci msi b450m a pro max anakart xpg tuf rgb 16 gb ram gigabyte gaming oc rtx 3070 sharkoon tk4 rgb kasa sharkoon...
  5. İbrahim_Talha

Comnet için Davet Kodu

Merhabalar, Comnet'e geçmeyi planlıyorum. Davet kodu olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? @Gri Caner hocama sordum onun hakkı dolmuş 😊
  6. İbrahim_Talha

Çağdaş Işıl'ın sistemi alınır mı ?

https://www.incehesap.com/spatha-oyuncu-bilgisayari-fiyati-60385/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=CagdasIsil&utm_term=25.12.2022-spartha-oyun-bilgisayari
  7. İbrahim_Talha

Cosori Airfryer Aldım, H.o. mu G.o mu ?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0936FGLQS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  8. İbrahim_Talha

Öneri Dualshock 4 V2 Kaplama Önerisi

Selamlar, gamepad'in hem kaplama (gövdesinin çizilmemesi için) hem de analoglar için koruyucu (Soyulmaması için) almayı düşünüyorum. Nereden alabilirim ? Tavsiye ettiğiniz satıcı var mı ? Ürün önerileriniz nedir ? Şimdiden teşekkürler.
  9. İbrahim_Talha

18.000 TL Toplama PC Önerisi

Arkadaşlar selamlar, ekran kartı 2. el de olabilir. Hazır sistemde olabilir. Toplama da olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Ekran kartı olarak: MSI Suprim GeForce RTX 3070 Ti 8GB ASUS TUF RTX 3070 Ti GAMING OC 3 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ bunları düşünüyorum. Anakart, işlemci, ram ssd... hangi...
  10. İbrahim_Talha

Öneri 18K Bütçe Bilgisayar Önerisi

Arkadaşlar selamlar, ekran kartı garantili olmak şartıyla 2. el de olabilir. Hazır sistemde olabilir. Toplama da olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Konuyu yanlış yerde açmışım. Moderatör arkadaşlar bir el atarsa çok sevinirim. @Mehmet Yılmaz Ekran kartı olarak...
  11. İbrahim_Talha

VIP Fizik AYT ÇekAp Toplu PDF

Arkadaşlar selamlar Maalesef ders notlarının toplu PDF'ini bulamadım. Bende kendim hazırladım. Tek sorun birleştirirken Tersten birleştirmişim 😂.(Yani son ders notundan ilk ders notuna doğru gidiyor) PDF'lerin tek tek halini tek klasörde ve toplu pdf'i tek dosyada paylaşıyorum. Sizin de bunu...
  12. İbrahim_Talha

Hangi Vs Code temasını/temalarını kullanıyorsunuz ?

Şu an "Palenight" kullanıyorum. Onun harici keyfimin kahyasına göre "codeSTACKr Theme" ve "GitHub theme" arasında değişiyor. 😂
  13. İbrahim_Talha

Powerline Performansı Nasıl ? Hangi Ürünü Almalıyım ?

Merhabalar, modemden odamdaki PC'ye ethernet çekmek istiyorum. Wifi üzerinden bağlandığımda normal kullanımda bir sıkıntı yok. Fakat oyun oynarken stabil ping alamıyorum. Arada gereksiz yükselip duruyor. O yüzden ethernet ile bağlanmaya karar verdim fakat duvarı falan delmem gerekeceği için...
  14. İbrahim_Talha

Uygulamamızın Test Sürümü Yayında -Eleştirileriniz ve Önerileriniz

Selamlar, projemizin airdrop süreci için kullanacağımız mobil uygulamamızın test sürümünü Play Store'da an itibariyle(kısa süre içinde App Store'da gelecek)yayınlandı. Test sürümüne katılıp bulduğunuz hataları, uygulama içerisindeki "yardım ve destek" butonu ile yönlendirilen destek hattımıza...
  15. İbrahim_Talha

Razer Barracuda X Mikrofonun Ses Seviyesi Düşük

Merhaba arkadaşlar, Razer Barracuda X modeli bugün elime ulaştı. Mikrofonunu test ettiğimde anormal bir ses düşüklüğü var. Aşağıda attığım resimdeki gibi normal konuşmamda bile %6 alıyor max. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Edit: Şu an mikrofon hiç çalışmıyor. Eğer mikrofonu çalıştırabilirsem bu...
  16. İbrahim_Talha

20.000 TL civarı Bütçe ile Bilgisayar Önerisi

Arkadaşlar selamlar, hazır ekran kartı fiyatları düşüyorken sistem almaya karar verdim. Özellikle kasa konusunda çok az bilgiye sahibim. Yok denecek kadar az. Hazır sistem olur. Toplama sistem olur fark etmez. Bütçeme (20k civarı) uygun bir sistem olması yeterli. Monitör mouse klavye falan var...
  17. İbrahim_Talha

SteelSeries Aerox 3 Wireless vs Glorious Model O Wireless

Sizce hangisi ? Bir de beyaz almalı mıyım ? Beyaz çok şık duruyor. @Perfectshot06 Hocam sanırım siz Aerox 3 wireless kullanıyorsunuz. Sizin de yorumlarınızı almak isterim. Model O (Beyaz)...
  18. İbrahim_Talha

Artics 7 Wireless, G733, CORSAIR Virtuoso Hangisi ?

Aşağıda linkleri bırakıyorum. Lütfen ister mağazada ister kendi evinde deneyimlemiş arkadaşlar yazarsa çok memnun kalırım. https://www.itopya.com/corsair-virtuoso-rgb-71-surround-kablosuz-gaming-kulaklik_u11763...
  19. İbrahim_Talha

2500 TL Bütçe ile Mouse-Kulaklık Önerisi

2500 TL ile hem mouse hem kulaklık önerir misiniz ? (Kablosuz olmalı) https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-logitech-ueruenleri-alinir-mi.513009/ Bunları düşünüyordum. Ama corsair'in kulaklığı falan da var. Kararsız kaldım. 1647723667 Yok mu 250 üye içerisinden bir babayiğit :D
  20. İbrahim_Talha

Bu Logitech Ürünleri Alınır mı ?

Kulaklık: https://www.gaming.gen.tr/urun/116570/logitech-g-g733-kablosuz-rgb-7-1-surround-ses-oyuncu-kulakligi-siyah/ Mouse: https://www.gaming.gen.tr/urun/3916/logitech-g502-lightspeed-kablosuz-gaming-mouse-910-005568/ Bu fiyatlarda daha iyisi var mı ? Başka marka da olabilir. Klavye olarak...
Geri