Arama sonuçları: *

• Users: cevikyusuf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cevikyusuf

Telefonda vergi indirimi hakkında

Vergi indirimi sadece Türkiye üretimi telefonlar için mi geçerli Ve haricen kupon ile indirimle alınan telefon sorun yaratır mı Örneğin 9600 TL olan redmi note 12 s i 9500 altına kupon ile alsam sorun yaşarmıyım
  2. cevikyusuf

580 furmark da 480 olarak gözüküyor

580 furmark testinde 480 olarak gözüküyor?
  3. cevikyusuf

Mi Band Teknik Servisi Nerde?

Durup dururken mi band6 min ekranı çıktı hangi servis mi band lara bakıyor biliyormusunuz?
  4. cevikyusuf

Low profil rx 6400 furmark Sonuçları

2.el saphire rx6400 alacağım adam macun yenilemek için kartı sokmuş furmark testi istedim kart 83 derecede çalışıyor Bende powercolor rx 6400 vardı o itx kartı o 73 derecede çalışıyordu bu ısı degeri bu kart için normal mi
  5. cevikyusuf

2.el apu sistem nasıl test edilir

merhaba arkadaşlar 2. el r5 5600g li bir sistem alacagım ekran kartlı sistemlerde furmark ile test yapıyorduk apu işlemcide nasıl bir test yapabiliriz
  6. cevikyusuf

Kullanılabilir ram miktarinini artırma

Merhaba elimde HP Pavilion bir laptop var laptop da 4x2 8 gb ram var ama kulaniabilir ram miktarı 5.88 olarak gözüküyor bunu artırmanın bir yolu varmı?
  7. cevikyusuf

USB şarj kablosu önerisi

Babamın telefonu için usb kablo önerisi arıyorum şok markettendan almıştım 1 ay dayanmadı kaliteli bir kablo önerisi olan varmı?
  8. cevikyusuf

2.elde laptop un çalıntı olup olmadığını nasıl anlarız

Merhaba hocalarım letgoda gezinirken 7500 a 1660 ti li 16 gb ramli i5 9300 h li bir laptop buldum tabi piyasa fiyatına göre bu fiyata 1650 li makineler bile çok zor bulunurken insan şaşırıyor baktım hesaba Mayıs 2022 de açılmış hesap yazdım pek anlamıyorum dedi PC den at dedim wp den fotoğraf...
  9. cevikyusuf

Gamegaraj laptop alınır mı? arka kapak değişim ücreti

merhaba letgoda 11 bine gamegaraj tracer 7t-144 buldum 3060 ekran kartlı fiyatı uygun geldi cihazın kutu fatura sı var 1 yıllık cihaz ama alan kişi hava akışını iyileştirmek için arka kapagı deldirmiş gamegaraj a mail attım kapak degişimi ile ilgili sizce alınmaya degermi 11 bin e cihazın...
  10. cevikyusuf

Asus tuf A15 ısınıyor mu

Merhaba 2. El asusun tuf A15 fa506 r54600h GTX 1660ti li laptopunu almayı düşünüyorum kulanan varmı nette gezinirken ısınma sorunlarının olduğunu duydum da?
  11. cevikyusuf

Sizde de letgo bozuk mu?

Merhaba letgo da sürekli hata alıyorum evdeki diğer cihazlarda da aynı sorun var aynı sorununu yaşayan varmı?
  12. cevikyusuf

Boot menüsünde SSD ve USB gözükmüyor

Merhaba yeni bir sistem aldım bios da M2 ssd ve usb gözüküyor ama boot menüsünde gözükmüyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  13. cevikyusuf

Voit menüsünde usb gözükmüyor

Merhaba yenibir kasa aldım ama biosta usb ve ssd gözükmesine rağmen boot menüsünde bir şey gözükmüyor nasıl bu sorunu çözebilirim
  14. cevikyusuf

Thermaltake Versa T25 RGB TG 550W

başlıktaki kasa ve psu alınır mı? 2. el sistem alacagım alacagım sistemde bu kasa ve psu var
Top Bottom