Arama sonuçları: *

• Users: Calidelly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Calidelly

Mouse-Klavye donması anlık

Bir kaç gündür mouse donmasından fena şekilde sıkılmış durumdayım anlık donmalar yaşıyorum 3-5 saniye yeri geliyor daha uzun az önce sinirle usblerri falan çıkarttım mavi ekran hatası aldım ama ben okumayı bilmiyorum mavi ekran hatalarını bilen yardımcı olursa sevinirim. Umarım bir çözüme...
  2. Calidelly

Akko Monsgeek M1 V5-SP VİA Bazen çalışmıyor.

Arkadaşlar merhaba tuhaf bir sorun yaşıyorum, klavyeyi alalım 1 ay olacak ama bazen kendi kendine ışıkları falan yanıyor olmasına rağmen tuşları basmıyor çıkartıp takınca kabloyu kendine geliyor bunun sebebi ne olabilir? Hiç olmadık zamanda bir anda iptal ediyor kendini ama dediğim gibi ışıkları...
  3. Calidelly

Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar, yaz aylarında cidden bunaltmaya başladığı için normal kulaklıklar kulakiçi kulaklık önerisi istiyorum var mıdır kaliteli, mikrofon konusunda da üzmeyecek bir kulaklık önerisi olan? FPS oyunların da falan kullanılacak, normal günlük hayat için değil. Bütçe sınırı koymuyorum, mantıklı...
  4. Calidelly

Klavye önerisi önemli.

Arkadaşlar, bende şuan logitech g213 klavye var ama beni hiç tatmin etmiyor, normal günlük kullanımda sıkıntı yok ama oyunlarda mmo, gunz,dota, ultima online gibi oyunlarda aynı anda tuş kullanımlarında beni çok fazla kitliyor. Zamanın da araştırmıştım ghosting, tuş trigger bilmem ne ile ilgili...
  5. Calidelly

AMD Ekran kartı sürekli çöküyor.

Merhabalar, yeni konu açmak istemedim aslında ama sorun aynı mı değil mi bilemedim. Bugün arena breakout oynarken alt tab yaptıkça, gerçi her şey için geçerli sadece bugün arena'da dehşet sorun yaşadım sürekli ekran kartım patlıyor acaba bunun sebebini ne üzerinden öğrenebiliriz? İnanılmaz can...
  6. Calidelly

EA FC 25 - Clubs Sorunu Önemli

Arkadaşlar merhaba, EA FC 25 oyunun da her hangi bir hiç bir sorun yaşamıyorken hiç bir mod'da CLUBS modun da oyunu ilk açışım da her hangi bir sorun yok ama bir maç oynadıktan sonra ' https://prnt.sc/Nn_fCJ924kqc ' bu hatayı alıyorum. İkinci maçı oynuyamıyorum oyunu kapatıp açmadan tekrar...
  7. Calidelly

Çözüldü✓ Minidump okuma, çözme problemler bitmiyor.

Arkadaşlar merhaba, ne yaparsam yapayım sorunlardan kurtulamıyorum, bütün 15 dakika içerisinde yediğim mavi ekranların minidump dosyaları rar olarak paylaşıldı yardımcı olursanız çok sevinirim delirmek üzereyim.. https://drive.google.com/file/d/1xTkDbpX6dmCIuSumtTb0Fkah2oQ9oqrs/view?usp=sharing
  8. Calidelly

Huawei P40 Lite Yatay Ekran Sorunu

Merhabalar, P40 lite telefonum mevcut ekranım kırılmıştı yaptırdım ve sonrasın da yatay ekran yaptığımda dokunmatiği çok gecikmeli olarak çalışıyor neredeyse 15-20 kere tıklamam gerekiyor bir işlem yapması için ve sadece yatay ekran da yapıyor bunu sorunu ne olabilir sizce?
  9. Calidelly

Huawei oyun oynama problemi

Merhabalar, Huawei p40 lite telefonum mevcut, önceden oyunları çok rahatlıkla sıfır sıkıntısız oynarken şimdi yatay oyunlarda çok değişik bir dokunmatik mi desem gecikme mi desem bir problem var oyun çok akışkan devam ediyor ama ekrana tıklıyamıyorum, ekrana aralıksız sürekli 5-10 saniye...
  10. Calidelly

Anlam veremediğim sorunlar serisi..

Merhabalar, şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.. Bilgisayarım da son bir aydır wattman hatası, oyunların kapanması ya da uygulamaların kapanması gibi sorunlar yaşamaya başladım sebebini bulamadığım.. Ramleri XMP açarak otomatik 3600 mhz e çektiğim de bilgisayar açıldığı gibi hiç bir işlem...
  11. Calidelly

Memtest86 Sonuçları ve Çözüm

Merhabalar, ramlerimde sorun olduğunu düşündüğüm bir konum vardı fakat memtest ile alakalı olduğu için yeni açmak istedim, gece memtest ile kontrole bıraktım fail vermiş ama yanlışıkla geçiş yaptım ve hangi ramin ne sorunu olduğunu göremeden geçmek durumunda kaldım bu konu ile alakalı bilgisi...
  12. Calidelly

RAM hız aşırtma DOCP.

Merhabalar, böyle bir sorun ve çözümüne yeni tesadüf üzerine denk geldim iki gündür bilgisayarımın amd rx 6700 xt ekran kartı çöküyor durduk yere ve 2 dakika 3 dakika bazen 20 saniyede bir gibi bir durumla karşı karşıyaydım, format attım herşeyi baştan yükledim driverları eski, yeni herşeyi...
  13. Calidelly

Mekanik Klavye Önerisi

Merhabalar, konuyu doğrumu açtım bilmiyorum ama wooting 60he tarzında bir klavyeye ihtiyacım var ms konusun da bir kaç araştırmalar yaptım ama VGN VXE ATK68 önerilerine denk geldim, sonra razer huntsman v2 red switch önerilerine denk geldim ama sizlere de sormak istiyorum bu konuda üstün...
  14. Calidelly

Ram Önerisi ve CL Hakkında

Merhaba arkadaşlar ram almayı düşünüyorum ama biraz sıkıntı yaşadım gibi, cl sayıları, marka, model gibi sorunlar problem yaşatır mı? Ne almalıyım, öneride bulunursanız sevinirim. HYPERX 8GB Fury RGB 3600MHz CL17 DDR4 Single Kit Ram kullanmaktayım şuan da, buna göre ne alabilirim 16Gb daha...
  15. Calidelly

İşlemcim için ekran kartı tavsiyesi.

Merhabalar, sizlerle birlikte en doğru kararı vereceğimi düşünüyorum. İşlemcim : 5600x Ekran kartım : Rx 6700 Xt Yayın yapmayı ve oyun oynamayı seven biriyim sürekli parçalarla uğraşmamak istiyorum kafama göre alıp sıkıntıya girmek istemedim, tecrübeli, bilgili bir çok arkadaşın olduğunu...
  16. Calidelly

Yayın İçin Ekran kartı karşılaştırması

Merhabalar denk gelemedim ya da bulamadım, ekran kartı değiştirmek istiyorum aslında çok güzel ama stream konusun da sıkıntılı bir parça olduğu için düşüncelerim hala değişmedi, yeni güncellemeler gelecek edilecek falan deniyor ama kırk yıl sürer sanırım. Asus dual rx 6700 xt ekran kartım var...
  17. Calidelly

Ekran kartı peformansı tam vermiyor.

Merhabalar, başlığı nasıl açsam bilemedim gta v de grafik ayarların da ekran kartım 8gb olarak görünüyor, rx 6700 xt 12 gb kartım var bunun sebebi ne olabilir? İşlemci : 5600x Ekran kartı : Asus Dual Rx 6700 Xt Benden daha düşük sistemli kişiler daha fazla fps alıyor bunun bir çözümü var mıdır...
  18. Calidelly

OBS ve h265 hakkında

Merhabalar, konuyu baktım baktım tam olarak nereye açsam diye karar veremedim yanlış açtıysam düzeltirseniz sevinirim. Öncelikle bu yeni av1 encoderları ile ilgili araştırmalar yaparken bir video ile karşılaştım, obs 29. beta sürümü ile ilgili video izlerken amd encoderlarında gözüme çarpan bir...
  19. Calidelly

Orta Seviyede Ekran kartı karşılaştırması

Arkadaşlar elimde normal kullanılmış, rx 6700 xt dual fan ekran kartı mevcut, yayınlara odaklanmak istiyorum sizce bir nvidia almak istersem ne almalıyım? Bu kartı takas edebilir miyim, satmak istersem fiyatı ne olur bilgi verebilir misiniz.
  20. Calidelly

Sizce bu sistem ne kadar eder?

Selamlar, sistemi satıp nvidialı bir sistem almayı düşünüyorum açıkcası ekran kartımı takaslamayı düşündüm çok fazla talep ve istek gelmedi. İşlemci : AMD RYZEN 5 5600X MPK 3.7GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci Anakart : ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4...
Geri