Arama sonuçları: *

• Users: crazytaha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Deathadder V2 Mini vs. Viper Mini vs. Basilisk X vs. Rival 3

Razer deathadder V2 mini vs. razer viper mini vs. razer basilisk x hyperspeed vs. steel series rival 3 Arkadaşlar hangisini almalıyım viper mini kullandım el oturması falan farketmiyor bana hangisinin özelliği iyiyse onu alacağım
  2. C

CSGO 1 ayda 40 seviye olur muyum?

Vac yedikten sonra uzun zamandır CS girmedim. Şimdi bir anda başlayasim geldi yeni hesap açacağım 1 ayda 40 level olma ihtimalim var mı sabah akşam oynarsam? Uzun zamandır girmedigim için level sistemini falan unuttum
  3. C

Ölü Pikseli Olan Laptopum Kaça Satılır?

Markası: HP 15-af106nt İşlemci: AMD A8-7410, 4 çekirdek, 2.20ghz, apu işlemci. RAM: 4GB DDR3 1600MHz Ekran Kartı: İlki işlemcinin ekran kartı diğeri AMD R5 M330 2GB. SSD: WD Green 240GB Pil dayanma süresi video falan izlerken 2-3 saat gidiyor. Normalde bu laptopta ölü piksel yok iken 1850TL ye...
  4. C

İtopya haftasonu indirimleri sorular ve blackfriday

Arkadaşlar sistem dizeceğim anakart ve psu şimdi düşünüyorum gerisini de black friday de almayı düşünüyorum sizce ne yapayım? B450m s2h ve sharkoon 650w psu almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım yoksa black fridayi mi beklemeliyim, acelem falan yok bu arada. Ayrıca razer basilisk x hyperspeed...
  5. C

Ölü Piksel Sıkıntısı

Laptopumu her kapatıp açtığımda yeni ölü piksel çıkıyor ama bayağı çıkıyor, yaklaşık 1 haftadır böyle. Sizce daha fazla ilerler mi yoksa bir zaman sonra durur mu? Bu arada laptop 2015'ten alınma.
  6. C

Laptop Ölü Pixel Problemi

Laptopum'da ilk küçük bir siyahlık vardı ölü piksel olduğunu anlamamştım. Sonrasında yayılmaya falan başladı, youtube daki fix dead pixel şeylerini denedim işe yaramadı. Şimdi ise bayağı bir yayıldı, her bilgisayarı açıp kapadığımda artıyor falan. 2-3 gündür böyle sizce daha da artar mı? (Laptop...
  7. C

3500TL telefon onerisi

Oyun ile falan isim yok sadece kamerasinin iyi olmasini istiyorum, benim dusundugum. Iki telefon arasinda kaldim samsung a32 ve a51. samsung a32in kamerasi 60 80mp arasi a52in ki 40 60 arasi. Ayrica a32 in hz si 90. ama cekirdek bakimindan vs a52 daha iyi gibi. Bana hiz falan lazim degil sadece...
  8. C

Razer Seiren X vs Razer Seiren Mini vs Hyperx Solocast

Basliktaki mikrofonlardan hangisini onerirsiniz? YouTube icin kullanacagim.
  9. C

Motolux F7 Hakkinda Sorular

Okula gitmek icin lazim sadece, servis bulamiyoruz arkadas herkes koye cikamam diyor oysa 2km koye cikis. Her neyse bu motolux f7 is gorur mu okula gidecegim mesafe toplam 10km falan
  10. C

Binance Kripto Cuzdan Adresini Nasil Alabilirim?

Oyunda bicagimi sattim bir siteye, site de kripto para ile cekme var bitcoin cash ile cekecegim internetten biraz arastirdim burasi diyorlardi yine ne olur ne olmaz bir sorayim dedim, pek bilgim olmadigi icin adres kismini tam atmadim belki bir sikinti cikar diye. Dogru yer mi burasi, cunku...
  11. C

650TL Kripto Aliyorum Herhangi Bir Oneriniz Var mi?

150TL Shiba dusunuyorum kaybedersem pek bir sey olmaz. 200TL FIO Protocol, 200TL VeChain, 200TL de MATIC dusunuyorum sizce guzel mi, bu sebepten dolayi bunun yerine bunu almalisin gibisinden bir seyler yazabilirsiniz elimde kalan son param bu cunku batarsam da en az 300TL ile cikmak istiyorum...
  12. C

Masaustu simgelerinin yerini degistiremiyorum.

Photoshop yapiyordum gun icinde masaustunden surukleyip photoshopa goturuyordum oluyordu, az once tekrar goturmeyi denedim olmadi. Bir suru yontem denedim ama olmuyor bir simgeyi diger tarafa goturemiyorum bilen var ise yardimci olursa sevinirim. Duzeltme: Kendiliginden duzeldi ne oluyor...
  13. C

Enpara Görüntülü Arayacakmış, Ne Soruyorlar?

Enpara'dan Encard çıkarttım annemin üstüne, annem pek anlamıyor bu işlerden görüntülü arayınca ne soruyorlar ona göre ben ne söylemesini gerektiğini anneme söyleyeyim. Bilen var ise yardımcı olursa çok sevinirim.
  14. C

Hesap Silme Gelebilir mi?

Eski hesabim var onu silmek istiyorum ama boyle bir sey yapamiyorum, gelse guzel olmaz mi?
  15. C

Enpara, "Encard" ile Binancede Kripto Alabilir miyim?

Encard siparis ettim bir arkadas tavsiye etti de, ben banka kartidir sonucta yatiriliyordur diye kripto icin para yatiriliyor mu diye sormadim, siparis ettikten sonra sordum ben hic yatirmadim bilmiyorum dedi. Google'da baktim da kredili versiyonunda yazmislar encard goremedim. Banka karti...
  16. C

Ziraat Bankasi Bankkart Ucretli mi/Ucretsiz mi?

Merhaba, Ziraat Mobil uygulamasindan bankkart cikartacagim, herhangi bir ucreti vs var mi? Internette baktim ucret yok yaziyor da ne olur ne olmaz bir yazayim dedim. Mobil uygulamasindan siparis eden var ise nasil geliyor kart? Bir seyler imzalamama gerek var mi?
  17. C

Bisiklet Onerisi Yapabilir misiniz?

15 yasindayim, boyumu bilmiyorum ama 1.75/1.80 vardir. 1000TL'ye kadar butcem var tabii fiyati daha az olursa daha guzel olur, bisiklet hakkinda hic bilgim yok ondan buraya soruyorum. Sadece gunde 1-2 saat surecegim, hava almak icin.
Geri