Arama sonuçları: *

• Users: lmaiarl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

R7 2700 işlemciyi hangi işlemci ile upgrade yapabilirim?

Merhabalar, anakartımın işlemcimi desteklemediği gerekçesi ve oynadığım oyunların çoğunda fps kaybı ve droplar yememden dolayı işlemcimi upgrade etmek istiyorum. Aklımda r5 5600 veya r7 5700x var. 3d işlemcilere yükseltebilecek bir bütçem yok. Max. 6-7k bütçem var. Sizce hangi işlemciyle upgrade...
  2. L

Bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder?

Merhaba, başlıkta yazdığım gibi sistemimi satıp MacBook almak veya takaslamak istiyorum. Sizce ne kadar eder? (K/F/G durumlarını şuan çok hatırlamıyorum) Monitör: Asus Tuf Gaming VG247Q1A Klavye: Steelseries Apex 3 TKL Mouse: Razer Cobra Kulaklık: Razer Blackshark V2X Kasa: İşlemci: Ryzen 7...
  3. L

Vodafone kampanya dahilindeki modemi ben gidip alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. Ben bu akşam Vodafone ADSL internetten Vodafone Fiber internete geçeceğim. Ben bu tarifeye geçebilmem için 7 ile 14 iş günü beklemem gerekiyormuş. Ama modemim VDSL olursa anında geçirebiliriz demişlerdi. Ben bu Vodafone kampanyası dahilindeki modemi kullanacağım fakat...
  4. L

Streamlabs yayın açtığımda yayının donma sorunu

Merhabalar. Twitch platformunda Streamlabs üzerinden yayın yapmaktayım. Fakat upload'ım 10 ve 3500 bitrate vermekteyim. Daha fazla verdiğimde ise ping çıkmaktadır. Acaba sorunu nasıl çözebiliriz?
  5. L

Streamlabs yayın açtığımda yayının donma sorunu

Merhabalar. Twitch platformunda Streamlabs üzerinden yayın yapmaktayım. Fakat upload'ım 10 ve 3500 bitrate vermekteyim. Daha fazla verdiğimde ise ping çıkmaktadır. Acaba sorunu nasıl çözebiliriz?
  6. L

Chipset driver güncelledikten sonra PC açılmıyor sürekli reset atıyor

Ben bugün Vatan'dan yeni bir sistem aldım. MSI B460 Tomahawk anakarta driver indirdim ve kurdum. Fakat PC'yi yeniden başlattıktan sonra PC bir daha hiç açılmadı. Hatta ekran, klavye ve Mouse'a güç bile gelmeden PC reset atıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  7. L

Oyunun boyutları xbox'ta ve microsoft store'da birbirinden tamamen farklı

Merhabalar. Ben bilgisayarıma Forza Horizon 4 indirmek istiyorum. Xbox Game Pass Pc versiyonu almıştım. Amma velakin oyunu indiremeden önce boyutlarına bakayım dedim. Oyun Xbox Game Pass'te 92 gb, Microsoft Store'da ise 76,67 gb. Bu ikisi arasında dağlar kadar fark var. Bu sorun nedir ve nasıl...
  8. L

MAC adresimi sürekli değiştirmek istiyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben MAC adresimi sürekli olarak değiştirmek istoyrum. Acaba nasıl yapabilirim? Ve bunun için program var mı? (Programın olması şart değil)
  9. L

Ryzen 5 2600 mü 2600x mi?

Yeni bir pc toplamak istiyorum. İşlemciyi Ryzen 5 2600 mü seçmeliyim yoksa Ryzen 5 2600x mi? Aralarındaki farklar nelerdir?
  10. L

3000₺ civarında pc toplama

Merhabalar hepinize. Ben hem oyun hem de render yapabileceğim bir pc toplamak istiyorum. Bütçem 3000₺ civarında. Birkaç kişiye sorduğumda şöyle bir sistem önerdiler; İ3 9100f 16gb kingston ram Rx480 ekran kartı 320gb hdd Cooler master kasa 400 watt power Asus Prime B310 Bu sistem sizce yeterli...
  11. L

Hdd Değiştirdikten Sonra Format Atamıyorum

Merhabalar herkese. Ben laptobumun hdd’sini değiştirmek zorunda kaldım. Bu yeni taktığım hdd’de win7 var ama açılmıyor. Ben de şuan win8.1 formatı atmaya çalışıyorum(Usb ile). Ama kurulum başlıyor yazısında kalıyor. Hiç ilerlemiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Geri