Arama sonuçları: *

• Users: JoulFly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Beyaz Oyuncu Monitörü

Arkadaşlar merhaba 6 7k civarında beyaz oyuncu monitörü önerir misiniz beyaz monitör almak istiyorum.
  2. J

Arkadaşlar bu sistem alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-ti-b650m-ddr5-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html ek olarak msi rtx 5070 olanı ekleyeceğim 3 fanlı
  3. J

83K Sistem toplama yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, Arkadaşım sıfırdan sistem toplayacak hazır sistemde olur ben yardımcı olacağım kendisine, 83 bin tl'si var kendisine monitör ve bilgisayar almak istiyoruz klavye kulaklık mouseda bu fiyatın içine dahil ama öncelik güzel bi monitör ve güzel bi sistem, kulaklık mouse klavye...
  4. J

Asus VG258QR Monitör durduk yere bozuldu

Arkadaşlar normal dolaşırken monitörün yarısı birden bire bu hali aldı çok garip neden böyle oldu garantiye göndermem gerekiyor mu bi çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz?
  5. J

60 - 70k Laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar oyun oynayacağım güzel performansta versin 60 - 70k arası taksit yapabileceğim güzel bir laptop önerebilir misiniz
  6. J

35 40k arası laptop önerisi

Merhabalar 36 40 bin tl arası laptop önerebilir misiniz? Daha çok Asus Tuf gamingler ilgimi çekti, bu fiyat aralığında hangi marka laptop tavsiye edersiniz.
  7. J

Excalibur g870 i5 12450H fps sorunu

Merhaba arkadaşlar, laptopumda sadece gta 5'te online oynarken fps'im acayip bir şekilde düşüyor bir türlü sorunu çözemedik, nvidia denetim masasında performans aldık her şeyi pil gücünüde peformansa aldık grafik ayarlarınıda en düşüğe aldık herhangi bir değişim yok, ekran kartı kullanımıda baya...
  8. J

GTA İşlemcimi fazla kullanıyor

Merhaba Gta 5'te işlemcim diğer oyunlara nazaran fazla kullanıyor Gta Online girince FPS'im 40 50 civarına düşüyor ve işlemciyi %90 %95 kullanıyor grafikleri en düşüğe almamıza rağmen sorun çözülmedi Casper Excalibur Laptop RTX 4060 8GB İntel 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H (12 CPUs)...
  9. J

Ekran Kartım çok ısınıyor

Arkadaşlar merhaba 2023 ağutos civarı aldım sistemi 2024'ün yaz'ı her gün aralıksız 7 8 saat fivem oynamak şu sıralar oyundayken ekran kartı 80 82 dereceleri görüyor oyun çok ağır olmaması rağmen, fanlarını yüzeysel temizledim ama garantisi iptal olmasın diye ekran kartının içini açmadım. Ekran...
  10. J

İ5 12400F Sıvı Soğutma tavsiyesi

Arkadaşlar kasam küçük olduğu için 240mm sıvı soğutma alabiliyorum bütçe farketmez en güzel hangi sıvı soğutma soğutabilirim adana şartlarında işlemci çok ısınıyor Anakart : GIGABYTE H610M H V2 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz M.2
  11. J

Ekran kartının termal macunu

Merhaba arkadaşlar az önce işlemcimin termal macununu değiştirdim değerler gayet iyi problem yok ama ekran kartının değerleri 80 81 dereceleri görüyor ekran kartının garantisi ağustos ayından bitiyor garanti kapsamı dışında kalmadan ekran kartının termal macununu nerede değiştirebilirim. Ek...
  12. J

Telefonu güncelledim kendini sürekli yeniden başlatıyor

Arkadaşlar merhaba dün gece Xiaomi Redmi 9 Telefonuma MİUİ 12.5 güncellemelerini yaptım fakat sonra güncellemeden sonra telefon kendini sürekli açıp kapatmaya başladı hiç bir şekilde düzelmiyor elimi ses açma tuşu ile power tuşuna basıyorum bir şey olmuyor ses kapama ile power tuşuna basıyorum...
  13. J

Arkadaşlar merhaba windowsta bir şey yapamıyorum.

Merhaba arkadaşlar bilgisayar açıldıktan sonra bir sorun olduğunu farkettim görev yönetcisini açamıyorum açınca windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi hatasını veriyor görev yöneticisi ve bir çok dosyada aynı problem ile karşılaştırıyor, kaspersky indirdim bilgisayarı taramak için...
  14. J

Klavye tavsiyesi bütçe (3500)

3500 TL Bütçem var red switch güzel bir klavye almayı planlıyorum ne önerirsiniz
  15. J

Anakartta yanan ışıklar

pc açılırken önce anakart üzerindeki kırmızı ışık yanıp sönüyor sonra hafifi turuncu bir ışık yanıp sönüyor ardından beyaz ışık yanıp sönüyor bu bir problemi normalde sadece beyaz olan yanıp sönerdi kırmızı ve turuncu ışık son bikaç gündür dikatimi çekti anakart modeli msi pro B660M-A wıfı ddr4
  16. J

50K Bütçe var ne toplanabilir?

Merhaba arkadaşlar iş için ANSYS programını rahatça kullanabilecek 50k'ya bir sistem lazım, lütfen önerirken önerebiliyorsanız amd ryzen, intel, nvidia gibi markalardan ve bilindik markalardan önerin.
  17. J

Bilgisayarımda teknik bir sorun var yardımcı olabilir misiniz?

Son zamanlarda fps düşüşleri fark ettim anakarttan olabileceğini düşünüyorum, Örneğin Euro Truck Simulator 2'de ekran kartı normal bir şekilde %100 kullanıyor ama işlemcim garip bir şekilde %20'lerde kullanıyor oyunu full grafikte oynuyorum arada dropta giriyor sebebini anlamadım diğer...
  18. J

Passmark'te compute test yaparken ekran kartından ses gelmesi

Arkadaşlar compute test'i yaptığımda renkli kısımda ekrandaki görselin animasyon ritmine uyarak pc'den ses geliyor bu bir sorun mu?
  19. J

Arkadaşlar ram testi yapabileceğim güvenilir bir uygulama var mı?

Arkadaşlar ram testi yapabileceğim güvenilir bir uygulama var mı?
  20. J

Arkadaşlar S23'mü İphone 12'mi ?

Arkadaşlar telefon almayı planlıyorum S23'mü almalıyım İphone 12'mi almalıyım ne önerirsiniz?
Geri