Arama sonuçları: *

• Users: CnKYgT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Sizce Bilgisayarım Kaç Paraya Satılmalı?

bilgisayarım DA serilerinden itopya'dan mayıs 2021 tarihinde aldım, anakartını değiştirdim bu sistem için çok üst düzey bir kart olabilir. Kendim takabileceğim bir su soğutma ekledim. Kasanın üstünde fan giriş slotları olduğu için 2 adet 140 mm fanları ekledim, Kasa içerisindeki kontrolcüye...
  2. C

Starfield ve PS5 duelsense Uyumluluğu hk.

PC'de gamepass ile Starfield oynamak için illaki Xbox kolu almak zorunda mıyım? Hali hazırda PS5 sahibiyim kolu bilgisayarıma bluetooth veya kablolu olarak bağlayarak uyumlu bir şekilde oynayabilir miyim?
  3. C

Çözüldü✓ ASUS TUF Gaming A15 (2023) Ram Yükseltme 4800? 5600? MHZ sınırı Hk.

Merhaba; Teknosa'dan ASUS TUF Gaming A15 aldım ne yazık ki bayram sonrasına kaldı halen gelemedi. 8 gb ram ile gelecek bunun yeterli olmayacağını biliyorum. Çıkartıp 16*2 yapmak istiyorum. 4800 mhz olan ile 5600 mhz olan arasında 300 lira bir fark var. İnternet sitesine baktığımda sanki...
  4. C

CORSAIR iCUE 4000X / H115İ Elite Capalix Uyumluluğu

Arkadaşlar Merhaba ; DA5 sistemim üzerinde bazı revizyonlar yapacağım . Anakart değişikliği yapar iken tekrar stock fan takmak yerine sıvı soğutma yerleştirmek istiyorum. Kasa'nın teknik şablonunda 240 mm ve 280 mm sıvı soğtucu desteği var ama 280 mm için düşük profil ram uyarısı yapıyor , Bu...
Geri