Arama sonuçları: *

• Users: Lergoooon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lergoooon

6000 TL Bilgisayar Toplama

Arkadaşlar 6000 liraya monitör ve ekipman dahil sistem önerisi yapabilir misiniz? Bütçeyi geçme gibi gibi bir lüks yok. 16 GB RAM olursa çok iyi olur.
  2. Lergoooon

CPU-Z SPD Slotları Gözükmüyor!

Arkadaşlar Laptop bilgisayarıma 4 GB RAM eklemesi yapmayı düşünüyorum. Hangi RAM'den almam gerektiğini öğrenmek için CPU-Z programına girdim ancak Memory kısmında bilgiler gözükürken SPD bölümünde bilgiler gözükmemekte. Ne yapmalıyım?
  3. Lergoooon

Çözüldü✓ Ürünün Kargo Ücreti Nedir?

Küçük bir vantilatör sipariş etmek istiyorum, ucuz bir tane buldum. https://www.trendyol.com/zabata/sarjli-vantilator-mini-masa-ustu-tasinabilir-el-fani-p-34118132?boutiqueId=316716&merchantId=112675 Bu ürünün kargo ücreti nedir? Nasıl öğrenebilirim?
  4. Lergoooon

Kulaklığın Tek Tarafından Ses Gelmesi

İPhone 6 kullanıyorum yeni bir kulaklık aldım. Kulaklığın jak yerini tam olarak telefona takınca yalnızca sağ taraftan ses alabiliyorum. Ancak jak girişinde 1 çizgiyi dışa doğru çıkarttığımda iki taraftan da ses alıyorum. Çözümü nedir?
  5. Lergoooon

Kablosuz Mouse Önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır Logitech M185 mouse kullanıyorum. Mouse'ı 60 liraya almıştım zamanında. Çok iyi iş çıkardı 4 yıl aktif kullanım boyunca. Ancak son günlerde sensör bölümünde problemler çıktı ve mouse çalışmamaya başladı. Ucuz ve güzel bir kablosuz mouse öneriniz var mı?
  6. Lergoooon

3400 LİRA SİSTEM TAVSİYESİ

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Hazırladığım sistemde kaliteden ödün vermeden parçalar seçtim ve piyasa da şu an ki haliyle ucuz olduğunu düşünüyorum. Eleştiriye açığım daha iyi önerileriniz varsa yazabilirsiniz :). Ekran kartıyla başlayalım. Ekran kartı olarak F/P olarak hepimizin...
  7. Lergoooon

GT 920M İ5 5200U Red Dead Redemption 1

Arkadaşlar GT 920M ekran kartı İ5 5200U işlemci ve 4 GB RAM'e sahibim. Red Dead Redemption 1 oyununu minimum ayarlarda oynayabilir miyim? Bilgili olanlar yazarsa çok mutlu olurum.
  8. Lergoooon

İtopya'da ki Ryzen 5 1600 kaç nanometre?

Ürün bilgilerinde 14nm olduğu ancak yorumlarda 12nm olarak geldiği yazılmış? Fiyatı da piyasaya göre biraz aşağılarda. Sizce durum nasıldır? https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-1600-soket-am4-3-2ghz-19mb-onbellek-65w-6-cekirdek-islemci/
  9. Lergoooon

İtopya Çekilişi

Arkadaşlar İtopya'nın düzenlediği bilgisayar çekilişi ne oldu? Sonuçlar açıklandı mı?
  10. Lergoooon

Valorant "Couldn't Start Hatası

Couldn't Start hatasının kalıcı bir çözümü yok mu?
  11. Lergoooon

Valorant Hata Çözümleri Konusu

Valorant Hata çözümleri konusunun linkini atabilecek olan var mı?
  12. Lergoooon

Valorant Oynatır mı?

Dostlar GT 920M ekran kartım ve İ5 5200U CPU ve 4 GB Ramim var. Gta5'te minimum ayarlarda oynatabiliyordu bu sistem beni. Valorant oynatır mı?
  13. Lergoooon

Bileşen Fiyatları

Bileşen fiyatları eski fiyatları kadar olmasa da biraz düşüş içinde gibi geldi bana. Bakarsanız 900 liralara tırmanan Ryzen 5 1600 12nm işlemci 771 lira fiyatına inmiş durumda. Eskiden bundan daha ucuz seviyelerdeydi ancak artan fiyatlar biraz gerilemiş durumda. Parça parça sistem toplayacak...
  14. Lergoooon

Dark Guardian vs Corsair Spec Delta vs MSI 100M

Arkadaşlar hava akışı ve sirkülasyonu açısından en performanslı kasa hangisi? Objektif yaklaşalım lütfen.
  15. Lergoooon

Bilgisayarım Bu Oyunu Kaldırır mı Sorularının Cevabı

Herkese selamlar. İlk kez bir konu hakkında bilgi verme amacıyla konu açıyorum. İlk konumda sizlere bilgisayarınızın bir oyunu kaldırıp kaldıramayacağını nasıl öğreneceğinizi göstereceğim. Tabii ki bilenler vardır ama amaç bilmeyenlere göstermek. Bu amaçla açılan bir sitemiz var ismi "Can You...
  16. Lergoooon

Yeni GTX ekran kartı gelecek mi?

Biliyoruz çok uzun olmamakla beraber ileri süreçte yeni RTX kartlar gelecek. Peki sizce Nvidia GTX için yeni kartlar çıkaracak mı? Mesela 1660 serisi gibi.
  17. Lergoooon

En Uygun 1600 AF

Dostlar stoklar 1600 AF için tükenmiş durumda. Bu nedenle fiyatlarda tavan oldu. En uygun bulunabilecek 1600 AF hangisi?
  18. Lergoooon

Epic Games Launcher Gta 5 0xc000007b

Başlıkta da görmüş olduğunuz hatayı alıyorum. DirectX indirdim ve defalarca bile kurdum ancak hala aynı hatayı alıyorum. Çözümü nedir?
  19. Lergoooon

GTA 5 EPİC GAMES YÜKLEMESİ BAŞTAN BAŞLADI

Dostlar epic gamesi'ten Gta 5 indiriyordum 12 gibi baktığımda 7 gb kalmıştı ve %70lerde idi. Ancak biraz uyuyp kalktım ve anlamadığım bir şekilde %60'lara gerileyip 15 gb'lık bir indirme yapıyordu. Şu an o 15 gb'lık indirme devam ediyor. Ne yapmam lazım?
  20. Lergoooon

MSI Gaming X vs Ventus XS

Bu ekran kartlarının FPS farkı olur mu?
Geri