Arama sonuçları: *

1. safkdlklash

İPHONE telefon önerisi 2.el

Merhaba arkadaşlar, elimde toplam 34-35 bin tl gibi bi para olacak, bu paraya 2.el hangi iphoneyi almalıyım lütfen samsung vb cihazlar önermeyin ekosistemim iphone teşekkürler Ben 13pro ile 14 arasında kaldım ama sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. safkdlklash

S24 vs Iphone 14 Pro

İyi akşamlar arkadaşlar, Yukardaki seçenekler olan S24 mü yoksa iphone 14 pro mu tercih edilmeli? ikiside 2.el olacak, -Kasmasın donmasın, arayüzü akıcı olsun benim için yeterli. Şarjı tahminimce yakın gidecektir 2 modelin de.
  3. safkdlklash

5 bin tl ekran tavsiyesi

https://www.itopya.com/gigabyte-gs25f2-245-200hz-1ms-hdmi-dp-hdr10-adaptivesync-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u28041?srsltid=AfmBOoq1m7iX1XlJ-ZsPPcoTWtlJkQ0a7yFHgBeaoCPTSTsYaFCXE5ve arkadaşlar sizce bu monitör alınır mı? alınmaz ise 5 bin TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum biraz üstü olabilir 5.3...
  4. safkdlklash

Aşağıda Bıraktığım monitör alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-freesync-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004QLPHH?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_camp...
  5. safkdlklash

Eke bırakacağım klavye alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/585232/akko-monsgeek-mg75w-midnight-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye Merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar dilerim, yukarı linkini bıraktığım klavye alınır mı? genellikle rainbow six oynayan biriyim. Eğer bunu önermezseniz bu fiyat civarlarında 0-2.el...
  6. safkdlklash

Ethernet kablosu önerisi istiyorum

Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yerde açmış olabilirim şimdiden özür dilerim… Bana 6-7M civarı kaliteli bir ethernet kablosu lazım turknet 1000mbps ile kullanıcam 4050 victus laptop kullanıyorum şimdiden teşekkürler.
  7. safkdlklash

Bu laptop ne kadar eder?

Aşağıdaki laptop ortalama ne kadar eder? (O fotoğraf yüklenmiyor işlemcisi i5-8265U , ramida 8gb)
  8. safkdlklash

Steam rep4rep yapalım haydi!

https://steamcommunity.com/profiles/76561198346751388/ +rep bırakana +rep bırakırım bıraktıktan sonra yazmanız yeterli (:
  9. safkdlklash

İphone 12 den S23 e geçilir mi?

Elimde 64GB %81 pilli ip12 var, bunu satıp az üstüne koyarak S23 e geçmek sizce mantıklı mı? - Pili iyi gitsin, günde defalarca kez şarj etmem gerekmesin. - günlük kullanımda kasma yapmasın , Arada sırada oynadığım basit oyunlarda iyi performans versin yeterli. + olarak geçmeye niyetimin bir...
  10. safkdlklash

İphone 12 için şeffaf kılıf önerisi

İphone 12 cihaza sahibim, şuana kadar kullandığım tüm şeffaf kılıflar bir süre sonra deli gibi toz topladı, toz toplamayan güzel bir şeffaf kılıf önerir misiniz?
  11. safkdlklash

Elimdeki valorant vp kodunu satmak

Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim, Elimde 1000VP lik bir kod var. Bu yılın Başında bir twitch çekilişinden çıkmıştı, valorant oynamadığım için boşa kaldı. Bunu nerde satabilirim bilen varsa yazabilir mi?
  12. safkdlklash

Geforce now bağlantı kuruluyor ekranında kalıyor.

Bu ekranda kalıyor arkadaşlar, İnternetim 1000mbps turknet paketi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  13. safkdlklash

Rx7700xt sistem tavsiyesi - ekte bıraktığım parçalar uyumlu mu?

AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) Asus Radeon RX 7700 XT Dual O12G 12GB 192 Bit Ekran Kartı Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD, 5000...
  14. safkdlklash

Papara uygulaması Şu anda sana hizmet veremiyoruz hatası

Uygulamaya girmeye çalıştığımda ekteki hatayı alıyorum, bana mı özgü yoksa genel bir sorun mu?
  15. safkdlklash

2000TL kablosuz kulaklık önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar güzel bir gün geçirmenizi dilerim. Başlıkta da belirttiğim gibi 2000TL civarında KULAKİÇİ kablosuz bir kulaklık arıyorum, Benim için ön planda olan şey müzik kalitesi olacak. Şimdiden öneri yapan herkese teşekkür ederim.
  16. safkdlklash

1500TL %75 klavye önerisi

%75 bir klavye önerisi istiyorum, switch fark etmez. %75 Boy olması şart. Önerilerinizi bekliyorum.
  17. safkdlklash

2000TL civarı kablosuz kulaklık önerisi

Merhabalar arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi 2000tl civarı iphone12 cihazımda kullanmaya bir kulakiçi kablosuz kulaklık arıyorum. Telefonla rahat konuşturacak bir mikrofonu ve müzik dinlerken güzel bir kalite olması benim için yeterli. 1735734737 Ben Jbl wave buds TWS modelini...
  18. safkdlklash

Laptop için ram önerisi

Arkadaşlar açıklamaya cpu-z slot ve takılı ram bilgisini bırakıyorum, bu pc için ekstra 8ram tavsiye istiyorum. Bir diğer sorum ise HP yetkili servisine rami götürürsem gidip takarlar mı bunu nasıl öğrenebilirim? , takıyorlar ise internetten alıp direkt oraya götüreceğim.
  19. safkdlklash

TRANSFORMICE hesaplarımı nerede satabilirim?

bu oyun eskiden çok popülerdi fakat şimdi oyuncu sayısı az. Ben bu oyunun hesaplarını nerede satabilirim?
  20. safkdlklash

BU kutu fiber kutusu mudur?

arkadaşlar merhaba, sabah dışarı çıktığımda apartmanın girişinde bu kutu ile karşılaştım, bu fiber kutusu mudur? 1732455248 1732455267 fotoğraf mb dan dolayı yüklenmiyor ekleyeceğim birazdan. 1732455338 https://hizliresim.com/q3ahkhu
Geri