Arama sonuçları: *

• Users: Egemen142
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Ehliyet teorik derslerim bitti sınava ne zaman girerim

Ehliyet teorik derslerim dün itibariyle bitti tahmini kaç gün içinde sınava girerim
  2. E

Yardım Motor sigortam servis ücretini karşılar mı

Motorum kronik bir arıza sebebiyle kendini şarj edemiyor dinamo çalışmıyor o yüzden bayramdan sonra servise götürücem garantisi hala var ama para isterlerse sigortsm bu ücreti karşılar değil mi
  3. E

Yardım Bu arabanın tam modeli nedir

4. E

Yardım 2015 de internet kafede oynadığım oyun

2015 de internet kafede bir tane kamyon tır oyunu gibi bir oyun vardı çamurlu bi arazide sürmeye çalışıyoduk çok zor bir oyundu az önce aklıma geldi ismini bilen varsa çok sevinirim
  5. E

12 saat 160 lira iyi mi

16 yaşındayım Allah'a şükür durumumuz iyi ama PC me ve motoruma parça almak için yazın çalışmaya karar verdim 12 saat garsonluk 160 Tl+sigorta iyi mi sizce
  6. E

Öneri Mondial drift l cbs alınır mı 25-30k

temiz çevremde ikinci el bulursam ikinci el almak istiyorum ama bulamazsan 28k+plaka falan 30kya 0 almayı planlıyorum alınır mı sizce yada bu fiyat bandında ne alınır ?
  7. E

Yardım online gta oynama(crack)

arkadaşlarla gta 5 sıktı gta 4 oynayalım dedik orjinal i 110tl crack indirdik online oynama yolu var mıdır ?
  8. E

Öneri 20-30k Arası 125 CC Vitesli Motor Önerir Misiniz?

Aklımda Mondial 125 Supeboy i ve Mondial 125 drift l cbs var
  9. E

Yardım Forza horizon 4 araba satın alma

Sadece belli başlı arabalarda böyle oluyo
  10. E

Yardım James Donkey 711 kafa bandı çıktı

Kafa bandı çıktı nasıl takılıyor bilen var mı
  11. E

assimp-vc140-mt32.dll

Assimp-vc140 dll dosyasını indirdim ve attım fakat sorun hala devam ediyor mt32 ile ilgili bir bilgisi olan var mı
  12. E

Öneri 1500tlye GTX 960 4gb alınır mı

Alınır mı
  13. E

COOLER MASTER HTK-002 termal macun alınır mı

2 işlemci için kullanıcam yeter mi ve kaliteli midir
  14. E

Tanımlanamayan ağ sorunu

Tatil için köye geldik bilgisayarımı da getirdim normalde hiç böyle olmazdı ama bu modeme takınca tanımlanamayan ağ diyor yeni ethernet kablosu aldım onda da aynı sorun var
  15. E

Öneri Ryzen 5 1600 termal macun önerisi

60tl bütçe ile termal macun
  16. E

GTX 1050+ Ryzen 5 2600 Valorant da kaç FPS alır

2k ya 1050 buldum şuanki işlemcim r3 3200g onu satıp ryzen 5 2600 alıcam bu ikisi nasıl olur
  17. E

MSI GTX 1050 2000tl alınır mı

Arkadaşımın kuzeni satıyor 2000tl sadece oyun oynanmış alayım mı sizce şuan elimde ryzen 3 3200g ve bunu satıp ryzen 5 2600 ve bu kartı almayı planlıyorum mantıklı mı sizce
  18. E

Yardım razer synapse indirme konumu değiştirme

driverı d ye kurmak istiorum ancak değiştirme yeri yok
  19. E

Yardım PC ye 2 ram takınca ekran gelmiyor

Ramler de veya slotlar da bi sorun yok tek tek denedim sadece 2 ram takınca ekran gelmiyor ramler marka model aynı frekansı da aynı PC mi farklı odaya taşıdıkdan sonra böyle oldu
  20. E

Öneri WD green hdd alınır mı

https://ty.gl/0zrshzpsis 240gb ssdim var bu hdd e ETS formula gibi oyunlar yükleyicem arkadaşım da da aynısı var 65tl bana çok ucuz geldi bir sıkıntısı olabilir mi
Geri