Arama sonuçları: *

• Users: MzeR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MzeR

Yardım İphone 15 prolar çift sim mi?

Arkadaşlar merhabalar yurtdışı iphone 15 pro almayı düşünüyorum fakat tereddütte kaldım acaba çift fiziksel sim olarak kullanabilir miyim diye tüm 15 prolar çift sim mi üretiliyor acaba veya bunu nasıl anlayabilirim ?
  2. MzeR

Twitch Tarayıcınız şu anda desteklenmiyor hatası nasıl çözülür ?

Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce bilgisayarımı formatladım ve twitch hesabıma giriş yapmak istediğimde Tarayıcınız şu anda desteklenmiyor. Lütfen önerilen tarayıcılardan birini kullanın veya buradan ayrıntılı bilgi alın diye uyarı veriyor nasıl çözebilirim bunu Google Chrome kullanıyorum.
  3. MzeR

Tn panel olup 0.5 ms mi yosa IPS panel olup 1ms monitör mü alınır ?

Merhaba arkadaşlar iki monitör arasında kalıyorum çoğunlukla fps oyunları oynuyorum ve ciddi anlamda kasıyorum birileri fps oyunları için kesinlikle tn panel daha iyi daha kullanışlı diyor birileri ise tn panelin görüntüsü kötü onun yerine hızlı bir ıps panel tercih et diyor bu iki model...
  4. MzeR

ASUS 24,5" VG259QM Monitör alınır mı bir sıkıntı çıkar mı ?

Merhabalar arkadaşlar ürün bu https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg259qm-1ms-280hz-freesync-ve-g-sync-uyumlu-ips-gaming-monitor.html sizce alınır mı kafamda bu vardı fakat bir arkadaşım sonradan ölü piksel çıkarsa markanın kabul etmeme hakkı var bende çıktı o yüzden pek asus marka tavsiye...
  5. MzeR

Dell AW2521HFLA 240Hz Monitör Nasıldır ?

Merhaba arkadaşlar 240Hz monitör almayı planlıyorum ve şuan aklımda bu var sizin görüşleriniz nelerdir tavsiye eder misiniz ? https://www.vatanbilgisayar.com/dell-24-5-aw2521hfla-1ms-240hz-full-hd-hdmi-dp-ips-gaming-monitor.html
  6. MzeR

Google son zamanlarda çok yavaş çalışmaya başladı.

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda google çok yavaş çalışmaya başladı herhangi bir problem yoktu birden oldu birkaç kişi google ayarlar sistem kısmından Google Chrome kapandığında arka plan uygulamaları çalıştırmaya devam et ve Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan ı kapat...
  7. MzeR

Yardım Valorant kendiliğinden açılıp kapanıyor

Arkadaşlar yeni aldığım bilgisayarımda valorant kendiliğinden hiç bir hata vermeden kapanıp açılıyor ve bu sorun bilgisayarı yeniden başlatıncaya kadar düzelmiyor çözümü nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  8. MzeR

Logitech G Pro K/DA klavye nasıldır ?

Merhaba arkadaşlar klavye olarak https://www.hepsiburada.com/logitech-g-pro-k-da-mekanik-ingilizce-oyuncu-klavyesi-p-HBCV00000C1O2J bunu düşünüyorum kullanan var mıdır alınır mı veya başka bir öneriniz var mıdır ?
  9. MzeR

Uzaktan eğitimde internet sorunlu nasıl çözüm bulunur ?

Merhaba arkadaşlar korona yüzünden sınıfımız uzaktan eğitime geçiş yaptı fakat internette sorun vardı ve e okulada yok yazılıyorum sınıf hocasına söylesem sorunu işe yarar mı veya nereye başvurmalıyım ?
  10. MzeR

Fivem sunucusu için ortak arıyoruz

Merhabalar yakında açacağımız fivem sunucusu için bize destek olacak birini arıyoruz daha öncede açmıştık tecrübemiz var yani sadece maddi düzenli olarak ayda yardımcı olacak birini arıyoruz karşılıklı tabi ki iletişim için dc den irtibat kurabilirsiniz dc ismim BerkaY#8438 Aradığımız...
  11. MzeR

Sınıfta 2 kişi karantinada sınıf uzaktan eğitime geçer mi ?

Merhaba arkadaşlar sınıfta 1 tane çocukta geçen gün korona çıkmış diğeride yaklaşık 1 haftadır karantinadaymış kapatırlar mı sizce veya nasıl seyir eder ?
  12. MzeR

144 hz den 165 hz ye geçmek mantıklı olur mu ?

Selam arkadaşlar 144 hz monitörüm var sizce 165 e geçmek mantıklı olur mu yoksa 144 hz yeter mi ?
  13. MzeR

Hangi ekran kartını tercih etmeliyim ?

Selam arkadaşlar hangi ekran kartını tercih etmeliyim ...
  14. MzeR

Alacağım parçalarla kaç fps alırım

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak güzel bir sistem toplamayı düşünüyorum sizce rtx 2060 ryzen 5 3600 16 gb ram ilen valorant tarzı fps oyunlarında en az 240 fps alabilir miyim veya başka önerebileceğiniz intel işlemci var mıdır ryzen 5 3600 fiyat bandında
  15. MzeR

r5 5600x sıvı soğutucusuz

Merhaba arkadaşlar ryzen 5 5600x için sıvı soğutma almadan idare edebilir miyim çok fazla ısınır mı rahatsız eder mi ?
  16. MzeR

Hangi Kablosuz Mouseyi Almalıyım ?

Merhaba arkadaşlar mousemi değiştirmek istiyorum ve kablosuz oyuncu mousesi arıyorum yardımcı olabilecek var mı aklımda şuan https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g-pro-x-superlight-kablosuz-oyuncu-mouse-beyaz.html bu var kullanan var mı önerir misiniz ?
  17. MzeR

ryzen 5 3600 ile rtx 3060 sorun olur mu ?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak ryzen 5 3600 ile msi geforce rtx 3060 gaming x trio kullanmayı düşünüyorum darboğaz yapar mı çok sıkıntı çıkarır mı merak ettim.
  18. MzeR

Acaba bu hazır sistemi alsam nasıl olur

Selam dostlar birkaç sorum olacak acaba bu sistemi alsam yeter mi sorun falan çıkar mı genelde valorant,cs tarzı fps oyunları oynuyorum. İçine ekstra olarak Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm (ST1000DM010) Harddisk ve GameBooster NITRO ARGB 120 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu ekledim fiyatı...
  19. MzeR

rtx ekran kartıyla hangi i5 işlemci veya ryzen iyi gider ?

Selam dostlar bir sorum olacak rtx 2060 veya 3060 almayı düşünüyorum fakat hangi işlemciyi tercih etsem bilemedim i5 10400 mü i5 10400f mi yoksa ryzen 5 3600 mü (anakartı işlemciye göre alacağım)
  20. MzeR

g3 2060 mı 2060 oc mi alınır ?

Selam Dostlar bir sorum olacak g3 ü gigabyte 2060 olan modelini mi almalıyım yoksa 2060 oc olan modeli mi arkadaşım 2060 oc olan ısınıyor ve birkaç sıkıntısı daha olabilir dedi kafam karıştı siz ne önerirsiniz acaba.
Geri