Arama sonuçları: *

1. AustinYellowM4

Yardım Bu Fan Kablosunu Nereye Bağlamalıyım?

Herkese selam sıvı soğutma aldım 3 fanın argb bağlantılarının nasıl yapılacağını biliyorum fakat şu kablolar nedir nereye bağlanır 4 pin olan pwm de 3 pin olanı anlayamadım.
  2. AustinYellowM4

İnternet hızım çok yüksek fakat dosya indirirken aşırı yavaş!

Herkese iyi forumlar, 50mbps ev internetim var pcye kablo ile bağlı. Film veya oyun modu indirirken internet indirme hızı 500kb kadar düşüyor 1.9gb büyüklüğündeki dosyayı 1 saatte indiriyor. Fakat Steamden oyun indirip denemek istediğinde 5 mb/s gibi güzel bir hızda indiriyor 35gb oyunu 1 saat...
  3. AustinYellowM4

Yardım 400TL'ye kadar Bluetooth Kulak içi kulaklık önerisi

Dostlar selam. Yarın almayı düşünüyorum fakat tam hâkim değilim bu konuya. 400TLye kadar kulakiçi(silikonlu silikonsuz farketmez) alabileceğim en kaliteli Bluetooth kulaklık nedir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. AustinYellowM4

3500 TL Bisiklet Tavsiyesi

Dostlar iyi akşamlar. 3500TL ye kadar bisiklet arıyorum. 27.5 jant olacak. Carraro ,Salcano veya Kron düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. AustinYellowM4

3 Pre'yiz nick önerisi gerek.

Herkese selamlar Biz 3 arkadaşız valorant oynuyoruz. Pre olduğumuz belli olacak şekilde nick lazım.
  6. AustinYellowM4

Donanım Arşivi story'sindeki kasa?

Donanım Arşivi storysindeki kasa modelini bilen var mi? https://instagram.com/stories/donanimarsivi/2506102742762841870?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1rlxe66vut5ig
  7. AustinYellowM4

Aliexpressden Bilgisayarıma Ne alabilirim?

Arkadaşlar Aliexpress 77 tl kupon verdi. Bu kupon ile Bilgisayarıma Rgb led ve başka bir şey almak istiyorum. Tavsiyeleriniz varmı? Başka güzel şeyler de olur.
  8. AustinYellowM4

Fiyatlara Baktıkça Ağlıyorum 😥🚬

Dostlar eski pc'de ki ScreenShotlar'a göz atarken bulduğum ürünler ve fiyatları 🚬 Şubat-2020
  9. AustinYellowM4

Yardım Oyun açılınca Altta kalıyor tıklanmıyor

Dostlar Selam oyunlara girince oyun açılıyor müzik sesi felan geliyor fakat oyun altta kalıyor tıklanmiyor görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum yardım eder mısınız?
  10. AustinYellowM4

USB belleği şifre olarak kullanabilir miyiym?

Akıllı tahta sistemi gibi Usb bellek takıldığında bilgisayar açılsın istiyorum mümkün müdür bu tarz bir şey?
  11. AustinYellowM4

3070'li sistem. Nasıl sizce?

Dostlar selam bu sistem nasıl sizce.Anakart Asus Tuf yapılacak.Linke giremeyenler için ekran görüntüsü attım aşağıya...
  12. AustinYellowM4

Gta 5 Online Hakkında Bakar mısınız?

Dostlar geçen sene NetCafe ye gittiğinde GTA 5 serverları vardı hep türk araçlariydı.Oradaki herkes online oynayabiliyordu. Ben arkadaşla nasıl oynayabilirim bu tarz serverlarda?
  13. AustinYellowM4

Galiba Bilgisayarıma virüs bulaştı.Nasıl kaldırabilirim?

Arkadaşlar geçenlerde Pc'ye kamerayı taktım. Kameranın Sd kartında virüs vardı Defender anında algıladı ve sildi. Fakat şimdi Pc hızlı açılıyor oyunlar açılıyor ama Windows da herhangi bi klasöre girdiğimde ya da Görev çubuğunda bir şeye tıkladığımda ya açılmıyor ya çok geç açılıyor. Yardım...
  14. AustinYellowM4

3060'lı PC. Nasıl sizce?

Arkadaşlar selam boyle bi pc topladım 13K yapıyor sizce nasıl? Amd Ryzen 7 3700x Asus Tuf B550-Plus Gskill Ripjaws 16gb 3600mhz Ram Asus Tuf 3060 Tİ Gaming OC Samsung 970 Evo 500gb M.2 Ssd Thermaltake 750W 80+ Psu
  15. AustinYellowM4

Passat mı SuperB mi?

Arkadaşlar soru belli. Açıkçası Passat daha pahalı ve özellik olarak daha az üstelik Benzinli. SuperB ise daha dolu ve dizel.Sizce hangisi? Passat 1.4 TSI Highline mı? SuperB 1.6 TDI Prestige mi?
  16. AustinYellowM4

Nvidia Driver Kurulmuyor.

Dostlar Gt730 için driver indirdim ama donanımınıza uyumlu değil diyor yardım eder misiniz?
  17. AustinYellowM4

6500 TL'ye kadar Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar 6.5k'ya kadar tavsiye edeceğiniz sistem var mı? Monitör hariç olarak.
  18. AustinYellowM4

Snopy V5H - Forza Horizon 4 Yardım!

Arkadaşlar bu direksiyon ile Forza Oynuyorum fakat ayağımı gazdam çektiğimde oto olarak fren yapıyor.Yardım eder misiniz? Direksiyon linki: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_snopy-v5h-usb-pro-oyun-direksiyonu-metalik-1052769.html
  19. AustinYellowM4

Hepsiburada/UBM Bilişim'den harddisk alınır mı?

Bu satıcıya guvenebilir miyim? Başka öneriniz var mı? https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-1tb-35-7200rpm-64mb-cache-sata-3-sabit-disk-st1000dm010-p-HBV000003FDEG?magaza=Ubm+Bili%c5%9fim
  20. AustinYellowM4

LGA 775 Soket Anakarta SSD olur mu?

Arkadaşlar PC'ye ssd alacağım fakat eski model Anakarta ssd alsam hızları nasıl olur?
Geri