Arama sonuçları: *

• Users: Znet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Monster A5 V15.5 ekranda yatay çizgi çıkıyor

Herkese selamlar, konuyu uzatmadan hemen söyliyim. Bilgisayarın başına hiçbir şey gelmedi, sabah kalktığımda şekildeki gibi bir yatay çizgi belirdi ekranda. Bu çizgi sadece açılışta oluyor, sonrasında kayboluyor. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve şehir dışındayım, laptop projelerim için...
  2. Z

Kilo verirken alınması gereken protein miktarı (kastan vermemek)

Herkese merhabalar. Ben şu an yoğunluğum dolayısıyla spora gidemiyorum ve kilo vermek istiyorum. Bunu daha önce çokça kez yaptım. Hem spora giderek, hem spora gitmeden çokça kez kilo verme deneyimlerim oldu. Eskiden bilinçsiz yapıyordum, şu an bilinçli yapmaya karar verdim. Kilo verdikten sonra...
  3. Z

Lenovo R25F-30 vs Odyssey G4

Herkese selamlar. Odyssey G4 modelini sipariş verdim, ölü pikselli geldi. Değişim yaptım, yine ölü pikselli geldi. Artık kafam atınca monitör değiştirmeye karar verdim ve bu monitörü buldum. Hangisini tavsiye edersiniz?
  4. Z

Değişim yaptığım monitör yine ölü pikselli geldi

Herkese selamlar. Odyysey G4 monitör sipariş ettim. İlk siparişim ölü pikselli şekilde geldi. Değişim istedim, 2 gün sonra yeni monitör yolladılar. Bunda da ölü piksel çıktı. Sizce yine değişim istemeli miyim, yoksa iade mi edeyim, bu fiyatlara önerdiğiniz kronik sorunsuz daha iyi bir monitör...
  5. Z

Samsung Odyssey G4 ölü piksel testi yanlış mı yapıyorum?

Herkese selamlar. Ben Odyssey G4 monitör aldım ve bir adet ölü piksel çıktı. Sonra değişim talep ettim ve yeni gelen üründe bir adet daha ölü piksel çıktı. Fakat şöyle bir sıkıntı var: Ben üniversitede olduğum için monitörün testini ben yapamıyorum. Monitörü aile evime kargoluyorum ve oradan...
  6. Z

Kasayı kurarken kurcalamak zararlı mıdır?

Herkese merhaba, kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. Dün yeni bilgisayarım geldi ve kurulum yapmaya başladım. Bu işlerden çok anlamadığım için kabloları birden fazla yere sokup çıkardım, çeşitli şeyler denedim. Bir sorunla karşılaştım, ekran kartını çıkarıp tekrar taktım. Bilgisayarımın...
  7. Z

Bu sistemden tam verim alabilir miyim?

Arkadaşlar herkese selam, bilgisayarımın ekran kartı yandığı için yeni bilgisayar almaya karar verdim. Bütçem doğrultusunda https://www.gaming.gen.tr/urun/6244/cyber-1660s-intel-core-i5-10400f-asus-phoenix-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ şu kasayı almaya karar...
Geri