Arama sonuçları: *

• Users: vRexsu2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Bu sisteme kasa önerisi

asus b650m k galax rtx 5070 ryzen 7 7700 High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD psu bunlar için bi kasa önerisi lazım önemli olan hem içerisi sıcak olmasın hemde sesi olabildiğince az olsun
  2. V

Kasa sıcak ve sesli çalışıyor

rtx 5070 galax amd ryzen 7 7700 (kule tipi fanla çalışıyor) böyle bi sistemim var kasa ve psu olarak BitFenix Ceto Premium Edition 750w lık kasası var şikayetçi olduğum durum hem kasa çok sesli çalışıyor hemde çok sıcak oluyor içerisi birde oyunlarda işlemci 85 derece falan görüyo kule tipi fan...
  3. V

Aula f87 pro keycaps öneri

aula f87 de tuşlar açık mavi olduğu için göremiyorum ve bu arada sıkıntı çıkarıyor güzel görünen ve klavyeye uygun keycaps önerir misiniz. şeffaf olursa dahaq iyi olur
  4. V

Havit.com iade kabul etmeme

havit.comdan kulaklık aldım ve bana ulaştıktan 3 gün sonra kargoladım ve 1 gün kullandım sadece geriye kalan günler durdu kutuda ve şuanda bana sadece kulaklığındaki eksikleri tamir ettik geri yolluyoruz diyolar iade istedim yapamayız kutuyu açmışsınız diyolar.açmadan bozuk olduğunu nasıl...
  5. V

Yardım Havit huaxu x1 kulaklık sıkıntısı

merhaba öncelikle kulaklığı 1 hafta önce aldım ve şuanda yaşattığı sıkıntılar -kulaklık kabloyla bağlıyken iyi ses veriyo ve tüm tuşlar çalışıyor fakat dongle la takınca yada bluetooth la bağlanınca ses kayıyo yandaki tuşlar çalışmıyor. -mikrofunu çok değişik gelşmeye başladı başlarda iyidi...
  6. V

2000 3000 tl arası klavye öneri

aklımda bu 2 klavye var ekstra önerisi olan varsa söylerse sevinirim https://www.gaming.gen.tr/urun/718424/epomaker-he75-tri-mechanical-black-pink-flamingo-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili...
  7. V

Öneri Hangi oyunu oynamalıyım

merhaba oynadığım oyunlar aşşağıdakiler bunlar dışında bi hikaye oyununa başlamak istiyorum ne oynayabilirim.korku oyunu çok oynayasım yok.hesap satın alıcam o yüzden fiyat önemli değil rdr2 tluo 1 2 witcher3 batman oyunları spiderman oyunları gof of war 2018 ve ragnarok uncharted 4
  8. V

Öneri Havit Gamenote H2002yg alınır mı?

Bu ürün 1200 TL'ye alabiliyorum indirim kuponu ile beraber. Alayım mı, iyi midir kulaklık? https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-h2002yg-7.1-kablosuz-mikrofonlu-gaming-kulaklik-beyaz
  9. V

Yardım DFGT Driver'ı yüklemeye çalışırken sarı ünlem hatası almak

DFGT driverı yüklerken fark ettim ki aygıt yöneticisinde direksiyon ile ilgi bir şey sarı ünlemle yanıyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Bunu düzeltmeden oynayamıyorum çünkü.
  10. V

Yardım Forza 4 cihaz banı ile Forza 5 oynanılır mı?

Forza 4'ten device ban yedim. Forza 5 de almayı düşünüyordum. Buradaki device ban Forza 5'i oynamama engel mi? Yani orada da banlı olur muyum?
  11. V

Forza 4 de 100% ram kullanıyor ve sonra kapanıyo pc

Forza 4'ü açıyorum PC'nin bellek kullanımı 100% oluyor. Sonra PC donuyor en son kapanıyor. PC özellikleri RTX 5070 Ryzen 7 7700 32 GB RAM.
  12. V

Forza 4'te 100% bellek kullanılıyor

Forza 4'ü açıyorum PC'nin bellek kullanımı 100% oluyor. Sonra PC donuyor en son kapanıyor. PC özellikleri RTX 5070 Ryzen 7 7700 32 GB RAM.
  13. V

FAZEON X24F100 alınır mı 2000tl ye

yan monitör olarak almayı düşünüyorum iyzico indirimi ile 2000 tl ye düşüyor yan monitör olarak alınır mı? maks bütçe 2k civarı
  14. V

2 bin TL'ye yan monitör önerisi

1 2 bin TL'ye oyun oynarken yandan Discord, YouTube falan bakabileceğim bir monitör lazım.
  15. V

Öneri 10k bütçeye telefon öneri

10k bütçem var çok aşamam bu civarlarda en ideal telefon nedir
  16. V

Yardım Idrarlı telefona ne yapılır

4 yaşındaki kardeşime telefonu vermiştim, akşam üstüne yatmış ve idrar yapmış. Sabah ıslak mendille falan sildim. Ekran açılıyordu, dokunmatiği bozuktu, sonra azıcık salladım su dökülsün diye ekran da gitti. Telefondan kendimi aradım, telefon titredi. Sesini açim dedim ses geliyor mu diye, sonra...
  17. V

Bilgisayar çok yavaş açılıyor

bilgisayarı yeni aldım ve rtx 5070 li güzel bi sistem dizdim fakat pc 25 sn de açılıyor normal mi sıkıntı neyden dolayı olabilir
  18. V

Öneri 5000 tl ye kasa+psu öneri

CPU: 7700 GPU: rtx 5070 Anakart: b650 mr Ram: Patriot viper venom 2x16 32gb 6000mhz cl30 SSD: Kioxia Exceria pro 1tb İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL Kasa+PSU: ? sistem bu kasa+psu önerilerinizi bekliyorum
  19. V

55k ya sistem nasıldır

CPU: 9600x GPU: rtx 5070 Anakart: COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 DDR5 7600Mh mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart Ram: Patriot viper venom 2x16 32gb 6000mhz cl30 SSD: Kioxia Exceria pro 1tb İşlemci Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 se Kasa+PSU: Xpg K Mesh Kyber 750W 80+ Gold...
  20. V

55k ya sistem olmuş mu

CPU: 9600x GPU: 9070 Anakart: b650m r Ram: Patriot viper venom 2x16 32gb 6000mhz cl30 SSD: Kioxia Exceria pro 1tb İşlemci Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 se Kasa+PSU: Xpg K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa maks bütçe 55 k üstü olmaz .
Geri