10-12k bütçe ile oyuncu koltuğu arıyorum kullanıp memnun olduğunuz ürünleri linklerseniz mutlu olurum almışken düzgün bir koltuk almak istiyorum kumaş olması tercihimdir teşekkürler.
Merhaba, evimi taşıyorum ve koltukları da yıkamaya karar verdim. Evinde koltuk yıkama makinesi olan veya tavsiye edebileceğiniz ürün varsa yanıtlarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar bu bütçeyle alınabilecek en mantıklı mouseler için fikrinize ihtiyacım var mouse’in wireless ve şarjlı olması tercihlerimdir duruma göre bütçeyi bi ufak aşabiliriz. teşekkürler
Arkadaşlar iyi forumlar, yakın zamanda ios’a geçtim androiddeyken kart ödemelerimi rahatça nfc üzerinden yapabiliyordum fakat ios cihazlarda sanırım yok ya da ben bulamadım. Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
selam arkadaşlar pcme yeni bir ssd alacağım fakat ssdler hakkında tek bildiklerim sata hangisidir hdd nedir hızlarının anlamları anakartta nereye takılır.
benim öğrenmek istediğim konu ise nvme nedir gen2 gen4 nedir
PCIe ve NVMe SSD’ler ne farklara sahiptirler.
günaydın arkadşlar iyi forumlar fiyat bu, bileşenler bu konu hakkında bilgili arkadaşları alta bekliyorum tavsiyelere açığım.
bu kasanınn bir iki şeyi değiştirilmiş hali
iyi forumlar, bütçe; 15.000₺, bu bütçeye alınması en mantıklı orta ayarda lol oynayıp altta discord açıkken fps düşmeyecek bir ayarda pc arıyorum tavsiyelerinizi altta bekliyorum.
sizce bu ürün nasıl? (cpu'da dahili gpu)
merhaba arkadaşlar yeni bir kulaklık arıyorum, piyasada çok farklı markalar var fakat ben rampage v.s markalardan uzak kalma taraftarıyım, bu bütçede rampage de olsa elde tutulabilecek bir kulaklık önerebilir misiniz?
Müşteri hizmetleriyle başvurumu onaylayıp kurulum personelinin aramasıyla bu detayı vermeleri canımı sıktı tavsiye edeceğiniz internet sağlayıcılarını konu altında bekliyorum.