Arama sonuçları: *

1. Masked Sniper

Whatsapp eski telefondaki mesajları yeni telefona aktarma

Eski telefonumun iç ekranı kırılmıştı hiçbir şekilde açamıyorum. Yeni telefona geçtim. Eski telefondaki whatsapp mesajalarımı nasıl buna aktarabilirim? (Eski telefonumdaki wp mesajları yedekli)
  2. Masked Sniper

Max 25k Laptop Önerisi (Mimarlık İçin)

Bu bütçede 3060'lı bi laptop istiyorum Yeni nesil işlemcilerden fazla anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim dostlar
  3. Masked Sniper

17 yaşındayım saçlarım dökülüyor

Herkese iyi forumlar. Başlıktan da okuduğunuz gibi son 1 haftadir saçlarım dökülmeye başladı. Çok gür saçlarım vardı 10 gün önce tıraş oldum ve hafifletmek istedim saçımı. Son 1 hafta 10 gündür fark ettim ki elimi saçima neredeyse her attığımda en az 1 tel geliyor. Eskiden saç köklerim cok...
  4. Masked Sniper

3000 TL PC Toplama

Arkadaşlar arkadaşım için Max 3000 TL ye alınabilecek en iyi pcyi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Masked Sniper

300 TL Blue Switch Klavye

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi klavye önerisi yapar mısınız aklımda Gamepower Katana var. Teşekkürler
  6. Masked Sniper

Yardım LoL oynarken ani ping artışı

Arkadaşlar öncelikle herkese selam LoL de 30-31 mslerde gezerken genelde evdekiler interneti kullandıklarında pingim aniden kısa bi süreliğine 200 300 lere çıkıyor ve inanın çok kanser bir şey. Ben de modemin şifresini değiştirerek diğer bütün cihazların bağlantısını kesiyorum biraz bencillik...
  7. Masked Sniper

Öneri Logitech G102 Mouse

Arkadaşlar 150-200 TL bütçem var ve bu mouseu düşünüyorum. Ellerim büyük ve claw şeklinde tutuyorum bunu kullanan arkadaşlar izlenimlerini söylerse çok sevinirim. Ayrıca bu fiyatlandırma altında önerebileceğiniz mouselar varsa yazabilirsiniz. Mouse ...
  8. Masked Sniper

AOC C24G1 Fabrika Ayarları

Arkadaşlar bu monitörün uygulamasından nasıl fabrika ayarlarına döndürebilirim uygulamada biraz ayarlarla oynadım da veya tavsiye ettiğiniz ayarlar var mı? Teşekkürler
  9. Masked Sniper

Yardım Logitech g102 Prodigy Mouse

Arkadaslar mouse'u siparis vereceğim ancak bu mousepad'le atlama takılma vs yapar mı ? Teşekkürler.
  10. Masked Sniper

Yardım ZoccoShop Logitech G102 Mouse

Arkadaşlar birazdan bu mouse'u sipariş vereceğim. Bu siteden mousepad'le birlikte gayet uygun fiyata buldum ancak siteyi hiç duymadım alışveriş yapanlar veya bilgisi olanlar yardım edebilir mi? https://www.zoccoshop.com/logitech-g102-prodigy-gaming-mouse-logitech-mousepad-pmu6264
  11. Masked Sniper

Öneri 120-150 TL Mouse önerisi !!

Arkadaşlar bu bütçeye uygun mouse önerir misiniz? Parmaklarım uzun ve LoL oynuyorum. Aklımdakiler şunlardı: https://www.hepsiburada.com/rampage-shine-smx-r15-10000-dpi-rgb-oyuncu-mouse-siyah-gri-pm-HB00000BT3JK...
  12. Masked Sniper

Öneri Fare ve Klavye Önerisi F/P

Arkadaşlar kolay gelsin. Bana fiyat performans klavye ve mouse önerir misiniz. RGB ve mekanik hayranı değilim. Ayrıca parmaklarım uzun ve LoL oynuyorum. Mouse önerilerinizi bekliyorum Klavye olarak şunu düşünüyorum...
  13. Masked Sniper

Yardım AOC C24G1 Monitör kullananlar !

Arkadaşlar çok beğendiğim bu monitör elime ulaştı. Yakından bakınca daha da güzel geldi gözüme ancak monitörün yan kısımlarında hafif siyahlık var bu fabrika çıkışlı hali mi yoksa ayarlardan düzeltebiliyor muyum? Aydınlatırsanız çok sevinirim.
  14. Masked Sniper

Yardım D-A Sistem UPS Kargo !!

Arkadaslar 26 Martta DA sistem monitör ve adaptör siparis ettim ve 2 Nisan günü kargoya verildi ancak 2 3 gündür kargo takipte bu görüntüyle karşılaşıyorum. Öngörülen teslim tarihinin 6 Nisan (yarın) olacağı yazıyor. Bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim. Kargom elime ne zaman...
  15. Masked Sniper

Oyun için en iyi Windows 10 sürümü?

Arkadaşlar oyun performansı veya oyun oynarken rahatlik sağlaması açısından Windows 10 un hangi sürümünü önerirsiniz?
  16. Masked Sniper

James Donkey 710 Kulaklık

Arkadaşlar daha yeni incehesap gaming gecesinden bu kulaklığı 120 TL'ye aldım. Kulaklık hakkında görüşlerinizi belirtir misiniz Teşekkürler
  17. Masked Sniper

Yardım UPS Kontrolü dışında gecikme sebebi

Arkadaslar; dün, verdiğim siparişler kargoya verildi ancak bugün kargo takipten bakınca "UPS Kontrolü dışında gecikme sebebi" yazdığını gördüm. Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler. ITOPYA
  18. Masked Sniper

AOC C24G1 Monitör Ayak Uzunluğu

Arkadaslar bu monitör masada çok yer kaplıyor mu ya da ayak uzunluğu ortalama kaç cm kullanan veya bilen arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim.
  19. Masked Sniper

Öneri Ailece izlemelik macera-aksiyon film önerisi

Arkadaşlar ailece izlemelik aksiyon-macera-bilim kurgu filmleri önerir misiniz indireceğim de. Teşekkürler <3 Örn: Labirent
  20. Masked Sniper

Yardım D-A Sistem Kargo

Arkadaslar geçen hafta persembe sabahi yeni da sistem Aoc monitör ve adaptör siparis verdim. Ancak hala kargoya dahi verilmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum 40. Sıradasin lütfen bekle diyor ben zaten o 40 kişi bekleyene kadar faturam 200 tl gelecek. Ulaşmanin başka bi yolu yok mu veya kargo ne...
Geri