Arama sonuçları: *

• Users: MehmetV2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MehmetV2

60k bandında laptop önerisi

Arkadaşım adına soruyorum laptopu ben almayacağım önerileriniz ve eleştileriniz varsa belirtirseniz sevinirim özellikle linkteki laptoplar hoşuma gitti...
  2. MehmetV2

10k Civarına Laptop önerisi

Arkadaşım için soruyorum iyi olursa 11k'ya kadar çıkabilirmiş 2.el veya 0 olabilir 2.el daha iyi bir şey oluyorsa 2.el tercih ederim dedi yardmlarınızı bekliyorum
  3. MehmetV2

30-35k Laptop Önerisi

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro5-an515-58-intel-i7-12650h-16gb-1tb-ssd-rtx4060-8-gb-15-6-fhd-165hz-w11-tasinabilir-bilgisayar-nh-qm0ey-00e-p-HBCV00006L0FVZ?magaza=Teknorya Baya konu gezdim genel anlamda acer önerilmiş son birkaç konuda victuslar sıkıntılı dendiği için onlardan da kaçınmak...
  4. MehmetV2

800tl Kulaklık Önerisi

Genellikle Fps oyunları (counter, rainbow) için kullanacağım ancak müzik vs kalitesinin de çok kötü olmasını istemiyorum 800tlnin çok üstüne çıkmayı düşünmüyorum ama önerilerinizi değerlendiririm
  5. MehmetV2

Dram ve Cpu led yanıp sönüyor

İ7 6700k Asus z170 anakart Rx 570 24 gb ram (4x2 , 8x2) 1tb ssd ve hdd var Ayrıca sharkoon 80+ 650w psu var Cpu led ile dram led sırasıyla yanıyor ramler 16 gb olarak takıldı ve teker teker denendi çözüme şuanda ulaşamadık. İşlemciyi de çıkarıp takıp denedik. Hdmı to hmdi kablosunu taktığımızda...
  6. MehmetV2

7-8k arası bilgisayar tavsiyesi

Şuanda bir indirim var mı 7-8k aralığındaki bilgisayarlarda ben göremedim hiçbir yerde ,önerisi olan varsa değerlendirmek isterim
  7. MehmetV2

Powerpoint sürekli büyük harf kullanıyor

arkadaşlar sunum yapmaya çalışıyorum ama hepsini büyük yazıyor (web sürümünü kullanıyorum) 1631731190 Arkadaşlar acil yardım lazım sunuyu yarına yetiştirmem gerek
  8. MehmetV2

Televizyona görüntü gelmiyor!

Televizyonu açmaya çalıştığımda direkt olarak siyah bir ekranda kalıyor ve herhangi bir komuta tepki vermiyor gerek kumanda gerek yanındaki tuştan olsun Ayrıca bilgisayarımı uyku moduna alıp tv'^nin fişini taktığım zaman kanal listesi geliyor en son hangi kanaldaysa onun bilgisi vs.'da geliyor...
  9. MehmetV2

Vp alırken 2 kat olarak mı gelecek?

https://playvalorant.com/tr-tr/news/game-updates/bolgesel-bedel-degisiklikleri-ve-kuresel-bonus-alisveris-birimi-kampanyasi/ 8 eylül itibariyle vp fiyatları değişiyor bildiğiniz fibi makaleyi okurasanız 3. Noktada sanal alışveriş birimi satın aldığınızda iki kat bonus alışveriş birimi...
  10. MehmetV2

Gamegaraj okula dönüş kampanyası!

Link:https://www.gamegaraj.com/grup/okula-donus-kampanyasi/ Rtx 3060'lı sisteml 10200tl: https://www.gamegaraj.com/urun/h510-5t10-rtx3060/ 6600xt'li sistem ise 10000tl'sı civarında: https://www.gamegaraj.com/urun/deluxe-5a-6600xt/ Benim dikkatimi çeken ise...
  11. MehmetV2

10k sistem tavsiyesi

Bi tık yüksek de olabilir arkadaş için bakıyoruz
  12. MehmetV2

Redragon m607 macro left click atama

M607 yazılımı var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
  13. MehmetV2

Sessiz klavye önerisi

Sessiz olması başlıktan da anlayabileceğiniz üzere önemli Rgb rainbow farketmez Ama tuşlara aşırı basmam gerekmesin yani çok ağır olmasın tuşları Boyutları çok önemli değil 300tl'den az olursa çok iyi olur
  14. MehmetV2

Msi afterburner Yardım!

Oyun içi sıcaklık fps değerlerine bakmak istedim ancak bende uygulama fotoğraftaki gibi bir menü çıkarıyor ve fps sıcaklık değerlerini izleyemiyorum / açamıyorum yardımcı olur musunuz?
  15. MehmetV2

Bazı Aygıtların Üzerinde "!" İşareti Var

Sadece bu üçünde yanıyor bunlar ne bilen varmı? Çok gerekli değillerse çalışmaya devam etmeselerde sıkıntı olmaz
  16. MehmetV2

MX500 ssdim 465gb olarak gözüküyor!

Spam konu gibi oluyor kusura bakmayın bilgisayar konusunda pek bir bilgim yok Ama neden 500gb gözükmesi gerekirken 465gb olarak gözüküyor bilen varmı? Yoksa windows ab 35gb yedi mi? (şaka bir yana windows bu 35gb'ı kendine ayırmış olabilir mi) (hiç oyun yüklemedim epic games steam vb şeyler var)
  17. MehmetV2

Gtx 1650s Furmark sonucu

Preset 1080p testini yaptım Ekran kartım maksimum 70 dereceyi gördü bu testte minimum 63 maksimum 65 ortalama olarak 64 fps alarak testi bitirdi 3798 puan aldı herhangi bir oc / uv yapmadım Sonuçlar sizce nasıl yorumlarsanız sevinirim
  18. MehmetV2

Biosa giremiyorum!!!

Biostar b450mh anakartım var delete spam atsam da biosa giremitorum biostar yazısı aşırı hızlı geçiyor
  19. MehmetV2

Bu kabloyu nereye takmam gerekir?

Hazır sistemimin kutusunu açtım anakart kutusunun içinde bu ikisi aynı poşetteydi bu kabloyu takmam gerekir mi nereye takmalıyım?
  20. MehmetV2

Windows 7 sistem dosyalarını nasil tamir edebilirim?

Arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde uğradığım hastanede bulunan yürütme cihazının bilgisayarının bozulduğu ve bakıp bakamayacağımı sordular bilgisayarı kontrol ettiğimde geri yükleme dahil hiçbir şeyin işe yaramadığını farkettim büyük ihtimalle sistem dosyalarının hepsi silinmiş benim...
Geri