Arama sonuçları: *

• Users: Xeraton
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Xeraton

CS GO ping yüksekliği

hızlarım hep bu şekilde ama cs de 80 -90 ping oluyor hep önceden türk telekom 16 mbps internetim varken 40-50 ping oluyordu
  2. Xeraton

HyperX Cloud 2 Çalıştıramıyorym

Sorun kulaklıkta değil yeni aldım . Leptabımın 2 usb girişi var fakat 3.0 olan çalışmıyor diğer 2.0 girişinde ise 7 girişli usb çoklayıcı var .Bu çoklayıcıya takınca kualklık çalışmıyor jak girişine takarsamda 7.1 çalışmıyor yeni 4 girişli bir çoğaltıcı alsam çalışır mı sizce ? 1639486690...
  3. Xeraton

WİNDOWS 1O WİFİ SEKMESİ AÇILMIYOR

Bilgisayarı açtığımdabelli sürewifi bağlı oluyor ama bir süre sonra wifi gidiyor ve bu sekmeye (alttaki dünyaya ) bastığımda bu kısma kadar açılıyor ve wifi adları vs görünmüyor ağ sıfırlama yaptım kaç kez düzelmedi.
  4. Xeraton

Kamera önerisi ( Sokak Röpörtajı İçin)

sokak röpörtajı içibn kullanılacak kamera önerir misiniz bütçe 6 k
  5. Xeraton

Telefonumda tam olarak ne var ?

Telefonun 64 GB inin 62 si dolu hepsini anladım doğru ama o diğer yazan kısım ne ? Oraya ulaşamıyorum orada tam olarak ne saklanıyor ? Bilen birisi veya daha önce başına gelmiş olanlar var mı telefon : Xiaomi redmi note 9 pro
  6. Xeraton

Türknet Statik IP ??

seçmeli miyim 1618073433 ayrıca türk telekom fiber kablo döşerken kutudan eve metre başına kaç tl alıyor ?
  7. Xeraton

Binance ve Papara ile ilgili soru

binance a para yatırıcam papara için tc kısmına binance a kayıt olduğumuz tc mi olması lazım papara hesabı bana binance anneme ait tcler tutmaz
  8. Xeraton

İnternet Sağlayıcı Önerisi

Daha 6 aylık baağlantı tüm ana cadde sokak bina dahil bütün sağlayıcılar 100 veriyor hız olrak türk telekomun adsl i 1-2 haftaya taahhütü bitiyor uygun fiyatlı bir şey önerirseniz sevinirim türk net nasıldır hatlarımız yeni kopma hız düşmesi falan olur mu 1616600255 ayrıca türknet kodu vermek...
  9. Xeraton

Bitcoin için en iyi uygulama

arkadaşlar en iyi uygulama hangisi paraçekimim kolya olsun komısyonu cok olmayan ve anlık dogru bılgı veren
  10. Xeraton

En Boy oranını Neden Değiştiremiyorum ?

bunu değiştiremiyorum çözünürlük ve döndürme değişiyor 1605952993 biri yardım etsın cs go da 800 e 600 e cektım oyunu kare oldu ekran ekranna yayamıyorum goruntuyu
  11. Xeraton

TYT-AYT için kitap önerisi

başlangıç ve orta seviye kitap önerirmisinz 1605353342 piyasada birsürü çeşit var hangisini alacağımı şaşırdım
  12. Xeraton

TL hesabına Döviz Gelir mi

arkadaşlar yurt dışından bi arkadaşım transferwise kullanarak döviz para gonderecek bende normal tl hesabı var para buraya TL'ye donmus halde bıle olsa gelır mı yoksa doviz hesabı mı acmak lazım ?
  13. Xeraton

Redmi Note 9 pro MIUI 12 guncellemesi geldi

Az önce geldi 2.3 GB bı göz gezdirdim güzel şeyler gelmiş gibi duruyor annemde note 8 var acaba note 8 e de gelir mi ?
  14. Xeraton

Haylou kulaklık Rehberi yapan arkadaşın forumunu Atarmısınız ?

atan olursa sevinirim 1603044256 up up
  15. Xeraton

Bilgisayarım Fifa 2019 oynatırmı ?

özellikler (leptop) i5 7200u amd r5 m430 8 gbram ana özellikşler bunlar csyi en düşükte 80 fps oynatıyor
  16. Xeraton

Hangi haylou kulaklık daha iyi ?

Gt1 plus mı daha iyi yoksa GT1 Pro mu ?
  17. Xeraton

Mobilde Paypal kullanabılmek için vpn açsam olurmu ?

soru başlıkta bağlandıgım ulkeden türlkiyeye para gonderebılırmıyım
  18. Xeraton

Fiber için Böyle bir şey mi Gerekiyor ?

fiber kablosunun girişi olmayan modellerde kullanabılmek ıcın boyle bırsey mı gerekıyor fıber kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevınırım bırde bunun dırek modemle bırlıkte olanı yokmu yanı fıber gırıslı bır modem alsam 1602330983 yokmu bilen biri
  19. Xeraton

Daha önce açtığımız konuları nerden Görüyoruz

soru başlıkta
Geri