Arama sonuçları: *

• Users: Centiur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

İphone Xr ses sorunu

Merhaba dün iphone xr aldım 2.el bugün telefonla konuşmaya çalışıtığımda sesim çok az gidiyor hopörlere geçince düzeliyor sadece aramalarda oluyor bu sorun sesli notlar gayet iyi çalışıyor gürültü engellemeyi kapattım fakat geçmedi yardımlarınızı bekliyorum
  2. C

Max 9 K bütçem var ios telefon önerisi

Merhaba 9K ya kadar bütçem var samsung galax j7den ios iphone geçmek istiyorum 2.el olarak 9kya kadar iphone önerebilir misiniz ?
  3. C

Üniversite İçin Laptop önerileri

Merhaba üniversite için max 14.000 TL'ye laptop arıyorum yardımcı olursanız sevinirim en az 512 gb ssd 8 gb ram işletim sistemi olması gerekiyor sistemde ağır program veya oyun oynanmayacaktır 1666290182 14" olacak
  4. C

GTA 5 %99 RAM KULLANIMI SORUNU

Merhaba Gta 5 oynarken oyunda ilk 10 dakika sorun olmuyor fakat etrafı gezdikçe ram kullanımım aşırı derecede artıyor %99a kadar ulaşıyor arka plandaki uygulamalar kapalı sadece gta çalışıyor . daha önceden sorun yoktu yeni çıktı bu sorun yardımlarınızı bekliyorum (fps sorunum yok ) Sistem...
  5. C

İşlemcim oyunda çalışmıyor

Resimde göründüğü gibi işlemcim oyunda çalışmıyor format attım düzelmedi İ5 8250u
  6. C

Bilgisayarımın ikinci el olarak ne kadara satılması uygun olur ?

Merhaba bilgisayarımı satmak istiyorum sizden fiyat konusunda yardım bekliyorum Ekran kartı : Nvidia Geforce MX 150 4GB İşlemci : Intel Core i5 8250-u (Boost 3.4 ghz) RAM : 12 GB RAM HDD : 1 TB HARDDİSK 17.3 inç ekran Windows 10 home laptop linkini aşağıya bırakıyorum...
  7. C

Ekran Kartı kullanımı olunca mavi ekran hatası

Merhabalar MX 150 4GB laptop ekran kartına sahibim ekran kartı %1 kullansa bile pc donuyor ve mavi ekran yiyorum mavi ekran hataları ise; VİDEO TDR FAİLURE ve video scheduler internal error DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdım normal olarak kullanabiliyorum fakat en güncel ekran kartı...
  8. C

AMD Ryzen 5 3600 ve ASUS GTX 1650 SUPER PHOENIX Ekran kartlı sistem nasıldır

AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci ASUS PRIME B450M-K II Anakart ADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek ASUS GTX 1650 SUPER PHOENIX Ekran kartı VENTO NEPTUNE 3 adet ARGB + 1 adet Ledsiz Fanlı TEMPERED GLASS Siyah Kasa FSP Hyper K 600 600W 80+ Güç kaynağı XPG SX8100 Serisi 512GB M.2...
Geri