Arama sonuçları: *

• Users: Flectux
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Kasadan bir ses geliyor

Arkadaşlar kasadan bir ses geliyor. Sürekli gelmiyor arada geliyor ama rahatsız ediyor. Nedenini merak ettim. 25.saniyeden 26. Saniyeye geçerken pipetten bir şey içerken gelen sese benzer bir ses geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Kart Rtx2060...
  2. F

Asus Ölü Piksel Garantisi

Arkadaşlar ben 4 ay önce trendyoldan Asus XG248Q almıştım. Bazı sıkıntılardan dolayı monitörü 2 hafta önce kurdum ve yeni yeni belirginleşen bir tane ölü piksel var. Bunu Asus'a göndersem değişim yaparlar mı ? Süreç nasıl işleyecek ?
  3. F

Windows OEM Key

Merhabalar OEM Key almak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
  4. F

PlayStation DualSense Tanıtıldı.

Sony, PlayStation 5'in oyun kontrolcüsü DualSense'i tanıttı.
  5. F

Yardım İncehesap indirim kodu var mı ?

Beyler çok acil incehesap indirim kodunuz var mı ? Monitör alıcam.
  6. F

Bedava Maske

Epttavm ücretsiz maske dağıtıyormuş. 20 yaşından büyük herkes alabiliyormuş. Evlere ücretsiz kargoyla geliyormuş. https://maske.epttavm.com/
  7. F

Windows 10 OEM Key

İnternette bu OEM Keyler çıktı karşıma. Bunlar nasıldır ? Kullanan var mı aranızda bir sıkıntı çıkartır mı ? Bir de güvenli olarak alabileceğim bir site var mıdır ?
  8. F

Hdmi Dönüştürücü Önerisi

Öncelikle herkese iyi forumlar. Yeni bilgisayar aldım. Eski monitörü 2. ekran yapmak istiyorum. VGA to HDMI dönüştürücü gerekiyor. Dönüştürücü önerebilir misiniz ?
  9. F

Bilgisayar için Masa Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Masa alacağım ama bir türlü karar veremedim. Çift monitör kullanacağım. Masa önerebilir misiniz ?
  10. F

240hz Monitör önerisi

Herkese iyi geceler. 240hz monitör alacağım. 2 marka arasında kaldım. Asus XG248Q ve Acer KG251 ikisi arasında 900₺ fark var. Sizce Asus için aradaki farkı vermeye değer mi ?
  11. F

İnternet Altyapı

Herkese iyi akşamlar. Kablonet'ten internet almak istiyorum ama şuan oturduğum binada internet altyapısı gözükmüyor. Binada 8 daire var ama sadece ben internet alıcam. Sadece benim için altyapı çekerler mi ? Bu arada hemen bizim binanın önünde (yaklaşık 1 metre) kablonet'ten kutusu var.
  12. F

Yeni Sistem Yayın açar mı ?

https://www.itopya.com/da-sistem-amd-ryzen-5-3600-msi-rtx-2060-ventus-xs-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ Merhaba arkadaşlar donanım arşivinin yeni topladığı bilgisayar twitchte kaliteli bir yayın açmak için yeterli mi ? sistemi daha da yükseltebilirim. bunu yükselt dediğiniz...
Geri