Arama sonuçları: *

• Users: Tr_temhA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Cs 2 maç bitince ayarlarım sıfırlanıyor

Her maç sonu ayarlarım sıfırlanıyor baştan cros ve dpi ayarı yapmam gerekiyor bunun sebebi nedir?
  2. T

1.5-2k civarına numpadsiz klavye önerisi

Bu bütçeye göre olabildiğince sessiz ve kaliteli klavye önerir misiniz?
  3. T

Msi pulse 16 ai lapropum oyunlarda düşük fps veriyor

Dün kurduğum laptopa valorant ve genshin impact kurup oynadım ama fps değeri ortalama 50 oluyor ve w değeri 7-7.5 üsütne çıkmıyor. Yapay zeka modunda ve ayrık grafik modunda kullanıyorum. Yanlış yaptığım bir şey mi var?
  4. T

2-3k civarına kulak üstü kulaklık önerisi

Normalde anker q10i kullanıyorum ama pedleri değişmediği ve eskidiği için yeni kulaklık almayı düşünüyorum. Hem oyun hemde gündelik açıdan kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Öyle aşırı derecede gaming kulaklık olması gerekmiyor sesi düzgün versin yeter. Pedi değiştirilebilir ve kablosuz...
  5. T

Yardım Kılıf kasasındaki ıslak leke

Yeni aldığım kılıfı takmadan önce kılıfı ve telefonu kolonya ile silerek temizledim. Sildikten sonra tamamen kuru olmasına rağmen kılıfı takınca arka kasada böyle görüntü oluşuyor. 2-3 defa çıkarıp iyice silip yeniden taktım ama olmadı. Saç kurutma makinesi ile bir süre havalandırdım yine...
  6. T

TWS Bluetooth kulak içi kulaklık temizliği ve şarj etme

Kulaklığımı genel olarak ıslak mendil ile temizliyorum. Islak mendil kullanmamda bir sakınca var mı? Veya siz nasıl temizliyorsunuz? Bir de genelde 1-2 saat sporda kullanıp işim bitince kutusuna koyuyorum. Bunun bir sakıncası var mı? Genelde %90-80 seviyelerinde oluyor koyarken. Yani demek...
  7. T

Yardım Xiaomi Mi Band 6 vs 5

Merhabalar. Alt modelleri vs yok. Sizce hangisini almalıyım. İndirime girmiş.
  8. T

Samsung Galaxy Tab A7 T507 vs Huawei Matepad 10.4

Sizce hangisi daha iyi? İkisi arasında kaldım. https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-a7-sm-t507-32-gb-104-tablet-p-HBV000013E1EI?magaza=Farksa&url_src=and-product-detail https://www.hepsiburada.com/huawei-matepad-104-4gb-64gb-tablet-p-HBCV00001R3U01?url_src=and-product-detail
  9. T

2500₺ tablet önerisi

Merhabalar. Kardeşim için kasma olmayacak uzun vadeli rahat gidecek oyunları rahat oynatacak bir tablet arıyorum ve çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Benim bulduklarımın linkini bırakacağım...
  10. T

450 TL saat/bileklik önerisi

Bütçem 450 TL. Akıllı saat, bileklik ve normal saatlere bakıyorum. Önerileriniz ne olur? https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-band-5-akilli-bileklik---global-versiyon-p-HBV00000V3WEC?magaza=BilisimGo&url_src=and-product-detail...
  11. T

2500 TL Tablet Önerisi

İyi forumlar. 2500 TL bütçe ile kasma olmayacak, uzun vadeli rahat gidecek, oyunları rahat oynatacak ve YouTube video vs izletecek bir tablet arıyorum. Önerileriniz nedir? Bu linklerdeki tabletler nasıldır...
  12. T

Realme 7 Pro kullanıcıları telefondan memnun mu?

Realme 7 Pro kullananlar telefondan memnun musunuz? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Donma kasma oluyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi forumlar.
  13. T

Samsung M51 kullanıcıları telefondan memnun mu?

Samsung M51 kullananlar telefondan memnun musunuz? Şarjı kaç saat gidiyo? Kaç saatte şarj oluyor? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim. İyi forumlar.
  14. T

Şarjı uzun giden telefon tavsiyesi?

Merhabalar. Haziran'da telefon almayı düşünüyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım. Sizlerden telefon tavsiyesi istiyorum. Cihazda aradığım özellikler: * Uzun pil performansı. * Güzel ve net çeken kamera. * Uygulamaları kasmadan sorunsuz açması. (Bunlardan benim için en önemlisi pil...
Geri