Arama sonuçları: *

• Users: frayberk10
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. frayberk10

Çözüldü✓ Mekanik klavye önerisi

Herkese selamlar, Bütçem max 3k mekanik klavye alacağım, kıstaslarım şunlardı: beyaz kasa, kablosuz ve numpadi olması. ama bu özelliklerde 3k altında yok seçeneğim o yüzden beyaz olmasından da numpadi olmasından da vazgeçtim. En azından %75 ,kablosuz ve kaliteli olsun istiyorum. Sanırım 4...
  2. frayberk10

Xigmatek VD964 Fan değerleri nasıl olmalı ?

Herkese merhaba, ekran kartım Asus strix gtx970 Turbo. Bilenleriniz vardır bu kart tek fanlı olduğu için hem çok sesli çalışır hem de sıcaklık değerleri yüksektir. Benimkisi de 80-90 civarlarında geziyordu oyun oynarken. Hem yüksek ses, hem yüksek sıcaklık değerleri canıma tak etti ve Xigmatek...
  3. frayberk10

1600Af 'ye overclock yapma

Merhaba, dün 2200g den 1600af ye geçiş yaptım. İşlemciyi 4ghz e çıkarmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. En fazla 3.82 ye çıkarabildim. Anakart: MSI b450 Tomahawk Max Psu: Aerocool kcas 600w bronze plus Ram: 16gb 3000mhZ Soğutucu: Stock amd soğutucu ama wraith prism e geçicem Yardımcı...
  4. frayberk10

Pc açılmıyor, 3bip sesi geliyor.

Merhabalar herkese. Arkadaşımdan yeni satın aldığım sistemin 2. gününde ilk önce mavi ekran yedim, daha sonra BIOS'ta donma, en sonunda da ekranda görüntü yok 3 kez bip sesi geliyor. Mavi ekran hatası şu: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Muhtemelen formattan sonra eski appdata dosyalarını aldığım...
  5. frayberk10

Hp DHE-8003 Kulaklık Alınır Mı ?

Mehabalar HP DHE-8003 kulakık alınır mı ? Kullanan var mı? Gerçek 7.1 diyor.
  6. frayberk10

Yeni kulaklık alacağım. Öneri Lazım

Merhabalar herkese. 3-4 yıldır kullandığım kulaklığım yavaş yavaş ölmeye başladı ve yerine 300-400 bandında, güzel uzun ömürlü bir kulaklık lazım. Kafamdaki kriterler ise şu şekilde : - Mümkünse USB girişli olmalı. - Çok çok iyi bir şey olmadıkça 400 e çok yaklaşmak istemiyorum 360-380 civarı...
Geri