Arama sonuçları: *

• Users: Cnbrkkck34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

AOC MONİTÖR BİP SESİ

ARKADAŞLAR BAŞLIKTANDA ANLASILACAGI ÜZERE 1 AY ONCE ALDIGIM AOC 27G2U MARKA MONİTÖR HİÇBİR SIKINTISI YOK AMA YAKLASIK 1 HAFTADIR HER YARIM SAAT ARAYLA BOYLE TİZ BİR BİP SESİ GELİYOR VE ARTIK CANIMI SIKMAYA BAŞLADI AYARLARI KURCALADIM AMA B,YERE VARAMADIM. BU SORUNU YASAYAN ARKADASLAR VARMI YADA...
  2. C

300-350-400 Tl Bandında Palm Grip (Avuç İçi) Tutuş Gaming Mouse önerisi

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir Dark GM1000 görüntüdeki mouse kullanıyorum. Elime falanda iyi oturuyor ve alıstım bu boyutta mouse kullanmaya mouse değişip daha iyi bir şey almak ıstıyorum. Görüntüdeki farenin boyutlarında yada Palm Grip denilen avuç içi tutuş şeklinde 300-350-400 tl bandında...
  3. C

300 TL ve civarı mouse önerisi

Arkadaşlar merhaba uzun süredir Dark GM1000 görüntüdeki mouse kullanıyorum. Elime falanda iyi oturuyor ve alıstım bu boyutta mouse kullanmaya mouse değişip daha iyi bir şey almak ıstıyorum görüntüdeki farenin boyutlarında o tip yani 300 TL ve civarında Profesyonel oyuncu mouse onerebileceğiniz...
  4. C

İşlemci Soğutucu arası Bracket

Arkadaşlar AMD wraith Prism aldım bugün geldi hevesle açtım Kurucam ama bu adı Bracket dedikleri plastik parça çıkmadı içinden görsel yuklucem nereden temin edebilirim?
  5. C

Kasa Alt Bölüme RGB Fan

Arkadaşlar Selamın Aleyküm görüntüdeki gibi kasanın işaretlediğim alt bölümüne 2 adet RGB fan eklemek istiyorum görüntü için lakin şöyle bir olay var herkes kasa için doğru hava akımı için kasanın alt bölümüne takılacak fanların yukarıya doğru üflemesi gerektiğini söylüyor. Ama RGB fanlarda...
  6. C

Asus B450 Dragon & AMD Wraith Prism

Arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Asus B450 Anakart kullanıyorum. Kasa daha hoş görünmesi açısından amdnin stok işlemci soğutucusu yerine RGB AMD wraith prism sipariş verdim. Videolara bakarken RGB kablosunu anakarrta RGB girişine takilmsindan bahsediliyor amakartimda böle ni giriş...
  7. C

AOC TÜRKİYE SERVİSİ İRTİBAT NUMARASİ

Arkadaşlar merhaba dün Aoc 27G2U marka aldığım monitörde 1 adet beyaz renkte belli olan ölü piksel çıktı. N11 den aldığım ürün satıcıyla gorustukten sonra Aoc Türkiye distribütörü ile görüşmem gerektiğini söyledi. Biraz araştırdım ama Aoc yurtdışı international numarasından başka Türkiye'de...
  8. C

AOC 27G2U ÖLÜ PİKSEL

Arkadaşlar selamın aleyküm uzun arastırmalar sonucu N11 Site üzerinden satıcıdan Aoc 27G2U 27 İnç IPS Panel 144 Hz Gaming monitör aldım. monitör elime bugun ulaştı monitörü gerçekten begendım. Lakin ölü piksel testine soktugum zaman 1 adet ölü piksel farkettım beyaz ekranda ozellıkle bellı...
  9. C

Type C 3.5 mm Dönüştürücü

Arkadaşlar Merhaba Huawei marka tabletimde (matepad 10.4) Type C - 3.5 mm kulaklık girişi olan dönüştürücü kullanicam fakat dönüştürücü ye kulaklığı taktik diyelim diğer type c girişinde şarj değilde onun yerine bilgisayara taktım diyelim bilgisayarın tableti görmesi lazım normalde takınca sağ...
Geri