Arama sonuçları: *

1. M

oyuna girdiğimde bilgisayar uyku moduna geçiyor

merhaba sorunum rdr2 de başlamıştı girdiğimde siyah ekran geliyor ve uyku moduna geçiliyor yazıyordu fakat klavye mouse ve kasanın ışıkları yanıyordu ve şuan bütün oyunlarda aynısını yapıyor cs ye girdiğimde 5 dakika sonra yaparken rdr2 ye girdiğimde 2 saniye sonra yapıyor fakat internette...
  2. M

5000-7500 arası sistem toplama

selam yeni bir bilgisayar almak istiyordum kafamda bir sistem vardı fakat forumlarda ekran kartımdan dolayı baya bir sıkıntı çıkarır denildi ekran kartım gtx 1050 biraz eski katılıyorum belki bunu satıp daha iyisini alabilirim fakat bu bilgisayarı gtx 1050 ye uygun toplamak istiyorum bütçem en...
  3. M

snopy rampage sgr218 çalışmıyor

daha bugün aldıgım gamepad ilk defa taktım ama çalışmıyor videolarda işte direk tak çalıştır diyolar ama bende olmadı ve videolarda işte söyle kuruluyor gibisinden videolar yok yardımcı olucak varmı ?
  4. M

lisede sınıfta kalma

Selamlar açıkçası lisede sınıfta kalma olaylarını cok bilgim yok tek bildigim 3 dersten kalırsan sınıfta kalıyorsun bir kaçta tane sorularım olacak ilk dönem 2 dersten kaldım diyelim 2. dönemde 2 dersten kaldım toplam 4 oluyor yani sınıftamı kalıyorum ama ana ortalama 50'nin üstünde ve hocamız...
  5. M

steam disk hatası ve dosya eksik hatası

selamlar steam indiriminde forza aldım fakat oyunu d klasörüne kurduğumda oyun %100 oldugunda disk yazma hatası verdi yapmaya çalıştıgımda oyunu dogrulayıp bu seferde eksik dosya hatası verdi oyunu doğruladıgım halde bi eskik dosya bulmuyor dedigim gibi oyunu d ye kurdum silip c ye yüklemeyi...
  6. M

bilgisayar durduk yere donuyor

merhabalar 3-4 gün önce bilgisayar aniden dondu ve kapatıp acmadan düzelmedi cok kafaya takmadım bi ara düzeldi gibi oldu ama şimdi oyunlarda ve masa üstünde aniden donuyor ve kapatıp acmadan düzelmiyor 2 hafta önce format atmıstım sorun nedir acaba
  7. M

valorant baglantı hatası

merhabalar valoranta girince macın ortasnda veya karakter secim ekranında veya başka bi ekranda b,rden baglantı hatası kod 1 filan hatası cıkıyor kac kere çözümünü yaptım ama bu seferde baglantı hatası kod 1 den 3 oluyor sonra 100 oluyor çözümünü hiç bir yerde bulamıyorum 1 hafta ban yedim artık...
  8. M

xiomi main menü hatası

merhabalar dün telefonu kapattım actıgımda beni main menü diye bir yere attı burda telefonu tekrar başlatma veya format istiyor fakat telefonu tekrar başlatamıyorum tekrar aynı yere atıyor bende formata bastım ve beni telefonu kurma yerine attı burası cok iyi fakat yanlış bişey yaptıgımı...
  9. M

pes 21 gamepad sorunu

merhaba eski gamepad bozulunca yeni gamepad aldım ayarları yaptıktan sonra oyuna girince oyuncu otomatik olarak üste dogru koşmaya başlıyor mac boyu böyle oyuncuyu kontrol edemiyorum düz giderken bıraktıgımda üste dogru koşuyor gamepadi değiştirdim fakat aynı sorun var sıkıntı oyunda büyük...
  10. M

gamepad l3 tuşunda oyunda sıkıntı oluyor

merhabalar yeni gamepad aldım pes 21 ayarlarını yapıyorum fakat oyuna girince oyuncu otomatik olarak üste dogru koşuyor full böyle gamepadi değiştirdim aynı sorun var sorun oyunda internette böyle bi sorun yok maalesef fikri olan varmı bide l3 tuşuyla oynarken oluyor bu yon tuşlarıyla oynarken...
  11. M

pes 21 sol analog sorunu

merhabalar yeni gamepad aldım fakat pes 21 ayarlarını yapıyorum oyuna girince karakter otomatik olarak üste dogru hareket ediyor analogu hareket ettirmiyorum üste dogru direk hareket ediyor gittim değiştirdim gamepadi ama aynı sorun devam ediyor bozulan gamepad ile aynı model onda bu sorun...
  12. M

pes 21 analog sorunu

merhabalar yeni gamepad aldım fakat pes 21 ayarlarını yapıyorum oyuna girince karakter otomatik olarak üste dogru hareket ediyor analogu hareket ettirmiyorum üste dogru direk hareket ediyor gittim değiştirdim gamepadi ama aynı sorun devam ediyor bozulan gamepad ile aynı model onda bu sorun...
Geri