Arama sonuçları: *

• Users: Adem Türk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Adem Türk

İnternetten anlayan var mı / binaya fiber bağlatma konusu

Altyapım VDSL evimden 100mbps alabiliyorum dolap 10 metre yakında. 4-5 yıldır turknet kullanıyorum. Ufak bir sorunum dahi olmadı. Alt katımda otuan ablam da aynı sorundan muzdarip. Kendisi daha önce turktelekom kullanıyordu. O turktelekomda kesinti yaşamaya başlayınca onu da turknet'e geçirdim...
  2. Adem Türk

32-35k civarı laptop lazım

var mı güncel güzel fiyata düşmüş kronik olmayan bir model
  3. Adem Türk

Elektrik kesintisi sonrası

kesinti sonrası şu uyarıyı verdikten sonra baştan başlattı bu ekran geldi 2 3 kez restart sonrası düzgün şekilde açıldı windows. Bir sıkıntı çıkartır mı bu? Şuan normal açıldı ve sorun gözükmüyor. BIOS girmek istedim açılmadan önce ama onun da şifresini unutmuşum bu da ayrı dert onu nasıl...
  4. Adem Türk

Tod pc-tv arası sürekli yayın kesiliyor

bilgisayardan chrome ile giriş yaptım tv'ye yansıttım bağlantı sorunum olmamasına rağmen bir süre sonra yayın paylaşımı kesiliyor tekrar yayınlamak zorunda kalıyorum sebebini bulamadım farklı bir şekilde pc-tv arası nasıl yayın verebilirim
  5. Adem Türk

Telefon alışverişi için Pttavm ne kadar güvenilir

şu telefonu alacağım ablam için. piyasada başka bulamadım sadece pttavm'de bu satıcı satıyor pek güvenemedim site hakkında da iyi yorumlar okumadım hiç tavsiyeniz var mı https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-11-pro-plus-5g-8gb.html veya bu fiyat civarına önerebileceğiniz bir marka...
  6. Adem Türk

Itopya yandex tod hakkında

3 aylık kod geldi tv ye kurdum herhangi bir video açmaya çalışınca oynatıcı ekrana geliyor siyah ekranda yükleniyor şeklinde kalıyor acaba abonelikte mi bir problem var kayıtlı cihazlara da ekledim tv yi
  7. Adem Türk

Itopya yandex ile TOD kampanyası hakkında

koşulları tamamladım kod verdiler girdim aktive ettim Tv'ye uygulamasını kurup girdim tv'yi kayıtlı cihazlara ekledim ama bir şey izlemeye çalıştığımda video oynatıcısı açılıyor ve yükleniyor video başlamıyor ne yapmam gerek? tv internete bağlı modem 2 metre yanında 100/20 turknet intertte...
  8. Adem Türk

Silinebilir

çözüldü
  9. Adem Türk

Aranızda kuru temizlemeci var mı? Bu leke nasıl çıkar

hepsiburadadan aldım gömleği daha yeni geldi satıcı U.S. Polo iade etsem 24 nisana kadar gelmeyecek büyük ihtimal müşteri hizmetleri de çok mız mız çıktı sorulara cevap veremiyor
  10. Adem Türk

1 aylık taahhüt için cayma bedeli hakkında

12 ay turktelekom mobil müşterisiydim 10gb içerikli paketi 145tl ye kullanıyordum geçen ay bitti yine aynı paketi devam ettirdim yeni taahhüt ile 280tl ye falan denk geliyor 1 ay oldu ilk faturayı(27mart) ödedim şimdi aynı paketi yarı fiyatına vodafone veriyor (tt de yeni müşteriye yarı yarıya...
  11. Adem Türk

Fc24 oynarken böyle bir sorun ile karşılaşıyoruz

arkadaşın laptop fc24 oynarken ara sahnelerde gol özetlerinde vs kasma donma oluşuyor alt/tab atınca şöyle uyarı verip kapanıyor sebebi ne olabilir? oyun ile alakalı mı acaba ekran kartı güncellemeleri yapılmış win10 r5 5600h rtx 3050 16gbram pc (ssd+hdd var oyun D disc'e yüklü sistem ise C'ye...
  12. Adem Türk

Fc24 donma kasma / ekran kartı ile alakalı bir hata uyarısı

arkadaşın laptop fc24 oynarken ara sahnelerde gol özetlerinde vs kasma donma oluşuyor alt/tab atınca şöyle uyarı verip kapanıyor sebebi ne olabilir? oyun ile alakalı mı acaba ekran kartı güncellemeleri yapılmış win10 r5 5600h rtx 3050 16gbram pc (ssd+hdd var oyun D disc'e yüklü sistem ise C'ye...
  13. Adem Türk

Steam hesabıma biri girip envanteri boşaltmış

Pazarda ucuz itemleri pahalı fiyata satın alıp benim itemleri ucuza satmışlar steamguard falan her şey aktif bildirim almadım steam destek kısmında da pek yardım bulamadım forumda başkalarının da başına gelmişti ne yapmak gerek? (şifre değiştirdim bütün platformlardan çıkış yaptırdım - aktif...
  14. Adem Türk

Yardım Witcher 3 çökme sorunu

bazı diyaloglarda oyun donuyor ve kapanıyor sebebini anlayamadım daha önce gwent görevi için gittiğim elemanla konuşmaya çalışırken 2 kere çöktü şimdi de farklı bir bölüm geçişindeki diyalogda çöküyor modlu ve modsuz denedim yine çöküyor crash dosyaları şunlar anlayan var mı...
  15. Adem Türk

Yardım CS2 ani yüksek ms ve drop problemi

her oyun olmuyor ama örneğin bugün 3 oyun oynadım 3. oyunda 7 8 round boyunca böyle olmaya başladı aniden ms artıyor fps düşmüyor internetim gitmiyorum ısınma olduğunu hiç sanmıyorum çok daha ağır oyunlarda takılma yaşamıyorum cs2 de bunu yaşayan var mı? burası böyle iken sol taraftaki...
  16. Adem Türk

Lenovo kb121 macro uygulaması

Lenovo kendi sitesinde macro tuş uygulaması mevcut yazıyor ama bulamadım kullanan var mı
  17. Adem Türk

15 pro 67k vs 16 çıkışını beklemek

Anlık 15pro 128gb 67k fiyata alınır mı / 16 çıkınca 15in fiyatı düşer mi?
  18. Adem Türk

Discord mobil kullanamıyorum

Önceden sıkıntı yoktu son zamanlar ne uygulamadan ne de Google ile giremiyorum uygulamada üstte bağlanıyor yazıyor sürekli silip tekrar yüklediğimde ise giriş yapamıyorum SMS kodunu falan kabul etmiyor pc de sıkıntı yok ama telefonda böyle oluyor var mı sebebini bilen?
  19. Adem Türk

Epic games gta5 hesap çalındı sanırım?

benim hesabı arkadaşa vermiştim uzun bi süredir o oynuyordu online resmi sunucu dışında da girdiği bir yer yok single takılıyor böyle bir hata vermiş social club bana söyledi şifre yeniledim ama epic hesabımı farklı bir hesaba bağlamışlar bilmediğimiz bir mail çıkıyor rockstar support sayfasına...
  20. Adem Türk

turktelekom haftasonu çalışmıyor mu?

sözde 7/24 ama işlem yapmak istediğiniz numarayı girin kısmı döngüye giriyor sürekli numara gir işlem seç tekrar numara istiyor tekrar gir işlem seç yine numara istiyor nasıl ulaşacağım ben bu lanet firmaya
Geri