Arama sonuçları: *

• Users: Uras_09
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Uras_09

İptv aldım tavsiye edilir

Herkes kendi araştırmasını yapsın tabi ama ben Geçen yıl google a en kalite iptv server yazarak Jurgen iptv yi keşfettim ve diğer aboneliklerimi iptal ettirdim çünkü ne ararsan var ve çok stabil
  2. Uras_09

Twich den durduk yere perma yedim

Son 3 haftadır twich e hiç giriş yapmadım ve hesabım çalınmaya çalışılmıştı ve bu durumu twich e belirtmiştim ve ardından bu çarşamba perma yemişim neden olduğunuda yazmamışlar itirazımı ettim yardımcı olucak varmı?
  3. Uras_09

Sürekli hesaplarım çalınıyor

İlk önce insagramım çalındı sonra bu sabah microsolft tan messaj geldi hesabınızda sizden başka biri var diye bu gerçek microsolftun numarasıydı microsolfta girdim direkt şifreyi sıfırladım vb bilgisayarımda grabber mi var veya çerezleri mi çaldırttım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  4. Uras_09

Regeditten kapanan windows updateyi nasıl açarım

Windowsu ilk kurduğumda regditten windows update yi kapadım oyunlarda düşük fps aldığım için bilgisayarımı update etmem lazım ne yaparsam yapayım açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim
  5. Uras_09

Windowsun fire wall`ına geçince internet yavaşladı

Normalde comodonun firewall unu kullanıyordum gerek kalmadığını düşündüm ve sildim sürekli açık kaynak kodlu kodları kurcalayıp çalıştırdığım için botnet e bağlı olduğumu düşünüyorum + windowsun update,antivirüs vb kapalı botnete bağlanmışmıyımdır?
  6. Uras_09

Telefon dolapta kaldı

Dükkanda acil biryere gitmem lazımdı ve şortumun cebi yoktu çalışmayan arızalı bir buzluk vardı telefonu buzluğa koydum hem görünmüyordu hemde kimse oraya bakmazdı dükkana geldiğimde başımdan aşşağı kaynar sular döküldü çalışmayan buzluk çalışmaya başlamış teknik serviste gelmedi hiç bir şey...
  7. Uras_09

Laptop Gtx 1660 darboğaz yaparmı

Laptobumda i7-8550U max 3.60ghz ile çalışan bir işemcim var ben bu laptopa GTX 1660 taksam darboğaz yaparmı veya darboğaz yapmıyacak bir ekran kartı varmı bide ekran kartını takmam için hangi aparatlar gerekli yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Uras_09

C650 laptobuma batarya arıyorum

Casper Nirvana C650 8550 8T40P S F şarjda batarya ömrü bitmeyen ve ani elektrik kesilmeleri sonucu bozulmayan bir batarya arıyorum fiyat önemli değil yada öyle bir batarya yoksa 15 dk pc yi açık tutucak bir psu lazım yardım ederseniz sevinirim
  9. Uras_09

Laptop ekran kartı çalışmıyor

Laptopta oyun oynarken fps in düşük ve drop olduğunu fark ettim ve nvidia control paneli açamadım laptobun sitesinden driver yüklersem durum düzelirmi
  10. Uras_09

Laptop kurtarma ekranında kalıyor

Bilgisayarıma 4 saat önce bilgisayarda linux cmd sinkurdum ardından mcafee yi kurdum 4 saat sonra bilgisayarımda durduk yere hiçbirşey yapılmamaya başladı bende restart attım ve bu hata ile karşılaştım başlangıç ayarındaki hiçbir seçenek işe yaramıyor bilgisyarda çok önemli veriler var format...
  11. Uras_09

Discord bot için vds önerisi

Olabilecek kdv dahil en ucuz vds i arıyorum discord botunu vds e kurucam ve vpn sunucusu açıcam 1gb ram vb yeter
  12. Uras_09

Discord açılmama sorunu

Betterdiscord gibi bir eklenti kullanıyordum 1 yıl boyunca sıkıntı çıkarmadı ama şuan discord açılmıyor sil yükle yaptım yönetici olarak çalıştırdım better discordu sildim ama hala bir tepki yok discord açılırken normal açılıyor ama sonra gri bir ekranda kalıyor
  13. Uras_09

500 TL tws kulaklık öneri

500 tl lik tws (1 aya bozulmayan) kulaklık önerisi yaparmısınız
  14. Uras_09

Usb belleğim bozuldu

Usb ye windowsun biçimlendirme yerinden biçimlendiriyordum birden bire yanıt vermiyor yazdı ve düzelmedi bende yanlışlıkla işlemi durdura bastım ve usb bozuldu disk yönetiminde medya yok diyor chip genius tan baktım Controller Part-Number: chipYC2019 internette bununla ilgili tek şey bile yok...
  15. Uras_09

Türktelekomdan gelen mcafee

Türktelekom sil süpürden gelen mcafee geldi kurdum ettim ama bu hatayı alıyorum
  16. Uras_09

Honeygain guvenilirmi

Honeygain internetimizi vpn sunucusuna cevirerek coin kazandiran bir site cogunlukla sirketler kullaniyor ama abone olanlarda kullanabiliyor ve log tutmuyor sanirim honeygain kullanirken sknti cikarmi
  17. Uras_09

Sahte ürün anahtarı olduğunu nasıl anlarım

Selamlar hdd kullanıyordum ama çok yavaştı bilgisayarcıya bilgisayarımı gönderdim ssd taktırdım ve windows kurmasını istedim bilgisayar windows 10 pro ürün anahtarı girilmiş bu ürün anahtarı para ile mi alınmış yoksa internette gezen bilgisayarı botnet e bağlıyan method larla mı yapılmış nasıl...
  18. Uras_09

Bu sistem windows 10 kaldırırmı

Dededen kalma windows 7 intel pentium cpu g620 @ 2.60ghz 2600mhz 2 çekirekli 4gb ramli 08.03.2012 bios olan sisteme windows 10 kurabilirmiyim
  19. Uras_09

Bot saldırısından nasıl korunurum?

Merhaba bir yayın programında yayın açmaktayım aternos ile minecraft sunucusu kurdum ama ne yaparsam yapayım sürekli bot basıyorlar bir sunucuya para vermekte istemiyorum ne kadar plugin eklesem de sürekli sıkıntı çıkıyor bazen yayını açık bırakıp gidiyorum bu durum yüzünden sürekli takipçi...
  20. Uras_09

Youtube de katıl üyeliği sonlandırılmıyor.

Günaydın bir kanalı destekleyesim geldi ama 4 gün sonra katıl üyeliğini iptal etmeye karar verdim ama üyeliği sonlandıra basınca hiçbirşey oluyor ödeme yöntemi de silinemiyor 1699943924 Sorunu düzelttim adblock tan kaynaklı çıktı
Geri