Arama sonuçları: *

• Users: LastShot
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Mönitör önerisi (Çalışma, Akademik işler için)

Herkese merhabalar akademik işler için makale okuma, tez yazma, makale yazma vs. işler için iyi bir markadan (Örneğin; Samsung, Dell, Asus) monitör önerisi istiyorum. Laptopum Asus Zenbook UX325 OLED, ekranı 60 hz. Dolayısıyla 144hz, 240hz vs. bir monitör almayı düşünmüyorum. Monitör istememin...
  2. L

35000 TL Oyuncu Laptop Önerisi

Arkadaşlar 35000 TL'ye alınabilecek en iyi oyuncu laptopu nedir? Asus'un kalitesine güveniyorum onun dışında çok bir bilgim yok, monster vs. önermezseniz sevinirim.
  3. L

Tron V2 22499 TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar selam bir arkadaş için kasa bakıyorum da. Tron v2 3070ti'li sistemi beğenmiş. Özellikleri aşağıya sıralayacağım fakat bütçeyi 25k seviyelerine çıkarabilir. Kasa ve güç kaynağını beğenmedim ben. SSD'den de emin olamadım, anakart da giriş seviyesi diye hatırlyıroum. Sizce nasıl...
  4. L

Screen Recorder Önerisi

Arkadaşlar merhabalar w10 için bir screen recorder arıyorum. Ekran kartım 6700xt. Fakat aradığım screen recorder geriye yönelik olmalı. Örneğin csde bir el aldım ace attım, bir tuşa tıklıyım ve son 2 dkyi vs. kaydetsin. Arkadaş geforce üzerinden buna benzer bir şey yapıyordu. Bunun gibi tek...
  5. L

Anakart satılırken dikkat edilmesi gerekenler

Arkadaşlar anakartım 1 yıldır boşta duruyor. Başka bir sisteme geçmiştim. Şimdi bu anakartı (b450m pro vdh max) bir arkadaşa satacağım. Fakat nedense içinde bir bilgim kalır mı vs. diye korktum. Buraya bir danışmak istedim. Herhangi bir şey yapmam gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.
  6. L

Beats studio 3/Satıcı

Arkadaşlar selam bu site güvenilir midir? Daha doğrusus bu satıcı? ; https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-beats-studio3-wireless-mavi-mqcy2ze-a-anc-aktif-gurultu-onleyici-kablosuz-kulak-ustu-kulaklik-fiyati,403559312.html Bir de iphone 7 ile beats studio 3 yani bu kulaklık...
  7. L

Beats Studio 3 Wireless

Arkadaşlar bu kulaklık nasıldır? Bilen, daha önce kullanmış olan var mıdır? Amacım tamamen müzik odaklı ve hikayeli oyunları oynayabileceğim kablosuz bir kulaklık almak. Bütçem maks 2000. Başka önerisi olan da yazabilir.
  8. L

W10 Telefonla Etkinleştirme

Arkadaşlar merhabalar lazımbana.comdan win10 pro kodu aldım. Kod geldi fakat üstüne şu videodakileri yapmam gerekiyormuş: Acaba bu telefonla etkinleştirmeyi yapsam bir sorun olur mu ? Bilgilerimi vs. çalabilirler mi ?
  9. L

1500 tl civarında kulaklık

Arkadaşlar 1500 tlyi aşmayacak şekilde kulaküstü kablosuz, tamamen müzik için alınacak bir kulaklık arıyorum. Rekabetçi oyunlarda vb. kullanmayacağım. Dolayısıyla müzik performansı iyi olan, mikrofonu bulunan kablosuz bir kulaklık biiliyorsanız önerebilir misiniz?
  10. L

İnce hafif bir mouse önerisi

Arkadaşlar maksimum 300 tl olacak şekilde bir mouse arıyorum. Özellikleri kesinlikle şunlar olmalı; -Kablosuz -İnce -Hafif -Şık tasarımlı Böyle bildiğiniz mouselar varsa link atabilir misiniz, oyun vb. bir şey için almıyorum günlük kullanım genel olarak.
  11. L

i5 10210u /i5 1135g7

Arkadaşlar bu laptopun içinde hangi işlemci var? https://www.itopya.com/asus-zenbook-ux325ea-kg362-i5-1135g7-8gb-intel-iris-512gb-133-fhd-freedos-notebook/?__cf_chl_jschl_tk__=OXCHgbwjtj4zhiFCGPIKajJbytInPXDz.C9Qq7GSiEE-1636299441-0-gaNycGzNCmU
  12. L

İnce, Şık Tasarımlı Laptop

Arkadaşlar ince hafif şık tasarımlı bir laptop arıyorum. Kolay taşınabilir olsun, ve içinde kesinlikle M2 SSD bulunsun. Bu özelliklerde fiyatı 7000-10000 TL arası olan bir laptop öneriniz var mıdır?
  13. L

7500-10000 TL arası Laptop önerisi

Merhabalar bu fiyat aralığında önerebileceğiniz şık tasarımlı, 15-16 inç ekranlı, oyunlarda iyi olması önemli değil. Daha çok hafif, şık bir laptop istiyorum. Bir de içinde kesinlikle M2 SSD bulunmalı. Asus tercihimdir ama zorunlu değil, monster vb. laptoplar hiç atmayın çünkü amacım oyun değil...
  14. L

7000-10000TL arası Laptop

Merhaba arkadaşlar 7000-10000tl arasında bir laptop arıyorum. Amacım ise şunlar; Elimde bir adet masaüstü var fakat üniversiteye götüremiyorum vb. birçok sorun oluyor. Yani bana genel olarak üniversiteye rahat götürebileceğim şık bir laptop lazım. Bir de arada bir oyun da girebilirsem süper olur...
  15. L

Sahibinden Param Güvende kullanılırken nasıl sorunlarla karşılaşabilirim?

Arkadaşlar bu şekilde ürün satsam nasıl sıkıntılar ile karşılabilirim? Güvenilir midir yani bu yöntem? 14 gün içinde iade imkanı varmış karşıdakinin, ramleri bozsa bana geri verse ne yapabilirim?
  16. L

Msi bravo 15 iyi miidir?

Arkadaşlar bu laptop nasıldır, önerir misiniz?; https://www.hepsiburada.com/msi-bravo-15-b5dd-021xtr-amd-ryzen-7-5800h-16gb-1tb-ssd-rx5500m-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00000BEDM3 Bu fiyata daha iyisi var mıdır?
  17. L

Preo M06 Mouse ışıklarını kapatma

Arkadaşlar başllıktaki mouseun rgblerini nasıl kapatabilirim?
  18. L

Epic Games'e girebiliyor musunuz?

Epic Games'e 2 gündür giremiyorum. Güncellemen başlarken lütfen bekle sorununu alıyorum. Acaba sunucular vs mi bakımda, siz girebiliyor musunuz?
  19. L

Bazı sitelere giriş yapamıyorum (Trendyol, İncehesap da dahil)

Arkadaşlar çok gariptir ki bir kaç gündür bazı sitelere giremiyorum. Bu sitelerin içinde Trendyol, İncehesap gibi siteler de var. Sorun ise her zaman aynı internetim var fakat siteye tıklayınca 15-20 saniye kadar bekleyip "Bu siteye ulaşılamıyor" hatası alıyorum. İnternetim var, oyunlarda vb...
  20. L

Garanti Kitap güvenilir midir?

Arkadaşlar mühendislikle ilgili birkaç kitap almalıyım da hiçbir yerde baskısı kalmamış genel olarak kitapların. Acaba bu garanti kitap sitesi güvenilir midir? Daha önceden alışveriş yapmış olan var mı? Sitenin linkini bırakıyorum; https://www.garantikitap.com/
Geri