Arama sonuçları: *

1. Gabenin yaveri

Ikinci el Yurtdışı iphone 16 pro max aldım

merhabalar telefoncudan yurtdışı iphone 16 pro max aldım değişeni olmadığını söyledi toplama veya değişen olup olmadığını nasıl kontrol ederim (ikinci el)
  2. Gabenin yaveri

Yardım AJ159 Pro şarjı 5 dkda bitiyor

temudan aldığım aj159 pro 1 gün boyunca şarjda bırakmama rağmen kablosuza geçtiğim gibi en fazla 10 dk dayanıyor sonra kapanıyor benzer sorunu yaşayan var mı? 1k hertz de kullanıyorum
  3. Gabenin yaveri

Öneri G733 3800 TL'ye alınır mı

kullanılmamış kutusuz yurtdışı ürünü ürün alınır mı sizce fiyatına göre yoksa başka modellere mi yönelmeliyim
  4. Gabenin yaveri

Öneri Diş hekimliği için tablet önerisi

Merhabalar diş hekimliği için galiba tablet gerekiyor genel olarak not almayı düşünüyorum iPad Air M2 24k TL'ye eğitim indirimli var veya tab s9 fe de işimi görür mü ne tavsiye edersiniz
  5. Gabenin yaveri

100k 4080li laptop önerisi alabilir miyim

merhabalar 100k civarı laptop öneriniz varsa alabilirim
  6. Gabenin yaveri

80K TL laptop Önerisi

arkadaşlar merhaba 80k tl civarı laptop önerisi alabilir miyim oyun odaklı
  7. Gabenin yaveri

Android Huawei mate 20 pro işlemci entegresi değişimi

Elimde kullanmadığım mate 20 pro var telefonda işlemci entegresinin değişmesi gerekiyormuş 1700 TL fiyat çektiler sizce verilir mi verilse bile sorun yine tekrar eder mi
  8. Gabenin yaveri

10k-15k arası günlük kullanım için laptop önerisi

merhabalar bir arkadaşım için 10 15k arası laptop önerebilir misiniz? oyun oynanmayacak aklımdaki bazı modeller aşağıda siz ne önerirsiniz? 1-...
  9. Gabenin yaveri

Yardım Steam hesabım çalındı (Güncelleme)

arkadaslar steam hesabım çalınıp skinler satıldı 8k tl zararım var sizden ricam şu profile gidip (modlar konu kategorisini secemedim duzeltırsenız sevınırım ) (GÜNCELLEME) hesabı çalan kişi paranın bir kısmını itemlere çevirmiş sizden ricam parayı ana hesabına aktaramadan report edip banlatmanız...
  10. Gabenin yaveri

3500 TL 2.el ekran kartı önerisi

r5 3600 lü bir sistem için 3000-3500 tl arası ikinci el param güvende ile satın alabileceğim kart önerebilir misiniz
  11. Gabenin yaveri

Msi b450 gaming plus max 850 TL'ye alınır mı?

ilerleyen zamanlarda mininge başlamayı düşünüyorum bu anakart 6 gpu destekliyor sizce ikinci el Msi b450 gaming plus max 850 TL'ye alınır mı?
  12. Gabenin yaveri

Çözüldü✓ Sapphire RX 460 4 GB 1300 TL'ye Alınır mı?

başlıktaki kartı 1300 TL'ye buldum 3 yıllık alınır mı? şimıden teşekkürler. @revanier yardım
  13. Gabenin yaveri

arctic mx-4 8gr termal macun sahtemi

https://urun.n11.com/overclock-urunleri/arctic-mx-4-8-gr-termal-macun-P394848826 bu linkteki termal macunu aldım bugün geldi sahtemi emin olamadım şuan hiç kullanmadım eğer sahteyse iade edecem sizce sahtemi
  14. Gabenin yaveri

Yardım gtx 760 vs gt 1030 sizce hangisi

öncelikle iyi forumlar ekran kartı stok sorunlarından dolayı idarelik ekran kartı almayı düşünüyorum 2. el gtx 760 950 TL'ye buldum fiyat pazarlıkla neredeyse sıfır 1030 fiyatında sizce hangisi gtx 760...
  15. Gabenin yaveri

Xigmatek galaxy 2 pro kasamla uyumlumudur?

öncelikle hepinize iyi forumlar xigmatek astro kasaya sahibim rgb kontrolcüm bozuldu uzun zamandır rgb fan kiti almaya düşünüyordum hazır hepsiburadada 50 tllik indirim varken alıyım dedim xigmatek galaxy 2 pro fan kiti almaya karar verdim sorum şu kasayla kit uyumlumudur. kasam...
Geri