Arama sonuçları: *

• Users: yeniklavye
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yeniklavye

Ehliyet için harç ödeme sorum

Merhabalar bugün sürücü kursumdan mesaj geldi dün yazılı sınavı geçtiğim için. Direksiyon sınavı harcını ödemem gerektiğini söylüyorlar fakat direksiyon sınav harcı 750TL benden 1350TL istiyorlar ocakta gelecek zammı önden almak istiyorlar bu doğrumudur? birde 26sına kadar ödemem gerekdiğini...
  2. yeniklavye

SSD Hız değerleri normal mi YENİ ALINDI

https://www.n11.com/urun/hi-level-ultra-hlv-ssd30ult120g-25-120-gb-sata-3-ssd-998939?magaza=tng
  3. yeniklavye

WİNDOWS güncelleştirmesi yapamıyorum

Sürekli ayarlar kısmındaki güncelleme kısmı başarısız oldu diyor bunu nasıl düzeltebilirim? BU %100 oluyor tekrar %0 dan başlıyor bu döngü devam ediyor sürekli
  4. yeniklavye

Öneri Bu SSD lerden hangisi alınır

https://www.trendyol.com/hi-level/120-gb-ultra-hlv-ssd30ult-120g-2-5-sata-3-0-ssd-p-2516217?boutiqueId=61&merchantId=749763 https://www.trendyol.com/fury/e-sport-128-gb-550mb-500mb-s-sata3-2-5-gaming-ssd-p-345082938?boutiqueId=61&merchantId=481313
  5. yeniklavye

Öneri MAX 450 TL SATA 2.5 SSD ÖNERİSİ

Laptop için sata 2.5 ssd alacağım bütcem 450 tl düşük gb problem değil hdd var. önerilerinizi bekliyorum.
  6. yeniklavye

Laptop CD-ROM a SSD takmak

Merhabalar ben laptopuma ssd takmak istiyorum şuanda 1tb hdd kullanmaktayım laptopumun kaç gb ssd desteklediğini ve nasıl kullanacagım hakkında bilgi verebeilir misiniz? alıp taktıgım gibi format atmadan kullanabiliyor muyum? windowsu içine kurmassam neler olur vb. Bilgilenmek istiyorum LAPTOP...
  7. yeniklavye

Laptop sol üst tarafına su döküldü

Dün gece oyun oynarken şişemden laptopa sol üst tarafına klavyesine su döküldü direk temizledim sildim havluyla vb sildim ettim ama kapatmadım sonra 20dk civarı geçtikten sonra tak diye kapandı bir daha açılmadı açılıyor fan dönüyor fan yavaşlayıp duruyor içini açıp her yerini ter temiz ettim...
  8. yeniklavye

F/P SATA SSD ÖNERİSİ

BÜTCE 300-400 TL
  9. yeniklavye

Çözüldü✓ Redragon Kumara k552 beyaz

REDRAGON KUMARA K552 Almayı düşünüyorum fiyatı uygun geldi red switch tercihimdir, beyaz renk çok hoşuma gitti, almalı mıyım sizce ? alanlar ne düşünüyorlar belirtirseniz sevinirim. :)
  10. yeniklavye

Monitör Adaptive-sync/freesync açma tuşu karanlık, basılmıyor

Amd ekran kartı kullanıyorum freesync açmak istiyorum fakat açılmıyor ne yapmam gerekiyor ? tuş deaktif durumda
  11. yeniklavye

Monitörüm 165 Hz ama en fazla 120 Hz görüyorum

hdmi 2.0 kullanıyorum display port kablom yok ne yapmam gerekiyor?
  12. yeniklavye

Laptopum 144hz monitör destekliyor mu ?

G510 Laptop (Lenovo) - Type 20238 bugün asus TUF GAMING VG24V 144hz 1ms monitör alacağım, fakat laptopumun 144HZ destekleyip desteklemediğini çok merak ediyorum. laptop marka modeli yukarıda belirttim ek olarak 12gb ram 1tb hdd ekran kartım AMD radeon r7 m265 hdmı ile bağlayacağım HDMİ 2.0...
  13. yeniklavye

Modem Alarm ışığı Turkcell

Ekde belirtilen gibi alarm ışığı yanıyor wifi geliyor fakat ünlem işareti çıkıp internete bağlanamıyorum 1657194930 17 saattir internete bağlanamıyorum
  14. yeniklavye

%100 Di̇sk Kullanımı ?

Bu sorunu nasıl çözebilrim ya yeni format attım atmadan önce yoktu böyle bişey
  15. yeniklavye

BİR BİLGİSAYARDA STEAM AÇMAYA ÇALIŞINCA BİLGİSAYAR NEDEN KAFAYI YER?

ŞU kısayola tıkladıgım an itibari ile pckafaı yiyo ve hiçbirşeyi açmıyor açlmıyor steam kafayı yedierecek bana powerden kapatmadgım sürece de düzelmiyor ne yapabilirim?
  16. yeniklavye

Steam açmak için tıkladıgımda pc donup kalıyor hiçbir işlem yapılmıyor

Merhabalar yeni pc aldım birkaç gün önce. Steam yükleyip oyunlarımı yüklemek istediğim ve steamı kurdum. stemı kısayoldan açmaya çalıştığım zaman ise tıklıyorum hiçbirşey gelmiyor ve pc de hiçbirşey açılmamaya başlıyor mouse hareket ediyor ama google vb. açılmıyor POWER tuşundan reset atmam...
  17. yeniklavye

GTA5'de FPS 60 Dan 30 fps e düşüyor 20sn sonra 60 a çıkıyor

GTA5 oynarken gayet sıkıntsız vsync açık bir şekilde 60 fps sabit oynuyorum. Fakat 1-2 dk sonra fps birden 30 a düşüyor sonra 20 sn sonra falan tekrardan 60 a çıkıp 2 dk devam ediyor sonra tekrar 30 a düşüp teprar 60 oluyor çok tuhaf bişey neden oldugunu bilmiyorum bilen var mı ? LAPTOP...
  18. yeniklavye

Monitör 1920x1080 sorunu

Eskiden 1920x1080 kullanırdım monitörü ayarlarla oynarken bişey oldu ve 1366x768 den fazla alamıyorum görüntüyü aldığım zaman imput not support hatası alıyorum monitör 1920x1080 destekliyor ama.. 1636191160
  19. yeniklavye

YouTube edit kanalı eleştirisi

Arkadaşlar olumlu olumsuz bütün eleştirileri bekliyorum. https://www.youtube.com/channel/UCBAswmtKDPGj9u23YVDa8Dg
  20. yeniklavye

izlenmelere göre abonem neden az?

Kanalım bu sizce bu abone neden artmıyor neyi yanlış yapıyorum?
Geri