arkadaşlar hesabım kapanmıstı yenı hesap actım 200 kisi var cok istek atmıstım sanırım önceden şimdi kimse istek atamıyor bana bende atamıyorum bu hata cıkıyor nasıl düzelticem öbür hesaplarımda aynı şekil böle oldu sildim yükledim instayı olmuyor
arkadaslar merhaba evımde turknet 1000mbps verıyor yenı geldı ama turktelekomluyum 2 sene sozlesme var daha turktelekomda gozukmuyor ne zaman buna gigafiber gelır turknete gecın demeyın bende para verıp kapatmayı bılıyom ama evdekıler saolsun eski kafa fazla para verıp turktelekom kullanmak...
arkadaşlar merhaba bunu kardesıme alıcam dusuk oyun oynuyor 6.5 dan 5 bine indirdim bu işlemci overclock ile 1060 ı beslıyor dıye bılıyorum dogrumu sıvı sogutmada var
arkadaşlar 12pro max 256gb buldum 12 bine 1 aya fiziksel sim kapancak e sime nasıl gecebılırım bide yeni yılbasına girince 8 ay uzuyormus telefon dogrumu kesin
arkadaslar ıslemcım i3 10105 bu ekran kartından alsam darbogaz yaparmı bide
rx5700xt 2070 den dahamı iyidir 5700xt rahat 3500 tl 2 el bulunuyor alınır mı?
arkadaşlar ekran kartsız 7bine anlastım monıtor dahil almak mantıklımı bu fiyata 2 binede 1660 super alıp takıcam cünkü normal 2 el kasa bakıyom 6 7 bine mıllet rx 570 li pc satıyor ekran kartları düştüğü halde cok pahalı gibi geldi bana böle alıp ekran kartı takmam daha mantıklı değilmi ?
i7 4790 islemcim var pubgde 100 dereceye ulasıyor 2 el almıstm temız degıl sanırım termal macunu yenılesem duzelırmı yada fan mı kötü rampagenın bi tane modelı takılıydı
arkadaslar 2000tl + aoc g22 75hz 1ms monitor vercem adam tek fanli sapphire 5500xt nasi sizce monitor 600 koydum o bile satilmadi nakitim fazla yok en mantiklisi bu sizce nasil 3 5 derece fazla isinir tek alimmi ?
1628900507
@Revainer