Arama sonuçları: *

• Users: McQueen95
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. McQueen95

Yaka mikrofonu sadece androidde çalışıyor !

Merhabalar saramonic blink500 B2 marka yaka mikrfonum var. Android telefona takınca anında çalışıyor video sesi mikrofondan alıyor. İphone cihaza takıyorum (farklı cihazlar denedim type-c girişli veya normal iphone girişli ) bir türlü video sesini mikrofondan almıyor. Sebebi ne olabilir yardımcı...
  2. McQueen95

M2 TAKINCA HDD GÖRMÜYOR !

Lütfen yardım Arkadaşlar merhaba normalde 240 ssd 1tb de hdd kullanıyordum m2 aldım 240 ı iptal edip m2 ve hdd ile oynuyordum geçen kasamı anakartımı ve işlemcimi değiştirdim m2 ve hdd yi taktım açtığımda hdd yi görmedi sonra 240 ssd yi de ekledim bu sefer üçünü de gördü ama ssd nin içerisinde...
  3. McQueen95

PC AÇILIP KAPANDIĞINDA KISAYOLLARIN YERİ DEĞİŞİYOR

Merhabalar 2 3 gün önce kasamı değiştirdim suan her pcyi açıp kapadığımda masaüstündeki kısayollar bu sekilde açılıyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz
  4. McQueen95

F/P ÇOK AŞMAYACAK KLAVYE ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba 2020 yılında dizdiğim sisteme Frisby G8530QM mekanik klavye almıştım seve seve de yıllardır kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı gayet de sağlam her türlü rage'ye dayanıklı bir klavyeydi. Bu zamana kadar üzerine her türlü su , soda , şalgam vb şekersiz içecekler dökülmüştü...
  5. McQueen95

ARKADAŞIM İLE FİFA 24 OYNAYAMIYORUM

Arkadaşlar merhaba ps4 pro ile fifa 24 oynuyorum arkadaşımda steamden almış oynuyor beraber oynayabilir miyiz bilgisi olan var mı
  6. McQueen95

MORTAL KOMBAT 11 LÜTFEN YARDIM

oyunu pcden klavyeden oynuyorum bayağı da severek oynuyorum ama oyunda bir özellik var ( Wake up veya Get up attack diye geçiyor ) yere düştüğünüzde kalkarken rakip size hamle yapacağı anda hızlıca yerden kalkıp rakibe vuruyorsunuz. ( bir de kritik yedikten sonra diğer komboya yakalanmamak için...
  7. McQueen95

Çözüldü✓ BU UYARI NEDİR DÜN YOKTU

Dün yoktu bugün açtıgımda geldi kapatiyorum ama restart attigimda geri geliyor 1718129248
  8. McQueen95

Bu konumdakiler neden beyrut'ta aynı yerde gözüküyor ?

Arkadaşlar bu hafta Mezitli bölgesine gittim (Mersin) telefonumun gps'i beyrutta gözüküyordu (telefon tr cihazı) , wpden birine canlı konum attım onda da beyrutta gözüküyorum başka ilçeye geçince düzeliyor. Kardeşim de aynı problemi yaşadı mezitli bölgesine gittiğinde. Bugün mezitlide olan bir...
  9. McQueen95

EVDE WCNİN LAMBASINI AÇINCA MONİTÖR KAPANIYOR :D ?

Arkadaşlar oyun oynarken sürekli ekran 10 saniyeliğine gidiyor geliyordu bir kaç gündür de bunu araştırıyodum bugün youtubede takılırken kardeşim wcnin lambasını açtı aynı anda monitör kapandı. Denemek için 2 dk sonra tekrar kardeşime lambayı yak dedim ve aynı şekile 10 saniyeliğine siyah ekran...
  10. McQueen95

VALORANT PENCERELİ OLDU DÜZELMİYOR YARDIM

Dün gece oynadım bişey yoktu bugun böyle oldu düzeltemedim görsel ekledim
  11. McQueen95

APU SİSTEMDEN EKRAN KARTINA GEÇİŞ

Arkadaşlar merhaba Ryzene 5 3400G kullanıyordum geçen hafta msı 1660 TI OC aldım direkt taktım kasaya. Kardeşim grafik birimini iptal etmen gerekiyor gibisinden bir şey dedi ben de anlamadım. Şimdi benim bir ayar yapmam gerekiyor mu yardımcı olabilir misiniz
  12. McQueen95

165 HZ Monitör max 144hz veriyor ?

Herkese merhaba arkadaşlar rampage rm - 165 kullanıyordum bu güne kadar apu sistem kullandığım için 120hz de kullandım. Dün MSI 1660 Ti OC ekran kartı aldım bilgisayarcıdan da bir tane display kablosu aldım. Görüntü ayarlarından 165hz yi seçtiğimde ekran 10 saniye kararıyor ve geri açıldığında...
  13. McQueen95

Ryzen 5 3400G GPU Uyumu

beyler apu kullanıyorum Ryzen 5 3400G msı 1660 super takıcam darboğaz vb bir problem yaşar mıyım ? kardeşim de ryzen 5 3600 kullanıyor msı rtx 3080 takmayı düşünüyor bu darboğaz yapar mı ?
  14. McQueen95

Adobe Creative Cloud dalga geçer gibi zam yapıyor

Arkadaşlar ofisimde tasarım ve video montajı için kullanıyorum 4 5 ay önce öğrenci planı ile yanlış hatırlamıyorsam yıllık 1.800 küsüre almıştım Haberlere göre % kaç a tekabul ediyor bilmiyorum ama aylık 190 TL'den 777 TL'ye yükselecek. Yıllık peşin fiyatı ise 2.290 TL'den 10.350 TL'ye...
  15. McQueen95

Bu uyarı nedir virus vb bir şey olabilir mi ?

Facebook açıkken telefonu cebime koymuştum 4 5 tane bildirim geldi ekranı açtığımda böyle bir şey yazıyordu 4 5 kere kapattım aynı bildirimden fazlaca gelmiş yani sebebi nedir face ile mi alakalı bilgisi olan var mı domain falan yazıyor ?
  16. McQueen95

FİVEM' DE ALT+S ALAMIYORUM

Fivem oynuyorum ekran kartım olmadığı için nvidia vb kayıt programları kullanamıyorum bandicam de sağlıklı olmuyor. Normalde Steelseries SS uygulamasından valorant cs vb oyunlar gg uygulamasında olduğu için alt+s basarak alabiliyorum. Fivemi GG oyunlar bölümünden uygulamaya ekliyorum fakat alt +...
  17. McQueen95

SİZCE SEVGİLİM BEĞENİR Mİ

Arkadaşlar merhaba takıntılı McQueen fanıyım hatta bu durum için konu bile açmıştım. Sevgilim de bu takıntıma alıştı artık bana hediye alırken McQueenli şeyler alıyor. Birkaç tane de couple ürünümüz var kılıf kartlık çakmak vs. Ayakkabı çizip satış yapan bir sayfaya denk geldim , mcqueenli ve...
  18. McQueen95

Opera GX ruhumu kurtar seçeneği

Operada geçmişimden bişey arayacakken ruhumu kurtar seçeneğini gördüm. Detaylara tıklayınca seçeneği aktif ettikten sonra 14 gün içerisine opera gx kullanmaz isen opera tarayıcı geçmişinde (varsa) kötü ve saçma sekmeleri silip yerini daha güzel bir geçmiş ve sitelerle değiştiriyormuş. Bi tek...
  19. McQueen95

100K Ya toplanabilecek en mantıklı pc

Arkadaşlar emlakçıyım bu haftasonu da güzel bir iş bitiriyorum 100k direkt pcye ayırmak istiyorum ki beni yıllarca sıkıntısız idare etsin. Şuankini de olduğu gibi ofise koycam 2 monitör ,kulaklık , klavye, mouse vb çevre birimleri ile beraber her şey 100k ya dahil olacak monitör 27 inc 240hz...
Geri