Arama sonuçları: *

1. stancerolla

Ryzen 5 7500f İçin Kule Tipi Soğutucu Önerisi Gerekiyor

Abdullah Bey'in Hepsiburadada Game Garaj aracılığı ile oluşturduğu öneri sistemi satın aldım. https://www.hepsiburada.com/game-garaj-zarvix-5a-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rx9060xt-freedos-oyuncu-oem-paket-p-HBCV00009HT1GC?magaza=GarajOnline Bu sisteme takviye olarak şuanda sadece kule...
  2. stancerolla

Minimum bütçe ile b650 anakart önerebilir misiniz?

Muhtemelen ryzen 5 7500f koyacağım işlemci olarak. Önerebileceğiniz minimum bütçeli b650 iletebilir misiniz? Mümkünse karta vade farksız taksit yapabilen yerlerden olursa süper olur.
  3. stancerolla

Rampage Granite low profile klavye alınır mı?

Trendyolda şuanda 1000tl civarlarında, benzer boyutlarda low profile klavye önerilerinize de açığım. https://www.trendyol.com/rampage/oyuncu-klavyesi-mekanik-gaming-siyah-gri-low-profile-dusuk-elektronik-blue-switch-q-rainbow-granite-p-824725285?boutiqueId=61
  4. stancerolla

İtopya Siparişim Ne Kadar Sürede Hazır Olur?

Cumartesi günü mağazadan teslim al olarak sipariş ettiğim bir sistemim var, bu sistem ortalama kaç günde hazır olur acaba? Beylikdüzü şubesinden alacağım. Önceden sipariş verenler var ise bilgilendirirse çok sevinirim.
  5. stancerolla

Max 1500 TL Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Rekabetçi oyunlar oynarken rahatça ses kasabileceğim, kaliteli ve kulakları yormayacak bir model öneriniz var mı?
  6. stancerolla

Windows 11 Key Nereden Alabilirim?

Windows 11 için internetten key bakıyorum fakat önceden hiç satın almadığım için neresi güvenilir veya neresi değil bilmiyorum. Önerdiğiniz bir site var mı?
  7. stancerolla

Gigabit İnternet Kullanıcısı İçin Ethernet Kablosu Önerisi

Ethernet kablosu arıyorum fakat internet üzerinde cat 6 diye arattığım çoğu kablo cat5 çıkıyor. 10 Metre olacak şekilde kablo önerisi verebilir misiniz?
  8. stancerolla

En Uygun Fiyatlı Toplama Bilgisayar Tavsiyesi

Alabileceğim en uygun fiyata, eski bir donanım olsa bile şuanda max 15 bin bütçem bulunuyor, hatta o bile yok diyebilirim. Önerebileceğiniz, tercihen taksitli olan toplama bilgisayar var ise iletebilirseniz çok sevinirim
  9. stancerolla

Xbox One S İçin SSD Upgrade Önerisi

Xbox one s konsolum var, hali hazırda içerisinde 500gb hdd bulunuyor, bu hdd'yi sata bir ssd ile değiştirmek istiyorum, 500gb ve 1tb ssd önerilerinizi alabilir miyim?
  10. stancerolla

Yardım 1000 TL'ye kadar Mekanik klavye

Merhabalar, bilgisayarım için mekanik klavye aramaktayım, mümkünse güzel sağlam bir red switch klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  11. stancerolla

Çözüldü✓ Monitöre bağlamak için type c kablo önerisi

Elimdeki mac miniyi hdmi ile bağlayınca ara ara piksellerşme sorunları ile karşı karşıya kalıyorum, elimdeki monitör MSİ Optix Mag 274R, bu monitöre type c den type c ye görüntü aktarmak istiyorum. 1080p 144hz alabileceğim, önerebileceğiniz kablolar var mı? 1678908279 Sorunu çözdüm, öneriye...
  12. stancerolla

En düşük bütçeyle NumPad'siz mekanik klavye önerisi

Masaüstü sistem kurmak için mekanik bir klavye arıyorum önerileriniz var mı?
  13. stancerolla

Öneri Type c 144hz Monitör önerisi

Type c ile bilgisayarıma bağlayabileceğim 144hz Monitör arayışındayım önerilerinizi alabilir miyim?
Geri