Arama sonuçları: *

• Users: ka0669
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Seagate için Hdd Kutu Önerisi.

Elimde Seagate st1000lm035 modeli bulunuyor. Bu modele uygun olacak şekilde usb 3.0 hdd kutusu önerisi istiyorum.
  2. K

Kasa Fanları Çalışmıyor

Kasa fanlarım çalışmıyor ankartta aradım ama gerekli girişi göremedim yardımcı olabilecek olan var mı ? Anakart:Asus Prime B650 m k Kasa:BitFenix CETO Premium Edition 750W
  3. K

Ekran Kartı Oturmuyor

Resimde görüldüğü üzere yeşil işe işaretledim yer yüzünden ekran kartı oturmuyor ne yapmam gerek. Anakart:Asus Prime b650 m k Kasa:BitFenix CETO Premium Edition 750W
  4. K

Ekran Kartına Hangi Kabloyu Takmalıyım

Psu kablosunu nereye takacağımı bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı iki kabloyu da denedim ikiside oluyor oturuyor ama hangisini takmam gerekiyor.
  5. K

1000 TL'ye kadar kablosuz kulak içi kulaklık önerisi.

Aktif olarak kullandığım qcy ht07 kulaklığımın tekini kaybettiğim için yeni bir kulaklık almaya karar verdim müzik dinlemek için kulak içi silikonlu kulaklık önerilerinizi istiyorum.
  6. K

1000 TL'ye kadar kulaküstü oyuncu kulaklığı önerisi.

Ben daha öncesinde de önerilerinizi istemiştim ama sonrasında bilgisayardan uzak kaldım ve kulaklık öylece kalmış oldu şimdi ise sizden 1000 tl ye kadar kulaklık önerisi istiyorum ama örnek vermek gerekirse 950 ye onu alacağına 1100 tl ye bunu al çok daha kaliteli ve uzun süre götürür derseniz o...
  7. K

Oyun İçin 600 TL'ye Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Şu an kullandığım kulaklığım Rampage Alpha X ama artık ömrü doldu hem kulağımı acıtıyor hem de kaplamaları dökülüyor. Bu yüzden en fazla 600 tl olacak şekilde kulaklık önerisi istiyorum.
  8. K

Laptop İçin Ram Desteği Nasıl Öğrenilir ?

Ben Acer Aspire E5-573G kullanıyorum ama 6 gb ram var.6 Gb ram gerek tarayıcıda gerek oyunda yetersiz kalıyor laptop için eksta ram desteği var mı eğer varsa hangi rami alabilirim nasıl öğrenebilirim ?
  9. K

Sizce Hangi Ssd'yi Almalıyım ?

Benim laptopumda daha önce bu harddisk takılıydı https://www.n11.com/urun/western-digital-blue-wd10jpvx-25-1-tb-5400-rpm-sata-3-hdd-73256?magaza=hayatbilisim Ama ben yine aynısından almak istemiyorum daha hızlı olsun istediğim için bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi ...
  10. K

Yardım Laptop İçin Ssd Önerisi

Bilgisayarımın sabit diski bozuldu bende ssd almaya karar verdim Acer Aspire E5 573G için uygun ssd önerisi yapabilecek olan var mı en az 500 gb olması şart.
  11. K

No Bootable Device Hatası.

Bilgisayarımda bu hatayı alıyorum ve açmaya çalıştığım zaman ekranda bu hata beliriyor.Çözümünü bilen varsa ve eğer çözümü uyguladığımda verilerim gidecekse en kolay şekilde verileri nasıl yedekleyebilirim onu da yazarsa sevinirim.
  12. K

Yardım Minecraft Haritam Gözükmüyor

Minecraft'a girdiğimde ve tek oyunculu kısmına bastığım zaman orada haritam gözükmüyor fakat dosya konumuna gittiğim zaman orada haritam var acaba haritama nasıl giriş yapabilirim ?
  13. K

Bu kurulum yönetici hakkına sahip bir kullanıcı tarafından kaldırılabilir hatası

Ben Windows 10 kullanıyorum ve aşağıda fotoğrafta görebileceğiniz üzere Visual Studio Code'u silmeye çalışıyorum ama böyle bir hata alıyorum acaba bu sorunu nasıl çözebilirim ?(Bu arada aynı hatayı Visual Studio 2019'u silmeye çalışırken de alıyorum.) Düzenleme: Şuan denedim ve fark ettim ki...
  14. K

Windows Geçici Profil Hatası

Öncelikle merhaba herkese ben yaklaşık 2-3 gün önce windows güncellemesi yaptım ve güncellemeden sonra masaüstümdeki dosyalar vs gitti ama ara kısmından ismini yazarak aradığımda ortaya çıkıyor benim sorunumun ise geçici profil ile oturum açma olduğunu gördüm ve internetten baktığımda çözümünün...
  15. K

500 TL ye kulaküstü oyuncu kulaklığı önerisi

Max 500 tl olacak şekilde kulaküstü oyuncu kulaklığı önerisi lazım.
  16. K

Aliexpress Nasıl Vergi Ödenir ?

https://tr.aliexpress.com/item/32799344716.html?aff_fcid=5186e855bc3e44eba918c7ff728149ec-1617459040905-00146-bGbTYWPO&tt=sns_none&aff_fsk=bGbTYWPO&aff_platform=default&sk=bGbTYWPO&aff_trace_key=5186e855bc3e44eba918c7ff728149ec-1617459040905-00146-bGbTYWPO&terminal_id=f8113ae27d414d11a8a58bd62313...
  17. K

Bluetooth kulaklık önerisi.

Ben maks 500 tl lik müzik ve günlük kullanım için bir bluetooth kulaklık istiyorum (Önceliği müzik olacak.) öneri yapabilir misiniz ?
  18. K

Grafik tablet önerisi

Ben dijital çizim yapabilmek için bir grafik tablet istiyorum başlıktada yazdığı gibi 550 570 tl çizim tableti önerisi olması gerekiyor.
  19. K

Öneri Realme Buds Q Nasıl ?

Ben almayı düşünüyorum acaba bu kulaklığı kullananlar var mı ? (Türkçe inceleme bulamadım.Bir de iyi ve kötü yanlarını yazsanız iyi olur.)
  20. K

Ethernet Kablosu İle Bağlanmak

Ben ethernet kablosu ile internete bağlanmaya çalıştım ama Tanımlanmayan ağ İnternet erişimi yok diyor bunu nasıl çözebilirim.
Geri