Arama sonuçları: *

• Users: Zertyuh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Goodbyedpi kapanması

pc yi her açtığımda elle açılan halini kullanıyorum hiç bir sorun olmadan kullanıyordum ama artık açtığımda 15 sn sonra pencere kapanıyor kendiliğinden ne yapabilirim
  2. Z

Ups önerisi lazım !!!!

beyler ups önerisi lazım pc ve 2 monitör kullanıyorum
  3. Z

Microsoft pc manager

bu uygulama işe yarıyor mu kullanılır mı
  4. Z

Samsung 990 Pro Heatsink 2TB hata

bu ssd yi aldım bir kaç oyun indirdim ancak şimdi ne başka oyun indirebiliyorum neden açabiliyorum disk okuma hatası veriyor
  5. Z

50-60 k arası toplama sistem tavsiyesi

50-60 k bütçe var ekran kartı nvdia işlemci amd olmalı
  6. Z

Yeni ssd aldıkdan sonra

yeni ssd aldıkdan sonra bir şey yapılması gerekiyor mu ürün bu https://www.hepsiburada.com/samsung-990-pro-heatsink-2tb-7450-6900mb-ssd-mz-v9p2t0cw-p-HBCV00004HWBGV?magaza=Hepsiburada
  7. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-b650m-e-wifi-am5-soket-ddr5-6400ocmhz-micro-atx-anakart-fiyati-65004 bu anakartı kullanıyorum alttaki ssd yuvası için bir ssd arıyorum min 2 tb olsa iyi olur bütçe 10k ya kadar çıkabilir
  8. Z

360 mm sıvı soğutma önerisi

10 k bütçe mümkün ise lcd ekranlı olsun şart değil ama
  9. Z

Sıvı soğutucu orta fan arızası

360 mm sıvı soğutucumun ortasındaki fan dönerken ses çıkarıyor aşırı bir şekilde ben de bilgisayar açıkken orta fandan sürekli ses gelmesin diye onu sabitledim bir arıza yaratır mı
  10. Z

360 mm sıvı soğutma önerisi

10 k bütçe mümkün ise lcd ekranlı olsun şart değil ama
  11. Z

Sıvı soğutma fan sesi

360 mm sıvı soğutmam var ortadaki fan dönerken zorlanıyor ve ses çıkarıyor neden olabilir sizce
  12. Z

ATK Duckbill dongle sorunu

kabloyu ATK Duckbill bağlıyorum ancak fare çalışmıyor yapmam gereken bir şey mi var
  13. Z

Kasa içi rgb kablolar

beyler anakart ve ekran kartınadaki güç kablolarını rgb yapıyorlar o üründen lazım anakart ve ekran kartı için kaliteli olsun bütçe sorun değil lianli de var anccak bu ürünler her ekran akrtı veya anakart ile uyumlu oluyor mu
  14. Z

Internete bağlanamıyorum

bilgisayarı ilk açışımda hiç bir zaman internete bağlanamıyorum kapat aç yapıyorum bazen 2. bazen de 3. açışımda bağlanıyor pc kablolu bu arada internet bağlantım
  15. Z

8000 hz fare 7800x3d

kablosuz bir fareyi 8 kHz polling rate’de kullanırken 7800x3d gibi bir işlemcide sorun yaşatırmı işlemci yükü açısından
  16. Z

5 k bütçe ile mouse önerisi

5k bütçe var kablosuz olması önemli
  17. Z

5 k bütçe ile kablosuz mouse

Hepsi burada üzerinden alacağım başka site önermeyin lütfen
  18. Z

L masa önerisi !!!!!

L masa arıyorum 3 monitör ve kasamın sığacağı büyüklükte
  19. Z

Oled vs qd-oled hangisi alınmalı

sizce oyun oynamak için hangisi alınmalı ben ne fark var bilmiyorum aralarında
  20. Z

Kredi kartı asgari ödeme

100.000 tl limiti olan bir karttan 40.000 tl taksitli alışveriş yapmak istiyorum taksit tutarı 3800 tl oluyor ekstre geldiği zaman çıkıcak asgari ödeme taksit tutarının (3850) %40 olucak şekilde hesaplanacak yoksa 40.000 TL’nin %40 olacak şekilde hesaplanacak
Geri