Arama sonuçları: *

• Users: GörkemW
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GörkemW

Fps oyun onerisi steamden

Arkadaslar steamde bakiye vs ondan dolayi bana kaliteli fps oyunu lazim. Çok çok oahali olmasin 40 50 dolar gibi onun disinda onerebilirsiniz. Online oynagacagjm daha cok ama hikaye de olursa bakarim tabi.
  2. GörkemW

Hangi rx 9060xt yi almaliyim ?

Arkadaslar alacagim da taksitli bi sekilde tabi. 16 gb alacagim oneriniz var mi en iyi sogutmasi olanindan.
  3. GörkemW

Dungeon rampage çıktı !!

Facebook oyunlarının kralı yarin steamde piyasaya sürülecek. https://store.steampowered.com/app/3053950/Dungeon_Rampage/
  4. GörkemW

Kilo nasil verilir ?

Sporsuz olacak yani geneldi evdeyim bilgisayar basi isim.
  5. GörkemW

2k civari gamepad onerisi

Oyun icin windows da kullanacagim. Masaustu pc m de bluetooth yok bu yuzden dongle veya kablo ile baglanan olursa sevinirim. Ekstra mumkunse bluetooth olsun laptopla da kullanacagim bazen
  6. GörkemW

Tablet onerisi ders icin

Arkadaşlar max 12 13k ya cikabilirim ders icin vs kullanilacak kardesim icin
  7. GörkemW

Islemci kullanimi ucuyor

Arkadaslar oyunlarda bile 100 e cikmayan islemci oyun yuklerken fulleniyor. Yeni format attim cs2 de vs fps m dustu. 70 dereceye cikiyor max oralarda dolasiyor fan sesi baya artiyor ayrica.
  8. GörkemW

Yardım Monitorde cizgiler var

nasil cozebilirim ? Yeni aldim monitoru
  9. GörkemW

Yardım Hangi monitoru almaliyim ?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r24e-23-8-fhd-ips-0-5ms-180hz-gaming-monitor-67ccgac4tk-p-HBCV00007VYXD8?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.72.4 n11'den Asus VG249QL3A 23.8 1 MS 180 Hz FHD IPS Freesync Pivot...
  10. GörkemW

Analart arkasi kule tipi soğutmayı taşır mı?

Bu kısım Thermalright Assassin X 120 V2 Plus ı taşır mı? Yoksa cikartmama gerek var mıdir?
  11. GörkemW

R5 7500f icin anakart onerisi

Arkadaslar cok pahali olmasin. F/p mantikli olsun lutfrn gelecekte 6800 takacagim.
  12. GörkemW

Laptop ekran gelmiyor

Biraz once laptobumda acer nitro 5 no bootable device hatasi verdi ve bende youtube deki taktiklere baktim. Bios menusunden ayarlari vs default a cektik. Sonra tekrar acildi yine ayni hata ben pc ye kapama tusuna basili tuttum ekran hic gelmemeye basladi, acil yardım Ne yapmaliyim ?
  13. GörkemW

1500TL mouse onerisi var mi ?

Cs oynuyorum f/p kaliteli bise olsun iste.
  14. GörkemW

Cs2 masaustune atiyor yardim

Cs2 yi acinca kendi kendine bu sekilde duruyor fare imleci hareket etmiyor. Ne yapmam gerekiyor sadece cs de oluyor.
  15. GörkemW

Unide secmeli ders problemi

Arkaslar simdi ben yatay gecisle uni degistim ve geldigim yerde krediyi de tamamlamak icin mesleki yabanci dil secmelisini sectim. Daha sonra iste ders programi vs cikti benim 1 yil once almadigim bir ders var devam zorunlulugu olan ve mesleki yabanci dil ust uste geldi. Yani ayni saatte...
  16. GörkemW

Parfüm D-2 M Frederic Patric 50 ml E

D-2 M Frederic Patric 50 ml bu parfumu kullanan var mi ? Kaliciklik nasil?
  17. GörkemW

Youtube hesabimin mailini unuttum

Arkadaslar icinde video vs var maili sanirim bulamam. Bulamama ragmen videolari kaldirtabilir miyim ? Yardimcj olur musunuz
  18. GörkemW

Herkes en guldugu espiriyi yapsin.

Herkes en begendigi espiriyi yapsin en cok begenenlere anket acalim. Ayrîca en cok guldugunuz olay post vb seyleri de paylasabilirsiniz.
  19. GörkemW

İzlediĝniz en overrated dizi/film ve nedeni ?

Herkes en abarti buldugu dizi ya da filmi yazarak neden abartı bulduĝunu yazsın.
  20. GörkemW

200 slayti 1 gunde ezberlemek

Lanet olsunki vizeler geldi ve sali gunu sinavim var. Taktiklerinizi bekliyorum. 110 slayt kadarinin notunu cikarttim 8 sayfa kadar cikti daha var yani.Bu işin ustalarindan taktikleri bekliyorum.
Geri